Svadobný fotograf a kameraman z Levíc.Poznáte niekoho?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
chelonka
ja by som si ho tiež radšej neskúšala žehliť sama a ybehla sa popýtať do salónu...
rosannar
tak si to poriadne uži... ja síce v pondelok idem do práce ale šéf tam nebude, takže maximálna pohoda...
neviem či to bola otázka, ale v GE budeme mať fotografa, teda nie úplne do rána, ale na ten začiatok a tuším po prvom tanci (to si ešte presne dohodneme na stretnutí s ním) už ostane len kameraman...no a samoyrejme koooopec fotografov-amatérov z rodiny...28. aug 2009ahoooojte
aj my už máme všetko nakúpené- už len samodržky pre mňa a ponožky pre drahého...v piatok sa chystáme do GE dohodnúť menu, včera sme obvolali fotografa, kameramana, aj starejšieho a dohodli sa s nimi na stretku...
rosannar, no a ak ich nenájdeš, tak mám radu- môžešeš tancovať aj bosá- ako asi aj ja nadránom, keďže svadobné aj popolnočné topánky som si kúpila na dosť vysokom opätku...
chelonka
čo konkrétne Ťa na tom zaujíma? Segra bola teraz na svadbe a tam púšťali také lampióny, tak by som sa jej mohla popýtať...2. sep 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
chelonka
no to je fakt problém...tak treba dať tú druhú večeru asi na ten čas kedy majú tí vaši kamaráti prísť aby sa najedli spolu s vami...