Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • tak by soms a asi sprchovala leuš🙂) To aj také sa dá namiesto utierania🙂 Alebo bulvárna tlač😃

• vio...najlepsie Novy cas 😃

• ale to nie je taka kvalita 😃 😃 😃 😃 😛 😛 😛

je super,ze sa nastastie nic nestalo strojom..tak mozu ficat dalej 🙂

• Sponzor fóra
  • no, ano nebola to sranda, vsak minuly tyzden tiez horel nejaky podnik 😠

• baby..sa vam musim pochvalit..moje krsniatko malo minule dobry den a nacvicoval nosenie veci..a teda aj vankusika na obrucky 🙂 😃

• to bude zlateeee 🙂

• veru bude 😵

• Je vyhodne zamestnat vo firme z dobrej vole bezdomovca..Taku pomstu Tento este asi nezazil. Co tam po strojoch, pokym ludia nezhoreli. Viem o com točím, foter robil 35 rokov poziarnika..kadeco nam morbidak pri obedoch rozpraval..
    Tak ja sa lucim, pekný vecer, pomalicky mi zuacne ordinácia v ruzovej zahrade, kuknem daky porod ako antikoncepciupred ruhym tehotenstvom 😃 a pojdem dohajan.
    Ahojky!

• no len svagor rozmysla,ako ho presvedcia ist cez cely kostol..tak som povedala,ze v predu bude sestra a svagor v zadu a posle ho za mamou 😃 ale mam aj nahradu..jednu malu sesterku ak by cosi..ale jeho by som radsej 🙂 uz som minule obzerala oblek pre neho aj vestu s kravatou..no super vyber tu maju 🙂

• lea akurat mi dnes fotograf ukazoval fotky a bola tam prenadherna momentka:
    http://www.zahumensky.com/temp/svadba/svadba.html

inak neplanovana, maly sa sam vybral 😃

• je to v prvom rade druha fotka 🙂

• nebojte baby, vsetko dobre dopadne 😃
    luko, vy sa budete fotit kde?

• no v Turzovke nakoniec, fotograf si to tam pride omrknut a najdeme nejake miestecka 😉 mesto, luka a tak 😃
    on je z CA, ale pracuje v Blave

• takze exterier vonku... mate aj rezervu v pripade skaredeho pocasia?

• fifi..ja verim,ze bude dobre..ved obcas by sa patrilo 😃 😃 😃

luko..pozerala som uz jeho pracu 🙂

• Sponzor fóra
  • no len v pripade velmi zleho, inak vraj staci dazdnik 😃 ale budem hladat samozrejme alternativy, lebo clovek musi byt pripraveny na vsetko aj ked ratam s najlepsim 😃

• no Kati a vy to mate nejako poriesene? ja som teda o pekne pocasie pekne prosila Panbozka a on ma vypocul... ale tiez sme mali v zalohe jeden atelier, keby daco... nastastie nebolo treba 🙂

• no, ja budem musiet hladat nejaky pekny inrerier....pre istotu

• no ja netusim..chcela by som fotky na hrade..nejake zrucaniny..musime zistit,co je dostupne a hlavne lahsie dostupne v okoli..ak by som mala vlastne saty,tak mozeme sa ist aj neskor fotit..interier zatial nemam ziadny..

• Kati: na Strecne by to bolo pekne, tam sme planovali aj my povodne

• lea, zeby Strecno? 😃

• mam zopar vyhliadnutych z netu..tak sa planujem ist kuknut..

• ahojte 🙂
    lea pozeralo som tvoj album tie posledne su zaujimave a iste ich ziadna nevesta na slovensku mat nebude 😉

• muma ja som podobne mala tiez v albume, z jedneho BA salonu, mohla som si ich ist aspon skusit 😬 su naozaj krasne 🙂

• tie posledne su skvele..... 😎
    inak ahoj

• ahojte no mne sa páčili všetky 4 🙂

• inak chcela som sa opýtať neviete či ta žiadosť na matrike môže byť vypísané aj ručne alebo to musí byť na stroji? 😐

• ahojte, durni v Žiline na matrike musí byť určite vypísaná na stroji... Nám to prízvukovala niekoľko 😐 krát

• ja by som najradsej vsetko mailom...si mi pripomenula, uz by som mohla poslat aj ziadost...inak s primatorom je to uz neofi dohodnute, ale mala by som poistit 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov