Svadobný fotograf a kameraman z Levíc.Poznáte niekoho?

6. jún 201640610
  • chelonka

dakujem, to som ani nevedela, ze kameruje aj niekot iny ako on , nespominal mi to...ale zatial nic moc..

• sobicatko6

máš pekny nick 😃

no my sme si to zistovali bo nas kameraman mal rodinné problemy tak nevedel či bude mocť isť kamerovať na svadbu tak nám zisitoval aj iných a on nás na to upozornil. ako Vilem je dobry, ale iba on to musí robiť a s tou velkou kamerovu.
    ale nakoniec sme mali nášho povodného kameramana

• chelonka
    no čo sa týka tej ceny- len ja neviem koľko budeme platiť- vybavoval to drahý, takže on to určite vie... 😉 😃 no a mne sa zdalo, že ten druhý kameraman mal takú istú kameru ako Miloš- aspoň čo sa týka veľkosti určite a síce nie som odborník ale mne tie kamery vyzerali na pohlad uuuplne rovnako...no a videla som aj dvd, keď natáčali obaja a strihal to Miloš a rozdiely v kvalite som tam teda nevidela...no veď keď uvidím naše tak sa pochválim, alebo posťažujem....ale pevne verím, že to bude v pohode a budeme spokojný... 😃
    rosannar
    presne tak- škoda vyhadzovať peniaze navyše-radšej ich využiť na zariaďovanie... 😉
    sobicatko6
    my sme mali Vecana a ten bral 180 a bol s nami od tej 12:30 do cca 22ej...pôvodne sme aj my chceli Vecanovú, ale už bola obsadená, tak nám odporučila Tibora, ale myslím, že cena bude nejaká podobná...

• Sponzor fóra
  • jankavladkova
    presne tak...a ešte aj v cenách spotrebičov je taký rozdiel...ved na chladničke, sporáku a práčke vieme dokopy ušetriť 4000 sk ak všetky tri veci objednáme cez internet ako keby sme ho kupovali v nay-ku

• dakujem vsetkym ....tak asi vyskusam inych a nie vilema....no a moj nick vznikol za zvlastnych okolnosti 🙂 😃

• Dobré ránko 🙂
     chelonka, júúúú ale ste zlatý...dobré to je, palec hore 😉 Ten tvoj manžel má šitý oblek? Koho ste vlastne mali kameramana a koľko vás stál, prosím?

jankavladkova, držím palce, aby vaše DVD bolo super. Som zvedavá na tvoje referencie.

sobicatko6, nože daj sem ako vznikol tvoj nick 😃

• jankavladkova
    včera sme boli v tom byte a pomerali sme si tak zhruba, že aké veľké sú izby a tak viacej som si teraz všímala ten byt a teraz vidno, že je tam ešte dosť roboty...ale dá sa to zvládnuť...ale teším sa...

• rosannar, aspoň si to možte spraviť podľa svojich predstáv.

• vrabciak
    no ved hej....len ide o to, že my teraz bývame v podnájme a nechceme platiť aj podnájom a aj byt..a to ešte bude aj hypotéka....

• ahojteeeee
    rosannar
    ..ale je to taká príjemná robota, keď pracuješ na svojom bytíku... 😉 a čo tam všetko chcete porobiť?
    vrabciak
    ..vďaka... 😉
    chelonka
    ...uuuuplne super tanec, boli ste super zohraní a vidno, že ste si ho užívali... 😉

• jankavladkova
    no je to príjemná robota...ja sa na nu aj velmi teším...a chceme dať do spálne plávajúcu podlahu, asi budeme aj robiť stierky v spálni, obývačke a možno aj na chodbe, ale najdôležitejšie je ako prvé spraviť spálnu, aby sme si aspon tú vedeli zariadiť a mali kde spať...lebo platiť aj podnájom aj byt je trošku drahá záležitosť...

• rosannar
    to máš pravdu... aj my sme si ako prvé zariadili spálňu - to je najdôležitejšie... 😃

• jankavladkova
    dakujem, že so mnou súhlasíš...jaaaj...ale je tam zato roboty a dosť veľa...ale tak sa teším...už len vydržať asi tie dva mesiace a už tam aj budeme...

