caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Je vyhodne zamestnat vo firme z dobrej vole bezdomovca..Taku pomstu Tento este asi nezazil. Co tam po strojoch, pokym ludia nezhoreli. Viem o com točím, foter robil 35 rokov poziarnika..kadeco nam morbidak pri obedoch rozpraval..
Tak ja sa lucim, pekný vecer, pomalicky mi zuacne ordinácia v ruzovej zahrade, kuknem daky porod ako antikoncepciupred ruhym tehotenstvom :-D a pojdem dohajan.
Ahojky!
no len svagor rozmysla,ako ho presvedcia ist cez cely kostol..tak som povedala,ze v predu bude sestra a svagor v zadu a posle ho za mamou :-D ale mam aj nahradu..jednu malu sesterku ak by cosi..ale jeho by som radsej :-) uz som minule obzerala oblek pre neho aj vestu s kravatou..no super vyber tu maju :-)
no len v pripade velmi zleho, inak vraj staci dazdnik :-D ale budem hladat samozrejme alternativy, lebo clovek musi byt pripraveny na vsetko aj ked ratam s najlepsim :-D
no Kati a vy to mate nejako poriesene? ja som teda o pekne pocasie pekne prosila Panbozka a on ma vypocul... ale tiez sme mali v zalohe jeden atelier, keby daco... nastastie nebolo treba :-)
no ja netusim..chcela by som fotky na hrade..nejake zrucaniny..musime zistit,co je dostupne a hlavne lahsie dostupne v okoli..ak by som mala vlastne saty,tak mozeme sa ist aj neskor fotit..interier zatial nemam ziadny..
ja by som najradsej vsetko mailom...si mi pripomenula, uz by som mohla poslat aj ziadost...inak s primatorom je to uz neofi dohodnute, ale mala by som poistit :-D