Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
tak taký prístup poznám občas má také tendencie tiež
no neviem my sme boli len tak a hmm čo listoval tak tak mal pozapisované ale neviem či boli všetky obsadené ale možno v meste nebudú alebo vás tam nejako vopchajúmusite sa popýtať ale ja by som si vybrala keby som mohla Farský kostol sestra tam mala mne sa tam páči nejako neholdujem tým moderným kostolom ako je ten náš
28. feb 2008Moja sestra mala u Salezianov, tam to tiez moc nevyzeralo ako v kostole, ale hudba bola velmi pekna. Rozmyslam nad Zavodim, uzasne by bolo keby obrad vedeli urobit vonku pri tej kaplnke, ale to by som asi vela chcela a pocasie sa tiez neda objednat. Mozno sa fakt rozhodneme nad centrom, aspon prejseme potom pesi do toho Vixu, ale zase na druhej strane sa s nejakymi inymi svadobcanim striedat vo dverach by nebolo bohvie co.
28. feb 2008- Sponzor fóra
no tak toto ti neporadí čo som sa pýtala tak mi povedali že aj 30-33 kartónov na 60-70 ludí čož sa mi zda vela ešte čakáme na jednu cukrárku ako sa vyjadrí ta by nám mala piecť na svadbu no ale neviem uvidíme čo povie kolko a za akú cenu potom by som ti povedala čo mi poradila aby sme si porovnali ale ešte neviem
28. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
no tak ja ešte neviem o košeli konkrértne zatial si oblek a vestičku s kravatou či čo to tam na tom je vybral drahý v Helle ale vestička je bielunka a bola pri tom taká tmavšia biela košela tak tu sme hned zamietli dufam že tam nájdeme
a to má byt nejaká špeciálna ta košela?