caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no baby..sa vam musim pochvalit s niecim :-D :-D :-D
keby ste vedeli,co za doprovod budem mat..
je to firma :-D :-D :-D svadobny doprovod na kluc :-D :-D :-D a ako vozidla budu tanky :-D :-D :-D to mi vymysleli baby z temy babsky klebetnik..tak sme sa tam orehotali,kym sme vsetko dohodli :-D :-D :-D :-D :-D
lea a ty si meisto zavoja a kytice daj vojensku prilbu do zakopu a samopal pod pazuchu..krááása..ešte nejaké fajné kanady na nôžky..krásavica z filmu!!:-)
a to budeš po Tepličke takto pochodovať s tankovým sprievodo? Aby som vedela, že kedy mám mávatka zaobstarať :-) A A. šprochová môže z toho urobiť reportáž do Novín.
Ahojte kocky! Dnes a vcera som tu cely den nebola.......chcela som i pokecat, ale mala som taku naladu, ze by som Vam ju vsetkym pokazila. Vcera rano pred piatou som sa lucila s milacikom na mesiac a potom som bola cely den nervozna, lebo dorazil na miesto az vecer pred deviatou.......katastrofa.....ak ma toto prezivat kazdy mesiac, tak to dlho nevydrzim a nedockam sa ani tej nasej svadby........ A dnes som bola cely den zahrabana v statnicovych otazkach.......Este ani tretinu nemam prejdenu........ Nemozete mi pomoct? :-( Prajem peknu nocku, snad inokedy Vas tu zastihnem. Papa
Mata : som na tom podobne... len ja koncim zatial iba letny semester :-N ale aj tak - 13 skusok, 2 prace na semester... este ich musim zvladnut 5 a 1 pracu a som v suchu :-N
inak moja svagrinka vcera uspesne zlozila Bc. skusky, tak sa tesim s nou x-)
ahojte baby..ako sa dnes mate? tu konecne neprsi..ale uz som hore a to je tak malo hodin..teda vela som toho nenaspala,ked som sla spat o druhej rano..
fifi..tak to je super..takze dalsia titulovana :-)
Ahojte baby Zilincanky,
pridavam sa k vam do fora. Idem sa vydavat zaciatkom septembra v Ziline a uz mam obrovsku hlavu ako melon. ;-) Aj vy by ste mali uz radsej za sebou najblizsiu sobotu, alebo mam iba ja take blaznive pocity? Hmmm ... ? 8-)
jani..no ani ja neviem korculovat..ale v lete si kupujem korcule :-D ved milacik a to nauci :-D :-D :-D
majab..nemam sajnu o tej skupine..my budeme mat bonitu..tiez z povazskej..
petronela..no vitaj..no ja uz teraz poriadne nespavam..za 1,5mesiaca to vypukne..a uz rozmyslam,ze by som ani neprisla..mozno by som ani nechybala :-D :-D :-D
no ja som uz dohodnuta s kamoskou,ze ten tyzden pred svadbou sa posnazim kupit tie korcule a ideme sa ucit..hadam nebudem moc dobita na tej svadbe :-D :-D :-D a kludne sa moze pridat..
No ja by som to pred svadbou neriskovala :-D Ja som tiež inak pred svadbou povinne 2 mesiace korčuľovala, ale veľmi striedmo :-) Ale ja zbožňujem korčuľovanie. Tak potom sa rada pridám ;-)
no ja sport zrovna nemusim, na ZS som si vybavila aby som necvicila, aj na SS, len na vyske uzt o neslo a kazdy semester som makala aby som urobila zapocty z TV disciplin :-D
no ja som casto necvicila..a ked so mnou ucitelka urobila stojku..tak som tri dni marodovala :-N :-D :-D :-D
ale na strednej som bola lepsia..len to ruky uz nikdy nedobehli a zacal problem so zaludkom a prieduskami..takze postupne som nebehavala a ani nehadzala granatom..
baby, ja som celú výšku chodila buď na aerobik, alebo som cvičila na orbitreku a to mi zostalo dodnes... :-D Keď mám chuť a čas, tak sa naň vždy rada doma postavím a pocvičím :-D