Ahojte babulky :-) budúci nevestičky 8-) no aj tie čo už máte potom.
Chcela by som sa spýtať či náhodou niektorá nepoznáte dobrého fotografa aj kameramana z Levíc alebo okolia
:-D :-D :-D
ale nás tu je.... :-D
tak už konečne máme zajednané svadobné autíčko- drahý bol 5 dní doma, tak sa činil... ;-) no teraz mi zase odišiel a zase budem týždeň samaaaa :-(
jankavladkova
nezavidím ti že ti takto drahy chodi prec. aj my máme autičíko a krasne :-D
mi sibe čo?
mi už máme asi takmer všetko, samozrejme že ešte treba robiť manualne veci ako lepit etikety na flase, dorozdelit hudu a cvičiť ešte nás tanec,a ešte v stredu ked pojdeme do senca na skušku siat tak pojdeme zaniest v BA este 3 ludom pozvánky :-D trochu neskoro ale predsa
my máme teraz 55 ľudí a tiež dúfam, že sa to nezmení- hlavne kvôli tomu zasadacciemu poriadku... :-D
tiež už máme v podstate všetko, ešte si chcem zohnať niečo na svadobnú noc ;-) no a samozrejme nás ešte čakajú nejaké stretnutia(s kameramanom, hudbou, starejším...) a skúška účesu a posledná skúška šiat...no a rozlúčka so slobodou... :-D
my sme mali pozvaných 80 ludi a som tak rada že sa to takto pekne zredukovalo, zredukovalo sa to hlavne vdaka tomu že brartranci nemaju frajerky :-D
no tie stretnutia ešte aj my musíme absolvovať som skoro zabudla hned aj idem volat .
nám nerpídu len 4 z pozvaných (1 rodina), "najlepšie" na tom bolo, akým spôsobom nám to dali vedieť- akurát sme robili zasadací poriadok-konkrétne sme usádzali Vladkovu rodinu, pri tom mi pomáhala svokra, keďže ich ešte moc nepoznám a nevedeli sme, či si chalani donesú priatelky, tak sme volali ich mame a vtedy nám povedala, že veď oni vlastne vôbec nerpídu-hlavne, že už asi mesiac mali pozvánku a keď ju dostali, atk nespomínali, že by nedošli...no čo už...aspoň že sme sa to nedozvedeli až v deň svadby... :-p
jankavladkova
my budeme mať z mojej strany 25 ľudí a zo strany drahého rodiny budú 26 a to z jeho strany asi 7 odvolali, že neprídu, dosť nás to mrzi a hlavne jeho, lebo ved nepríde jeho starky, teta, jeho sesterka s mužom a tiež ďalšia sesterka s mužom lebo pred mesiacom porodila malé bábo...ale dokopy nás bude 54 aj s kameramanom a hudobníkmi...
rosannar
tak to máme skoro rovnaký počet... :-D myslím, že je to tak akurát, no nie? ;-) ozaj už si bola na skúške účesu, hm?
dnes som začala rozdávať oznamká v robote, len pár ľuďom, ostatným kolegovcom pošlem asi len mailom (aby sa nikto neurazil) naše počítačové oznamko - chceli sme si to uľahčiť, že si naše naskenujeme, no nebolo to ono, tak sme si s drahým vytvorili ešte nové... :-D a ozaaaaj, už som si objednala aj košielku na svadobnú noc.... ;-)
jankavladkova
no podľa mna ten počet ludi je v pohode...na to, že hudobníci budú sedieť inde, čiže nám oni neukroja z miesta na tancovanie, lebo tam v družbe je také posedenie pre takýchto tak ich velmi ani nevydno...ten čo to tam má nastarosti povedal že max. takých 60 ľudí tam môžeme mať a toto je super, lebo ved my budeme sedieť samostatne (ja, drahý a naši rodičia) čiže pre svadobných hostí treba len 23 miest z jednej strany a 24 miest z druhej strany...tak to je v pohode......joooj tak gratulujem ku košielke...dúfam, že bude účinna... :-D
chelonka
:-D :-D :-D tak to máš pravdu...ale bola taaaaaakaaaaa peknučká, že som neodolala...ale však ja ju potom ešte niekedy určite využijem...napr. na svadonej ceste...akurát sme s drahým začali doooosť intenzívne uvažovať o mini svadobnej ceste - 3 dňovom pobyte v Prahe...ani jeden sme tam ešte neboli a chceli by sme tam zájsť, tak by sme na to využili pár dní z týždňa voľna čo budeme mať po svadbe...no a takú ozajstnú svadobnú cestu si spravíme na budúci rok.... ;-)
rosannar
...ďakujeeem ;-)
aj u nás budú hudobníci, fotograf, kameraman a starejší (dokopy 5) sedieť mimo nás- v tej miestnosti kde sa bude tancovať.
jankavladkova
no aj u nas to bude tak nejak...lebo ved neviem, či si bola dole v družbe v tej reštike, ale ako sú záchody tak na pravo od nich je taký malý výklenok a tam je taký stôl a vôjdu tam taký 4 až 5 tak to je v pohode....ich vlastne ani vidno nebude ked sa bude papať...
chelonka
to máš pravdu, že len chvílku to bude mať na sebe, ale je to také milé a zlaté také niečo...
rosannar
jasné, bola som v tej raštike - aj včera na obed... :-D tak viem presne kde myslíš, dokonca som aj videla video z jednej svadby čo tam bola...
no to je pekna mini svadobna cesta, aj taku normalnu budeme mať až na buduci rok.
ako košielka je pekna, aj mne sa to páči a určite to ešte využiješ, ved možno ak na nejaku peknu natrafim si kupim aj ja :-D
na chíľu hodím obrázok tej mojej do albumu, tak ju môžete pozrieť, len potom to odtial vymažem, aby to náhodou neuvidel niekto pre koho to má byť prekvapkoooo :-D
babyyyyy...neuveríte...mám balerínky :-D ....konečne konečne konečne....taka som rada...na výzor nie sú najkrajšie ale som rada, že som niečo zohnala :-D
jankavladkova
dobre dakujem...kuknem...tie čo som si kupila som už raz skúšala no ale vtedy mali len menšie čísla tak som to nechala tak ale teraz mali aj väčšie... :-D
chelonka
no ja ich teraz doma nemám...zobrala ich mamina k nim a ešte budem musieť na nich spraviť menšie kozmetické upravy..je tam taký kamienok a je fakt škaredý tak to musím dať dole...ale ked ich budem mať, tak odfotím a hodím do albumu...