pls. o nejaké základne inf.:
foto vybavenie, štúdium fotky, koľkoročná prax fotenie svadieb, referencie, portfólio...
Fotenie cca do polnoci.
Ine podmienky...
Skuste Brano Hanus, Stanka Holova, Katarina Kapstroferova, Michaela Domeckova, Jozef Brajer, Vlado Citriak, Radovan Gal, Rastislava Pechyho, Tomas Hudacek, Anton Fric, Matus Pramuka. To vsetko su kolegovia a konkurenti z nasho okolia SNV najdete ich na googly alebo priamo na mojasvadba
Dobrý deň.
Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
S pozdravom
Som z PP a Vas termin mam volny...fotografii sa ako samouk venujem 15 rokov, svadby fotim 6 rokov a mam nafotenych viac ako 100 svadieb...standardne fotim do 1 hod. rano...budem rad, ak si pozriete moje portfolio :) pekny den
Zdravím,
tento termín mám voľný. Fotografii sa venujem nejakých 25 rokov. 6 rokov fotografujem svadby a mám ich za sebou nieco cez 100 ... používam fototechniku CANON. Som priamo zo SNV.
Moje portfólio si viete pozrieť na mojej WEB stránke a na FB profile. Na vyžiadanie zašlem info + cenník.
Prajem pekný deň,
JOZEF BRAJER PHOTOGRAPHY
Svadba s RBG STYLE
Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.