Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
hm, máme to za pár veru ... stresy sú .... obdivujem také čo vedia povedať, že nemajú .... každá musí mať podľa mňa .... aspoň nejaké aj keď nie obrovské
a všetko hotové zďaleka nie je .... veď hovorím, že keby sa dal ten termín tak posúvať dopredu, ako by si stíhala či netíhala... vieš, žeby ti to nevyhovovalo, tak by si povedala, že no posuenieme to o 2 mesiace ešte
26. aug 2009no ja krížik mám už dávno ale nemôžem ho vidieť - povedal mi starký, že až v deň svadby
a nedá sa prehovoriť sakriš ..... dúfam len, že ho nezabudne doma pak
božinku to je za tri týždne? ja si to takto nemôžem hovoriť, lebo by som bola ešte viac nervózna z času ako som teraz ...ja len si poviem, že blíži sa to, mala by som si švihnúť ....
26. aug 2009- Sponzor fóra
hm ... to mi príde také obtiažne ... teda kde budeš mať uložené tie tanieriky s tortou nejak po ruke aby si ich mala .... no u nás táto varianta nemôže byť .... nie je za nami toľko priestoru na odloženie tanierikov s tortou ... a u nás sa pri dávaní na tanier sedí - teda nevesta so ženíchom, takže by to muselo byť niekde pri nás po ruke a to nebude kde dať ....
ale ak vy tam máte dosť miesta ....26. aug 2009nám piekla koláče a tortu jedna teta trošku vzdialená rodina koláče boli famózne a tortu sme nakoniec dostali ako dar a bola tiež fantastická každý si pochutil, aj keď nie na svadbe, lebo sa ako si nestihlo a všetci boli najedený takže by aj tak nikto v tom teple nechcel už sladké vôbec, tak sa nakrájala v nedeľu a rozdala
26. aug 2009ale nebojte dievcata...(viem,ze sa mi to lahko hovori.)..
ale vsetko bude v poho a zbehne to tak, ze sa ani nenazdate...
ale ja som teda vobec nebola nervozna, obycajne ma bolieva brucho ked mam stres a nerovzitu a som bola nenoramlne kludna, az som sa sama sebe cudovala.Len som mala trosku pocit blby, ked uz isiel moj manzelko pre mna...ale inac v poho...26. aug 2009a co sa tyka torty, tak sme ju krajali po odcepceni, lebo skor nejako nebol cas, ale plan bol taky, ze po bufete vecer sa bude krajat a potom sa moze jest ku kave...ale nevyslo to tak...
ale zjedla sa na druhy den, lebo ako hovori vejkasmejka, ludia aj tak vela sladkeho na svadbe nezjedia...
26. aug 2009ahojte..tak vidim,ze pripravy v plnom prude
ja si neviem predstavit,ze by som piekla doma kolace..by som sa zcvokla asived my sme etikety a menovky robili v piatok o polnoci
a kebyze som to vedela dopredu,tak by som sa posnazila ovela skor..lebo v sobotu sme aj tak vyzerali
moni..mozno sa dalsi tyzden dockame fotiekco by bol teda zazrak
26. aug 2009
vejka - tesime sa na foto. Krasne rano vsetkym.