Svadobný fotograf a kameraman z Levíc.Poznáte niekoho?
sobicatko6
máš pekny nick
no my sme si to zistovali bo nas kameraman mal rodinné problemy tak nevedel či bude mocť isť kamerovať na svadbu tak nám zisitoval aj iných a on nás na to upozornil. ako Vilem je dobry, ale iba on to musí robiť a s tou velkou kamerovu.
ale nakoniec sme mali nášho povodného kameramana4. nov 2009chelonka
no čo sa týka tej ceny- len ja neviem koľko budeme platiť- vybavoval to drahý, takže on to určite vie...no a mne sa zdalo, že ten druhý kameraman mal takú istú kameru ako Miloš- aspoň čo sa týka veľkosti určite a síce nie som odborník ale mne tie kamery vyzerali na pohlad uuuplne rovnako...no a videla som aj dvd, keď natáčali obaja a strihal to Miloš a rozdiely v kvalite som tam teda nevidela...no veď keď uvidím naše tak sa pochválim, alebo posťažujem....ale pevne verím, že to bude v pohode a budeme spokojný...
rosannar
presne tak- škoda vyhadzovať peniaze navyše-radšej ich využiť na zariaďovanie...
sobicatko6
my sme mali Vecana a ten bral 180 a bol s nami od tej 12:30 do cca 22ej...pôvodne sme aj my chceli Vecanovú, ale už bola obsadená, tak nám odporučila Tibora, ale myslím, že cena bude nejaká podobná...4. nov 2009- Sponzor fóra
Dobré ránko
chelonka, júúúú ale ste zlatý...dobré to je, palec horeTen tvoj manžel má šitý oblek? Koho ste vlastne mali kameramana a koľko vás stál, prosím?
jankavladkova, držím palce, aby vaše DVD bolo super. Som zvedavá na tvoje referencie.
sobicatko6, nože daj sem ako vznikol tvoj nick5. nov 2009jankavladkova
no je to príjemná robota...ja sa na nu aj velmi teším...a chceme dať do spálne plávajúcu podlahu, asi budeme aj robiť stierky v spálni, obývačke a možno aj na chodbe, ale najdôležitejšie je ako prvé spraviť spálnu, aby sme si aspon tú vedeli zariadiť a mali kde spať...lebo platiť aj podnájom aj byt je trošku drahá záležitosť...5. nov 2009- Sponzor fóra
rosannar
aj my budeme na štedrý deň u našich a u svokrovcov (tak jak minulý rok- užijeme si dve večere...) minulý rok sme mali 1.Vianoce v našom bytíku - zariadenú sme mali len spálňu a v jedálni jedálenský stôl so stoličkami a samozdrejme TV s domácim kinom v prázdnej obývačke
(kvôli sviatkom a celozávodným dovolenkám nám ostatný nábytok prišiel až v polke januára- objednávali sme ho 1.12.hne´d ako sa drahý vrátil z Anglicka), ale vyzdobený stromček už stál na svojom mieste...
5. nov 2009jankavladkova
moja, a myslíš si, že mne sa chce upratovať? to ani náhodou...ale musím...ale vieš ako, 36 m2 upratať je nič...za hodinu mám utretý prach, povysávané a umyté podlahy...a potom mám voľno..a môžem oddychovať...tak by som chcela že o tretej prídem domov, pustím sa do toho a o tej pol piatej som hotová a môžem lenošiť...jaaaaj takto o týžden už budeme s drahým na romantickom pobyte6. nov 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
chelonka
dakujem, to som ani nevedela, ze kameruje aj niekot iny ako on , nespominal mi to...ale zatial nic moc..