Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • lea: tak menoffky som vybavila, oznamka budu zo svadbainak.sk a urobia mi aj tematicke menovky, 6 sk za kus, to je v pohode, tesim s a velmi 😵

• tak napis fifi ako to chuti, ja som mala problem aj s kalamarom 😬

• nuz z kalamarov byva aj mne zle 😬 ale chobotnica vraj chuti ako kuracie verzus bravcove 😃
    menofky nebudu v albume luko? 😉 som zvedava

• Sponzor fóra
  • no jasne, ze budu, buduci tyzden idem objednat, len sme si este nevybrali 😬 ale este chcem na 100% dohodnut hodinu sobasa, matrikar to uz poznacene, ale pre istotu 😛 lebo len mailom sme komunikovali. potom hodim foto, aj ked menovky, az ked pridu, lebo v ponuke na stranke ich nemaju.

a dokedy ste na dovolenke? 🙂

• nuz veru pozor na terminy, u nas jednej kocke zabudli na fare poznacit datum a tak musia o tyzden presunut sobas, lebo uz sa tam medzicasom nahlasili dalsi 😦 nastastie este nic nebolo v tlaci, ale prehadzovanie saly bolo komplikovane, no nakoniec sa to dalo 🙂
    sme tu do nedele 😎

• no ja som mu pisala mail ked sme prehadzovali termin a dva krat som si to overila, tak dufa, ze to bude v poho, u nas sa vacsina berie v kostole, myslim, ze na urade to bude ok, on sa aj cudoval, ze preco tak skoro chcem rezervovat termin...

tak do nedele toho este iste vela zazijes a ochutnas 😃

• nooooo istota je istota, ci kostol, ci urad 😵
    pekny zvysok vecera, snad sa este ozvem 😎

• no vska preto tam chcem ist este osobne 😉
    aj tebe pekny vecer 😵

• som uz doma..pospala som si cosi a aj v sprche som bola..a hned mi je aspon o cosi lepsie..

luko poslem ti potom moje tel c. a kludne ta pockam na stanici ak chces 😉

fifi..no pekne si uzivaj dovolenku este tie zvysne dni 🙂

• super, tiez ti napisem potoms voje 😵

• ahojte baby..ako sa dnes mate? nam sa tu prave riadne rozprsalo..a ja mam svetle nohavice 😒 no vzala som si aspon bundu ak by nahodou bolo dost chladno..

• Ahoj Kati, mne je dnes dosť na figu a vyzerá, že aj tu možno spŕchne. A do toho mám dnes záverečnú skúšku z angličtiny 😠

• no tu sa akurat rozviestilo slnko..je tu fakt super pocasie..to bude tym letom a prisernym teplom..
    budem ti drzat palce,aby si to v pohode zvladla..ale neboj,ked moj mily zvladol..urcite aj ty zvladnes..

• Ja sa nebojím, nejako to zvládnem, len keby prešli tie kŕče v bruchu 😒 Dnes už máme len konverzáciu, teda niečo porozprávať o sebe, o rodine, o dome, alebo o niečom takom. Takže to je v pohode... Len dúfam, že tam aspoň prejdem 😬
    Kati a už máš kufre zbalené?

• a z coho ti je blbo?
    kufre? tak skoro 😬 az cez vikend sa zacinam balit..a svadobne saty mozem zbalit az v nedelu vecer,aby boli co najmenej pokrcene 😃 aj ked ich po prilete hned presuniem do vaku na saty..lebo ich budem musiet doma zehlit 😬

• Sponzor fóra
  • ja len tak, že či už máš cestovnú a svadobnú horúčku 😉 Veď to je jasné, zbytočne by si tie kufre musela obkračovať 😃
    No ja mám strašné problémy so ženskými vecami a dnes mám strašné bolesti 😐

• no este 9dni..celkom sa to da..ale obcas mi staci len spomenut a uz nervozita stupa 😬
    skus panadol femina..ten celkom zabera..alebo ja jem ibalgin..ale 2 vzdy vezmem..to jedine mi zabera..a len na to ho pouzivam..kedze na hlavu beriem paralen..

• ja to tiež beriem, len mám všetky tabletky doma. Asi pošlem vedúceho, nech mi kúpi lieky, keď chce, aby som pracovala 😃

Tá nervozita začne až keď prídeš domov a budeš už v tom priamom dianí. A už máte vybaveného toho organistu?

• no ona zacne,ked sa budem balit..to je vzdy tazke obdobie..ani jest nie som schopna poriadne..a prejde to vzdy,ked nastupim do busu/vlaku..
    organista stale nie je..3 zo 4 su na dovolenke 😒 volala som uz aj kamoske a ta nehrala este na katolickej svadbe..takze neviem ako..

• Teraz v lete je to celkovo komplikované. My sme s tým mali tiež problémy. Každý je niekde na dovolenke alebo na prácach v zahraničí 😐

• ale vedia,ze bude svadba..a celkovo aj v lete su svadby..tak sa mali medzi sebou dohodnut,ze kto kedy bude nsa dovolenke..ved tam musia mat jedneho organistu aj na omse..
    ak nie,tak rano pisem dekanovi,nech nam s tym pomoze..hoci aj z ineho kostola zobrat organistu..teda ak sa nejaky najde..

• niekedy tam ani na omši nebýva organista. Normálne sa tam nehrá a všetko sa len rozpráva. To viem určite, lebo tam chodíme každú nedeľu na omšu. Takže toto asi nemajú úplne doriešené

• no dufam,ze najdeme niekoho ochotneho..mily pozna jednu babu z oravy,ale nema na nu ziadny kontakt..tak som zvedava..ale mame este tyzden,tak sa to hadam vyriesi..ak by si nahodou niekoho poznala,tak daj vediet..

• nám hrala priamo organistka z fary a ešte jedna skupina, ktorá chodí takto hrať na svadby. Ale tiež sme ledva zohnali tých pár ľudí. Všetci boli mimo SK 😐

• no nasla som temu organista..tak som aj napisala..a uvidim teda,ci sa podari cosi..lebo to bude riadny problem..

• no to teda hej, svadbu bez organistu si neviem ani predstaviť. Ale určite to nejako poriešiš. Ty si šikulka 😵

• no uvidime..mily mi napise az vecer..kedze je v praci..

• hojte 😎

• ahoj fifi..ako to ide?

• vybornee 😛 dnes je na veceru spominana chobotnica 🙂 pijem kafco po opalovacom dni 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov