Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no ja keď pozriem na moje bledule-nohy, tak je mi to až smiešne
akurát som si dnes kúpila šatičky na tú svadbu a sú len po kolená, takže musím s tým čosi robiť... alebo aj samoopaľovací krém by nebol zlý, nie?
solárko je u mňa celkom v pohode... už som sa aj zbavila strachu z tej "truhly" že sa neotvorím...
Luko, teraz si so svadbou na rade ty... ako pokračuješ s prípravami?14. júl 2008na nozky si davam take tojemne mlieko opalovacie, najskor peeling, potom telove a potom samoopalovacie, ian vraj je uz aj spej len na nozky, ale neskusala som
no akurat rozmyslam aky interier ked bude prsat...na fotenie, idem kuknut bytciansky zamok, len ak bude prsat, co potom s fotenim?
a pisala som do salonu vanesa koli satkam, taktie co sa mi pacia este len maju dorazit,t akze potom pojdem vyskusat
http://www.salonvanessa.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=2&Itemid=1014. júl 2008ja sa tiež bojím, že ak to samoopaľovacie mlieko zle rozotriem, tak budem fľakatá
ale máš dobrý systém, vyskúšam...
asi by ste mali mať v zálohe najaký interiér fakt, však teraz sa počasie mení akosi rýchlo... ale v októbri sa môže znormalizovať. Ten zámok by ste mali nádherný...
z vanessy chceš len popolnočné? majú ich na obrázku? lebo ten link je na všetkya neviem, ktoré sa ti páčia...
14. júl 2008- Sponzor fóra
tak držím palce, nech sa "trafia" do odtieňa
bude to iste pekné...
priezvisko mám také "oravské"... málokedy ho počuješ nižšie ako na Orave, tak sa divím, že je aj v BA zastúpenéale mne chodí aj pošta niekoho iného... tiež býva na našej ulici ale niekoľko vchodov ďalej.. poštárka je z toho jasná
14. júl 2008
ahojte, nikde nikto?
uff, od dnes mám dovolenku a také hrozné počasie... ja mám teda smolu
alenka napíšem ti do IP