Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ahojte, dobra tema vianoc
mame vo zvyku posledne dva roky kupovat rodinam spolocne darceky, minuly rok dostali od nas take krasne sklenene kvapalinove teplomery, vhlkomer, knihy a kozmetiku, sestram vzdy nieco osobitne
tento rok nas inspirovala sada otvarakov v takom nadstavci, co sme dostali ako svadobny dar. Su to otvaraky na vinko, flasky,konzervy, struhadlo... je to velmi prakticke a ani jedna z rodin to nema pekne pokope
26. okt 2007- Sponzor fóra
Ahoj Zuzi, tak už aj vy pracujete na Vianociach? Super, inak ja som sa polepšila, odkedy som so Števkom, už si to nenechávam na poslednú chvíľu. Inak to bolo so mnou hrozné.
Už sme dorazili do Žiliny, Števko už hrá v 54-ke a ja sedím za netom. S našimi sme pred telkou, máme doma aj starkú, bola týždeň v nemocnici, inak býva v Kys.Novom meste, ale nechali sme ju načas u nás. Má 83 - nech sa vykuríruje.
26. okt 2007ahoj Adi,
nooooooooooo este sme len uvazovali, co kupime, ale asi uz budeme musiet nieco riesit, aby sme to ozaj neplatali na poslednu chviluja som dnes slamena vdova opat, Matko isiel na pivko s kamaratmi, poriadne s nimi nebol od dovolenky a potrebuju si co-to porozpravat
esteze mam net a par spriaznenych dusi tu na MS
medzi nami, aj tebe napisal ten neprijemny Rumburak do zelani nieco nepekne??? baby v septembri pisali, ze kazdej jednej...aj mne26. okt 2007Vieš čo, ani som si ešte nepozrela. Dlho som nekontrolovala náš album, tak ani neviem, ale skontrolujem. Inak všimla som si, že pod rôznymi menami píše niekto do albumov a väčšinou trápne pripomienky na fotografa. Niekto sa fakt trápne zabáva. Ale mal by ho poriešiť admin. Nekompromisne, všetky takéto pripomienky.
26. okt 2007- Sponzor fóra
dobre babenky..tak sa teda majte..ja sa ozvem niekedy po prichode do londyna..

dzrte sa..