Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Ahojte krasavice......tak ja mam pracovny den za sebou......bolo to super, ale straaaasne unavne.....ale spoznala som kopec super ludi, samych PR managerov z velkych a znamych firiem a tak.....
Petka, ty si z Rudiny? Ja z Nesluse, takze to musis poznat. Tak v sobotu budem drzat prsty a i ja sa prihovorim za to pocasie.
Zatial11. jún 2008- Sponzor fóra
ahojte baby..no niekomu sa to teda riadne blizi..
muma..my dve nie sme o nic lepsie..ani sa nenazdame a budu tie nase sobotydufam,ze prides na stretko potom..sa pochvalit hlavne s obruckou a pripadne aj nejakymi fotkami..ak este nebudu..tak v auguste zorganizujem dalsie stretko
jani..a mas aj nejake zaujimave pravidla?12. jún 2008Kati, neviem, či sú zaujímavé, ale hlavne sú účinné.
Žiadne staranie sa do našich vecí, žiadne otázky, kde ideme, kedy prídeme (aj keď toto sa ťažšie u nich dodržiava), potom nám nechodia do izby, kým tam nie sme a vždy klopú (tomu som veľmi rada, že sa to naučili) až na malú sesternicu, ale tú to tiež učíme...
12. jún 2008kati, ono je to tak, že my si samy perieme a tiež žehlíme... Lebo v tomto máme každá (so svokrou) iný názor. Tak si to robím po svojom...
Do kuchyne sa jej nestariem. Teraz varí predovšetkým ona a my len niekedy pomôžeme. Akurát robíme nákupy, aby mala z čoho variť. My sme povedali ,že variť budeme, až keď tam budeme iba my dvaja
Linduš, tak to s tým podnájmom ti verím12. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
No jasne to bude zvlastny pocit, ked budem na stretku, ze uz budem patrit k druhej strane