Svadobný fotograf a kameraman z Levíc.Poznáte niekoho?
ahojte Levicanky,
chcela by som sa vas spytat ci by ste mi vedeli poradit dobry svadobny salon v Leviciach.Na Vianoce sa chystam na tyzden domov a chcela by som si vyskusat nejake svadobne saty-urobit si predstavu....popridade ci sa treba dopredu zahlasit,dakujem3. nov 2009- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Ahojte kočky,
jankavladkova, som rada že aspoň niekoho vie moj vek potešiť
rosannar, trpezlivosť ruže prináša(to mi kľudne povedz, keď budem na svoje dvd čakať ja
) Ináč s tým bytom ťa plne chápem. Tiež bývame v podnájme a viem veľmi dobre aké to je neprerobiť si to podľa svojich predstáv. Jediné, čo sme mohli spraviť, je premalovať a aj to len na bielo
monikapaal, síce nebudem mať z LV šaty, ale viem ti povedať, že najochotnejšie tetušky sú nad Korzom na pešej zóne. Myslím, že ten salón sa volá Jasmine, ale niesom si istá a ďalšia veľmi zlatá tetuša je aj naproti mlynu, ale to už názov toho salónu si vobec nespomeniem. V LV tých salónov nieje veľa, tak to raz dva obehneš, len dúfam, že budeš mať lepšie pocity, ako som mala ja. Skúšala som šaty len v týchto dvoch salónoch a v ostatných som sa otočila na pate. Najviac ma sklamala Línia na námestí
Baby akú máte skúsenosť s kameramanom čo ste mali? Koľko si asi tak pýtajú?
Ďakujem3. nov 2009dobreeeee raaaaaanko
vrabciak
skúsenosť s kameramanom- uplne perfektná spolupráca (Miloš Villem), čo sa týka ceny, zatial neviem- platili sme len zálohu (30EUR) a vyplácali kameramana(aj ten bol uuuuplne super), ktorého sme mali na hostine- 70EUR (Miloš mal aj ďalšiu svadbu, ale strihať a dávať dokopy dvd nám bude on).
rosannar
a kedy sa chystáte opustiť podnájom...?4. nov 2009jankavladkova
neviete kolko budete platiť??
jaaaj a kerou kamerou vas kameroval, bo my sme mali ho mat tiež ale nám povedali že ked už tak nech kameruje Vilem s velkou kamerou bo on ma dve a ta druhá má o dosť mensšiu kvalitu obrazu.
Náš kameraman čo nás kameroval tak to máde z dvoch kamier(o to zaujímavejší strih), jedna brutal draha kvalitna a druhá taká čo mal predtým,s ktoru predtým kameroval svadby sužkove - ako tiež kvalitna ale nie až tak.
ALe je to dosť vidieť na tom DVD, bo ked je to z tej kvalitnej tak je to brutal čisté jak film na HBO v HD kvalite a ked je strih - záber z druhej kamery tak tam vidieť ten rozdiel, je to viac zašu´mené a tak - aj iná svetlosť.
Ale ked aj mal ten Vás tu menšiu tak to bude v pohode, bo strih budete mať len z jednej kamery takže ta istá kvalita tak nebudete riešit kvalitu.4. nov 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
rosannar
no my sme sa s drahým doteraz vyhovárali na starších súrodencov (Vladko má staršieho brata ja segru) ale tí sa nejako nemajú k činu, aj so svadbou sme ich "predbehli" tak to vyzerá tak, že splnenie sna o vnúčatách predsa len ostane na nás...