• 😃 rosannar
    😃 nebooooj, ryyychlo to ubehne - v posledne dobe mi to pripadá akoby čas letel...no a za chvílu sú tu Vianoceeeee... 😃 😃

• jankavladkova
    jaaaaj...vianoce...no tento rok u nas budú skromné vianoce...lebo ved ten byt bude taký menší darček, a aj tá prerábka a zariadovanie nás asi uplne vyšťaví...

• Sponzor fóra
  • rosannar
    ale veď Vianoce nie sú len o darčekoch- vlastne vy si dávate doooosť veľký darček... 😉 ja zbožňujem tú atmosféru, svetielka a pod...na to sa teším najviac... 😉

• jankavladkova
    no ved jasné, že nie sú len o darčekoch...len ani tá atmosféra u nás veľmi nebude, lebo pochybujem že stihneme spraviť byt dovtedy...takže budeme u našich (no aj tak by sme boli u nich na štedrý deň) ale tie ostatné dni budú nie vianočne naladené ale pracovné... 😃

• rosannar
    aj my budeme na štedrý deň u našich a u svokrovcov (tak jak minulý rok- užijeme si dve večere... 😃) minulý rok sme mali 1.Vianoce v našom bytíku - zariadenú sme mali len spálňu a v jedálni jedálenský stôl so stoličkami a samozdrejme TV s domácim kinom v prázdnej obývačke 😃 (kvôli sviatkom a celozávodným dovolenkám nám ostatný nábytok prišiel až v polke januára- objednávali sme ho 1.12.hne´d ako sa drahý vrátil z Anglicka), ale vyzdobený stromček už stál na svojom mieste... 😃 😃

• jankavladkova
    no také vianoce budeme mať aj my...štedrý den u našich a potom domov a možno ani na byte ešte nebudeme...možno stále len v podnájme...no ale uvidíme...ja by som už chcela byt v novom byte...

• rosannar
    ...tak to ti verím a držím palce, aby vám to vyšlo... ozaj ako tzo vyzerá - kedy asi idete vyplatiť ten byt?

• jankavladkova
    no ešte neviem kedy to ideme vyplatiť...ale bud 16. novembra alebo 23. novembra...no uvidíme....

• ...ja tu niektoooo??? jaaaaj mne sa už taaaaak nechce byť v robote... 😛

• jankavladkova
    ahooooooooj...ja som tuuuu....a tiež by som už chcela byť doma...dneska musím ešte upratať lebo zajtra ku nám prídu svokrovci, tak by som už upratať nestihla...

• rosannar
    .fuuu, tak to Ti nezávidím- ja som dnes akási lemra lenivá a niiiiiič sa mi nechce... 😃 😃 ale mňa zas upratovanie čaká zajtra- chystáme sa navŕtať poličky, takže bude všade koooopa prachu.. 😛

• jankavladkova
    moja, a myslíš si, že mne sa chce upratovať? to ani náhodou...ale musím...ale vieš ako, 36 m2 upratať je nič...za hodinu mám utretý prach, povysávané a umyté podlahy...a potom mám voľno..a môžem oddychovať...tak by som chcela že o tretej prídem domov, pustím sa do toho a o tej pol piatej som hotová a môžem lenošiť...jaaaaj takto o týžden už budeme s drahým na romantickom pobyte 😃

• rosannar
    ..tak to máš dobre naplánované... 😉
    ...no a ten romanický pobyt - jaaaj tak to máš supeeeeeer... 😉 ja pravdepodobne budem budúci víkend zase sama...no ale potom ten ďalší sa chystáme za segrou do Brna- juj teším sa... 😃

• jankavladkova
    no ale verím tomu, že sa mi nebude chcieť upratovať hned...ale budem sa musieť prinútiť...lebo ved už teraz mi klipkajú oči...a to ešte polhodinu musím vydržať... 😃

• rosannar
    ...veď to...najhoršie je donútiť sa niečo začať... 😛
    mňa dnes tiež akosi ťahá do spánku...ale už len necelá pohoďka... 😉 😃

• jankavladkova
    mna ešte aj tak bolia oči od tohto počítatača, že už ani pozerať donho neviem 😃 ...

• rosannar
    ...no skrátka najvyšší čas začať víkendovať... 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov