caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Ked sa tak nad tym zamyslim, ja poznam vela takychto parov...... ked chlap je uplne uzasny muzsky a baba taka no.......a naopak.......stava sa to dost casto............Ale to nase pripady nie su, vsak dievcata?:-)))
tak to moj je tiez mantavy, na rucne prace :-D
teraz rozmyslam, som sa prihlasila na AJ v ramci nejakeho programu vzdelavanie ucitelov, a este chcem robit ten doktorat, budem to stihat? ak budem mat este prvakov, no to bude zaber :-N
Ja si nemyslim, ze uz by si mohla byt karieristka.....to su podla mna ludia, ktori nemaju absolutne cas na sukromny a rodinny zivot.....taki ludia vobec neplanuju svadbu ako ty a ostatne tuna......
Ked sa chce, vsetko sa da.......:-))) To je moj osobny nazor.....
Tak vidite, ti nasi tiez nie su dokonali, ale co by sme bez nich robili? Moj nie je mantavy na domace prace a starat sa okolo domu to je jeho hobby - preto sme sa jednoznacne rozhodli, ze chceme stavat svoje.....ale zasa technika a cudzie jazyky - to nemusi........:-))))
Ale celkom dobre. Akurat som sa strasne potesila, lebo vcera bol na sobotu hlaseny strasny lejak a dnes to uz pozmenili na lejak dnes a v sobotu len sem tam cosi. Som strasne zvedava, ako sa to zvrtne do soboty, len sa strasne obavam lejaku.
Peti, budeme ti privolávať pekné počiasie. Zatiaľ sa mi to vždy podarilo :-D Už som privolávala na soboty pekné počasie a vždy to nejako vyšlo ;-) Tak neboj, bude pekne. Aj ty musíš byť o tom presvedčená 8-)
ahojte,tak ja uz idem domov skor,sefka odlietala do berlina....a ja uz nemam co robkat.....a vecer este na babyss.....je zamracene......juj,hnusne vonku.....u nas vsetci kukaju futbal......ani ten nemusim :-N
tak tu mame veselo......prajem vam krasny den.....
petapalko,my sme mali zamracene v nas svad.den,ale nepokazilo nam to naladu,ale neprsalo...asi by to bolo privela stastia,keby aj slniecko svietilo :-D papa
To mne by pod mrakom vobec nevadilo, ja uz som sa zacinala zmierovat aj s tym dazdom, ale vela veci by mi to narusilo. Murinko, vdaka za privolavanie, hadam sa co to podari. Idete s mumou na tu grilovacku?
ahojte..
peti..no neboj..ak by nebolo pekne..tak urcite prsat nebude..to vzdy bolo tak..vid smaily :-)
jani..no mozeme takto na dialku zacat tancovat nejaky tanec na privolanie slnka :-D
Peti, môj drahý mi vždy povie: "Neboj, slniečko je zabezpečené" A vždy mu to vyjde. Tak sa prihovorím za teba, nech zabezpečí aj tebe :-D
Tento víkend nejdeme na tú grilovačku. Zrejme až budúci. Linda je tento víkend vo ZV.
Jaj tak to som si zle precitala. Dakujem vam baby, ze ma podporujete. Ja vam to uz sice nemozem vratit....iba Katke, ale budem to potom vracat dalsim nevestam :-N Inac teraz este dorabam menovky v robote a zajtra uz mam dovolenku. Idem pozriet mumu do ZV ( ale nie idem si po navleky )