Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • mati..tak ja by som mu urcite rychlo na to cosi povedala 😃 😃 😃

marceli..no ved to uz nie je tak daleko..a uz vies,co to bude?

• aj ja by som to chcela vediet 😃

• fifi..uz si doma,ze..ako ti zavidim..aj ja chcem uz 🤔

• Sponzor fóra
  • uz som Kati, od pol druhej 😃 idem opat napiect coko-kroasany ale aj syrove, uz sa my pekne kysnu 😉
    treba pobalit veci na lyzovacku a vecer este ideme na nakup 😛

• no super..ja idem odprevadit kolegynu..kedze musi odist skor z prace..
    tak sa ozvem z domu,az pridem..dufam,ze dovtedy napecies 😉

• snad ano 😃

• budem to vediet az na druhy tyzden.....idem na 4d sono......ale vsetci predpokladaju, ze to bude chalan...uz som s tym zmierena... 😉

• Marcelka, potom nám daj určite vedieť. Aj ja som zvedavá, čo budeš mať... 😉 A inak, možno je lepšie mať prvého chalana a potom dievčatko. Aspoň chalan potom ochraňuje svoju malú sestru. Ja to vidím u môjho drahého. Tam to tak funguje 😃

• aj moj muzik ma mladsiu sestru 😉

• Zuzi, a tiež je to také, že má tendenciu ju chrániť?

• len aby potom to dievcatko bolo....

• no chranit 😃 skor sa hra na velkeho dospeleho brata a ma tendenciu jej ukazovat smer "zivota" v 😃

• Neboj Marcelka, musíš sa potom ty viac snažiť 😃
    No v tom ukazovaní sú asi rovnakí. Môj niekedy má pocit, že ju treba smerovať. Vždy ho nejako zastavím, že je dospelá a už má svoj rozum. Niekedy chúďa až plakala, čo bol k nej taký úprímný o živote 😐

• no moja svagrinka je v pohode a svojho velkeho brata berie s rezervou 😃

• Bežím z práce, tak vám prajem pekné a veselé sviatky... 😉 Zuzi,tebe peknú lyžovačku 😉

• Sponzor fóra
  • dakujeme Jani, tiez prajeme prijemny predlzeny vikendik 😉

• to vsetci dnes koncite v praci? tak skoro? 😃 ja si to tu este trosku odsedim a potom uteciem 😉 inac...to pocasie ma normalne rozculuje, ze sa nevie rozhodnut....

• marceli..no sestra ma prveho chalana..a v ich rodine su skor chalani..takze,ak sa stane zazrak,tak sa mozno docka aj dievcatka..
    sesterka je zas najstarsia a ta doteza na bratov prisne 🙂
    ked budes planuvat dalsie babo..tak nezabudni jest vela sladkeho..vraj tak skor budes mat dievcatko..ze je vacsia pravdepodobnost 😃

baby..som koneeecne domaaa 🙂 🙂 🙂

• ahojte 🙂
    lea, tak vitaj doma 😃

nam dnes boli vymeriavat okna, o tri tyzdne ich pridu robit, tak tesime 😃 a drahy este stihol zarezervovat LCD, takze konecne dame pa pa nasmu malemu mini TV 😃 bude cierny so stirebornym podstavcom, akurat sa hodi k nabytku 😃 a k tomu DVD rekorder a vezu a mame zas co splacat 10 mesiacov 😃 😃 😃 skoda ze nerobia este svadby na splatky 😃 😃 😃 jak by stupli sobase 😃

• ahoj luko..no konecne mame 4dni volna..a potom este chvilu a dalsie dva 😃
    no takze pekne postupne zariadujete..to treba tak stale 🙂

• ano snazime....aj ked niekedy je to financne tak na hrane, ale ked to hlavne bude tak konecne mozme nieco aj setrit 😃

• a co vam este z toho hlavneho chyba?

• dvere 😃 a doplnky, ale to uz su take detaily...no a kvety, ale ked uz budu parapety, tak pojdem na kvety.
    ale dvere mame len jedny zatial - vchodove 😃

• jasne..takze postupne..ale urcite bde vsetko 🙂

• no za tri stvrte roka co tu byvame to ide tak z mesiaca na mesiac nieco dokupime, podla financii raz velke raz male 😃

• to je dobre..takto kludne..aspon stale mate cosi novsie..takze idete s dobou 😃

• to vsetky poctivo dietujete aj s netom 🤔 🤔 🤔 😃

• lea ano......ale bez netu....... 😃 😃
    drzis sa? ja zatial ano.....rano som bola v studiu a dobre mi to padlo.......
    pekny zvysok dna prajem..... 😉

• ahoj smaily..no ja sa poctivo stravujem dnes..lebo mi nebolo dobre..takze musim davat pozor..a pitny den si musim odpustit na hodne dlho 😒 😠
    a co dnes budes porabat?

• Ahojte, chcem Vám popriať krásnu Veľkú Noc, užije ti si pohodu s rodinkami, konečne bez stresu a naháňania. Dúfam, že miláčikovia nám doprajú vodu, aby sme boli celý rok zdravé a krásne 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov