Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vejka - tesime sa na foto. Krasne rano vsetkym.
Odpovedať
veronika185: tak už sa ti to blíži :-D , čo stresy už začínajú alebo pohoda, všetko stíhaš?, neboj všetko dobre dopadne, ;-) kedy dáme stretko? nafarbiť, vytrhať obočie atď.
Odpovedať
Profilova fotka
monikac - ale však ste sa nelúčili na 10 rokov ;-)
Odpovedať
no to zas nie, ale na 8 mesiacov urcite... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-( jáj pánečku - tak to na dosť ..... men to nedošlo, že vlastne bývate mimo SR .... tam aj ostávate? Či mužíček je zahraničiar? ;-)
Odpovedať
no je to tazke,ale aspom, ze existuje ten skype....no na sk sa veru nevratim, tak skoro kedze manzelko je zahraniciar...aj ked on by sa tam hned stahoval, ale nie je to lahke s pracou veru na sk... :-( ty to mas uz len za par... ;-) mas uz vsetko hotove? a uz pocitujes stres?
Odpovedať
Profilova fotka
hm, máme to za pár veru ... stresy sú .... obdivujem také čo vedia povedať, že nemajú .... každá musí mať podľa mňa .... aspoň nejaké aj keď nie obrovské :-) a všetko hotové zďaleka nie je .... veď hovorím, že keby sa dal ten termín tak posúvať dopredu, ako by si stíhala či netíhala... vieš, žeby ti to nevyhovovalo, tak by si povedala, že no posuenieme to o 2 mesiace ešte :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne dnes prisiel krizik, tak sa vytesujem :-) :-) my uz mame takmer vsetko, ale stresy mam vzdy, ked si spomeniem, ze za 3 tyzdne sa vydavam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja krížik mám už dávno ale nemôžem ho vidieť - povedal mi starký, že až v deň svadby :-( a nedá sa prehovoriť sakriš ..... dúfam len, že ho nezabudne doma pak :-D božinku to je za tri týždne? ja si to takto nemôžem hovoriť, lebo by som bola ešte viac nervózna z času ako som teraz ... ;-) ja len si poviem, že blíži sa to, mala by som si švihnúť ....
Odpovedať
Profilova fotka
a s cim si chces svihnut? :-D ja mam pocit, ze uz je skoro vsetko hotove, len doladit detaily :-x
Odpovedať
Profilova fotka
no ale aj detaily sú dôležité predsa ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to jooo, ale ked mne sa taaaak nechce :-D sa poznam, zacnem sa snazit tyzden pred svadbou :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hm, to ja budem sedieť pri rúre a piecť koláče ... |-| och čo si vymyslela, to mám
Odpovedať
Profilova fotka
ides piect? moja mamca sa nastvala a kolace objednala ;-) aspon v niecom si dala povedat... medovnicky som si dala upiect jednej pani, ona mi ich upecie aj vyzdobi, aj zabali do priehladnej folie
Odpovedať
No pecenie nezavidim, ale zasa clovek usetri a napecie si ake chce. My sme mali svadbu pred 2 rokmi a stalo nas to dost, teraz si uz ani neviem predstavit, kolko za to pytaju :-|
Odpovedať
Profilova fotka
hm ...keď ja som taký truhlík .... dakedy sa aj na seba naštvem ale ja som chcela doma piecť koláče a prehovorila som maminu .. .nebola nadšená, ale ideme teda. A medovníčky už mám urobené aj pobalené - jupííí to už mám za sebou , chi ... ;-)
Odpovedať
Medovnicky budete davat na pamiatku? Urcite to dobre dopadne, napeciete si, co budes chciet. Mnam, hned by by som si dala taky zakusocek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hm, medovníčky na pamiatku - keď sa bude dávať na tanier, tak každý vyfasuje medovníček ;-) pre mňa, za mňa môžu to aj hneď zjesť, však sú jedlé :-D no a s k tomu pečeniu, veď preto som cchela doma, lebo viem čo som si dala do koláčov a urobím si také na aké som zvyknutá aj chuťovo aj výzorovo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dany, tak to mas super, ze ich uz mas, jedna starost menej ;-) ja to idem tiez tak robit, kto da na tanier, dostane medovnicek :-) baby kedy budete krajat svadobnu tortu?
Odpovedať
Profilova fotka
no veru toto som aj ja nad tým premýšľaľa .... asi to rozkrájame a každý kto bude chcieť ísť preč už tak vyfasuje kusok na tacke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne vraveli, ze to mozem spojit s vyberanim na tanier... kazdy kto pride, prispeje na tanier, dostane medovnicek, plus vypit a kusok svadobnej torty... neivem ci je to takto dobre, ale este mam cas si to premysliet
Odpovedať
Profilova fotka
hm ... to mi príde také obtiažne ... teda kde budeš mať uložené tie tanieriky s tortou nejak po ruke aby si ich mala .... no u nás táto varianta nemôže byť .... nie je za nami toľko priestoru na odloženie tanierikov s tortou ... a u nás sa pri dávaní na tanier sedí - teda nevesta so ženíchom, takže by to muselo byť niekde pri nás po ruke a to nebude kde dať .... ale ak vy tam máte dosť miesta ....
Odpovedať
Profilova fotka
praveze tu tortu by krajali a rozdavali moja mamca so svokrou... no neviem si to presne predstavit, takze toto je este v stadiu riesenia
Odpovedať
nám piekla koláče a tortu jedna teta trošku vzdialená rodina koláče boli famózne a tortu sme nakoniec dostali ako dar a bola tiež fantastická každý si pochutil, aj keď nie na svadbe, lebo sa ako si nestihlo a všetci boli najedený takže by aj tak nikto v tom teple nechcel už sladké vôbec, tak sa nakrájala v nedeľu a rozdala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vejka a nikto nehovoril, ze preco ste ju nekrajali v sobotu na svadbe? :-)
Odpovedať
ale nebojte dievcata...(viem,ze sa mi to lahko hovori.).. :-| ale vsetko bude v poho a zbehne to tak, ze sa ani nenazdate... ;-) ale ja som teda vobec nebola nervozna, obycajne ma bolieva brucho ked mam stres a nerovzitu a som bola nenoramlne kludna, az som sa sama sebe cudovala.Len som mala trosku pocit blby, ked uz isiel moj manzelko pre mna...ale inac v poho... ;-)
Odpovedať
a co sa tyka torty, tak sme ju krajali po odcepceni, lebo skor nejako nebol cas, ale plan bol taky, ze po bufete vecer sa bude krajat a potom sa moze jest ku kave...ale nevyslo to tak... :-S ale zjedla sa na druhy den, lebo ako hovori vejkasmejka, ludia aj tak vela sladkeho na svadbe nezjedia...
Odpovedať
Ja si myslim, ze je dobry napad krajat tortu pri vyberani do taniera. Ludia pockaju, kym odkrojis :-). Ja som na tortu uplne zabudla (a drahy mi nepripomenul :-) a letela do kosa, lebo sa nam do druheho dna pokazila :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no musíme si to my slobodné "zatiaľ" premyslieť poriadne ;-)
Odpovedať
ahojte..tak vidim,ze pripravy v plnom prude :-) ja si neviem predstavit,ze by som piekla doma kolace..by som sa zcvokla asi :-N ved my sme etikety a menovky robili v piatok o polnoci =-) a kebyze som to vedela dopredu,tak by som sa posnazila ovela skor..lebo v sobotu sme aj tak vyzerali :-S moni..mozno sa dalsi tyzden dockame fotiek :-N co by bol teda zazrak :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?