Hľadám fotografa z okolia Trenčína na 29.9.2012

6. sep 201280

Ahojte, potrebujem narýchlo zohnať fotografa na 29.9.2012, neviete mi poradiť?

• Ahoj, ked ho najdes, tak mi mozes dat vediet, ja tiez zhanam fotografa z okolia Trencina na 28.9.2012 a tiez surne 😃

• sme si vybrali, že , že súrne 🙂

• V tom termíne sme veľmi blízko Trenčína. 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahojte, niesom z Trencina, ale urcite obdobie v roku sa vzdy zdrziavam v Trencine, takze nieje pre mna problem fotit v danom kraji, kedze ho poznam (cerstve fotky z Trencina a okolia najdete v mojom albume). Nachadzam sa tu do 18.9. a potom odchadzam do KE. Ak by ste nezohnali fotografa, kludne mi mozete napisat.

• Dobrý deň,
    nie som síce z TN, ale rád Vám ponúknem moje služby. Navštívte môj Profil Profesionála a ak Vás moja práca zaujme, kľudne ma kontaktujte...

• @tina2000  28.9 som k dispozicii

• 29.9 mam volny termin ak by ste mali zaujem o moje sluzby nevahajte ma kontaktovat a velmi rad sa s Vami i osobne stretnem

• Ahojte, dakujem velmi pekne, po dlhom zvazovani (kedze som necakala, ze sa Vas tolko ozve) sme sa uz rozhodli. Dakujem vsetkym ostatnym 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    0903 591 415
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov