Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
az nove modely mozno budu s nou,lebo priebezne objednavaju..ale ktovie,ci to aj tak nedaju prec..
no san patrick ma ostat s vleckou uz..asi sa moc dievcat stazovalo
vraj je neprakticka a baby ju nechce,co sa mi zda,ze nie je pravda..
oblek zatial nemame,ale coskoro bude posdne pradlo..prave objednavamlen neviem,co vybrat sebe
ale budeme volit zrejme cosi svetle..modro-sede..kedze tmavych ma dost..min rok sme kupili dva a o mesiac sme povedali,ze bude svadbatakze kupujeme dalsi..
27. mar 2008- Sponzor fóra
no uz sme dohodnuti..takze pride..no tu je aj celkom pekne..zas neprsi stale..aj ked teraz prsi
no bus sme mali ako prvu vecsvokor nemohol tyzden poriadne spat a za ten prisiel s tym,ze mame vybavenu dopravu..bus a potom mikrobus
takze mu to potom este pripomenieme,nech sa dohodneme co a ako..
27. mar 2008- Sponzor fóra
mi hovor, to je neporovnatelne s cenami a tiez s vyberom
a este ked si vsetko objednas cez net, je to opat lacnejsie...
popolnocne saty si pravdepodobne kupim tiez tu, zabehnem na Oxford street alebo regent a tam sa mi urcite nieco podari kupit a este aj v prijatelnej cene
obrucky si si dala robit, alebo ste ich kupili uz hotove?27. mar 2008ved kukni zo zvedavosti www.confetti.co.uk
este planujem objednat jedny super nohavicektore si potom vezmem na svadobnu cestu a prvy den v praci
27. mar 2008viem iba o cepceni, ked snevestou a zenichom tancuju svadobcania a za to im platia, prenesenie cez prah, rozbitie taniera a spolocne zametanie crepin, unos nevesty, vypytanie nevesty od rodicov a podakovanie im... ale to je asi vsade vemi podobne..
inac, ja som sa v ziline narodila a dlho zilaale nasi odtial nepochadzaju... tak ti asi az tak neporadim
27. mar 2008sv..daleky vychod..ale mily je zo ziliny a tam som aj studovala..navyse lepsie sluzby,ponuky a komplet servis..na vychode by to nebolo take skvele..navyse do ziliny mi pride na hotel len nieco pod 30..takze vyhodnejsie..
a urcite by bolo velke halo doma..a este to,ze takto mily moze vybavovat27. mar 2008
.. sorry Luko
som nevedela, ze su bez vlecky, preco ju prosim ta strihaju
pozriem v tvojom albume..
akej farby bude mat drahy oblek?