caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no to je dost blbe..ale hadam v lete prides na stretko..urcite nejake zorganizujem par dni pred mojou svadbou ;-)
dnes ideme pozriet smaily..a porobim nejake foto,tak potom pridam,nech vidite tie,ktore ste nemohli prist pozriet ;-)
bamulka: mne sa tiez paci ten album, nevesta bola krasna, naozaj netusim,a ko niekto moze tvrdit, ze nevesta bez zavoja nie je nevesta, ved tato je nadherna ;-)
madeiry su fakt nahderne:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
ale pozeram, ze envesticke ten vrsok tiez tak divne prilnul,a ko mne pri skusani, ale inak kraaaaaasa
Bam... ja len kuknem, ked pojdu do kostola.... potom musim odist... ale kludne ta pockam na rohu, kde bolo to zeleziarstvo u siptaka, co teraz prerabaju ;-)
Ahoj Leus! Este mi popis, kto su tie dve ostavajuce na fotkach zo stretka- poznam teba, fifi, Andrejku (z telky:-) ). Smaily mala asi saty z kristiny, ze? Tusim som si ich skusala aj ja.
tak sa mi dobre zdalo, ze som ich aj ja mala na sebe oblecené:-) Mám niekde aj fotku v nich zo salonu. kukla som bamulkin svadobny albu, ci to je ona, kedze vas osobne nepoznam ani jednu a z fora len niektore skalne..Oni s manzelom vypadaju takí mladučkí:-) Aj sú, či sa len tak zdajú?
zacali sme o piatej ako vzdy..chviku trvalo,kym sme si sadli..ale potom sme sa rozkecali a bolo :-D
za pol hodky idem na vychod..a zajtra vecer prideme :-)
do siedmej asi..cakali sme na mojho..lebo im mal doniest ukazat nase oznamka..v juli potom dam,kto bude chciet..
len teraz akosi nevychadzalo..ale pracuje sa na tom ;-)
dufam,ze cez leto sa uvidime aj s tebou :-) bolo by to uplne super..
hehe, díky za záujem:-) Myslela som, že normálne bývate dlhšie na posedení- aspoň do deviatej večer..To len dve hodky ste boli:-) Tak šťastnú cestu na východ krajiny..pozdrav tam..hneď by som šla- hocikam!!
ahoj Evi,
boli sme do pol osmej :-D len Janka - murinko mala AJ, Marcelka je tehulka, tak tiez isla skor.... no a my ostatni by sme aj posedeli, keby sa v piatok nemuselo ist do prace :-D ale verim, ze v lete to bude lepsie a stretka si naplanujeme na piatky,nech sa nemusime ponahlat ;-)
Smaily bola naozaj krasna nevesta, nedalo mi neprijst sa aspon pozriet- dosla som skorej zo skoly, tak to aj vyzera na tych fotkach, baby nahodene a ja v riflovom ]-( ale aspon mam fotku s nevestou ;-) vyzera to, ze sa na svadbe uzasne bavili, uz som zvedava, co nam napise smaily hlavne o tom spievani, to ma zaujalo :-p
a tiez musim podotknut, ze sa pani zo Slnecnice opat vyznamenala - spravila jej neskutocnu kyticku x-)