caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
posielam ti kusok pre predstavu:
......, dnes sa končí školský rok a to je dôvod, aby som zhodnotila Tvoju prácu. Bol pre Teba mimoriadne úspešný, celkove sa Ti práca veľmi darila a dokázala si pri riešení úloh využívať nadobudnuté vedomosti. Hľadala si a nachádzala nevšedné riešenia úloh, čo svedčí o Tvojej bohatej fantázii a schopnosti pozerať sa na problémy inak ako ostatní. Prejavila si vysoký stupeň samostatnosti a zodpovednosti. Prečítaš akýkoľvek text, dokážeš zrozumiteľne vyjadrovať svoje myšlienky a názory. So svojou ročníkovou prácou o hudbe si sa zúčastnila aj školského kola, Tvoj osobitý prístup prezentácii výrazne pomohol.....
to je aly kusok
;-)
luko..to je super..
ja som upravila dvoje nohavice..a dala som ich oprat..plus este jedny treba prichytit a zazehlit a tretie su hotove..a ostanu mi len dvoje..rifle a bezove..
ja uz zaspavam |-| |-| |-| ale uz mam od pisania pauzu bud dozajtra alebo este vecer ked PAN nastavajuci opat bude kukat ME vo futbale mozno daco napisem, uz len styri x-) x-) x-)
jasne....ze mozes :-D moj drahy sa prvy krat tiez tak rozhodola si 2 alebo 3 mesiace pred svadbou :-N mlady s sprosty, mamicka a fajerka ho tusim aj zasnubili,s vadbu organizovali, len jeho sa nejak zabudli opytat :-D to je ale uz asi 10 rokov dozadu
ked mi to rozpraval, tak som mu hlavne vynadala, ze ci spal na vavrinoch ze to skor nemohol povedat :-o jaj no jak pisem mlady sprosty....za to ked sme sa zoznamili chcel mat svadbu po pol roku, este ze prisla renovacia toho bytu....
sak neboli penizky :-D ked ja som chcela malu svadbu ale drahy ze nie...tak preto sa to aj posunulo..
som pocuvala popri praci TV a bezal film podla skutovnej udalosti o sobasnom podvodnikovi, zil nie ze dvojity ale trojity zivot - tri manzelky..
blbne mi internet ]-(
no jo a ten sok :-D jaj, no keby aj taky ludia nechodili po svete o com by tocili filmy :-D
prave kukam fotky zo skoly a chytama ma nostalgia, ze mi moje deticky uz ochadzaju na gympel :-o
ked pracujes s detmi alebo mas vlastne..takze ten cas ide ovela rychlejsie..ale zas je to radost s nimi pracovat..
radsej nejaky skutocny pribeh ako dalsiu telenovelu :-D
no lebo zijem s workoholicom a ono tej energie potom vecer tolko na robenie babatka nezostava a po vikendoch ho asi neurobime :-N teda ak vyjdu plodne dni tak mozno sa zadari, ale uz nemam silu bojovat s jeho pracou, on momentalne nie je pripraveny ubrat v praci, takze tak :-S