O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kde kúpim svadobné šaty do 500 eur?
Neviete kde by som mohla KÚPIŤ svadobné šaty do cca 500-600€?? či už na Slovensku alebo niekde v za…
papca
Pred 12 rokmi
1
2
45
Kameraman Bvideo - Oliver Balogh z Košíc
Baby, poznáte kameramana Olivera Balogha - Bvideo? Nikde neviem nájsť žiadne ukážky jeho práce. Mal…
vsstudio
Pred 13 rokmi
3
Kde zoženiem čiernu pelerínu?
Mile nevesticky, potrebovala by som do 6.10.2012 pozhanat ciernu pelerinu. Nemate nejaky typ? Vdaka
svadobneinspiracie
Pred 13 rokmi
3
Polystyrénová alebo nadstavovaná poschodová torta
Dievcata chcela by som vediet vas nazor.Nenahanam ziadne objednavky,len by ma zaujimalo co na to ho…
julichen
Pred 13 rokmi
6
Miesto na svadbu na Liptove
Dobry den Potreboval by som poradit .Hladame miesto na svadbu v okoli Liptova.Moja snubenica ma …
mirikka
Pred 13 rokmi
3
Stĺpová sieň Bojnice
Ahojte dievčatá, mali ste už niektorá svadbu, (alebo chystáte svadbu) v stĺpovej sieni v Bojniciac…
festina479
Pred 13 rokmi
2
Ako dať mašličky na oznamko?
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradit, ako dostat maslicku na oznamko? Vyrabame ho si doma sami, tl…
zulfizar
Pred 13 rokmi
4
Svadobné šaty kúpené v zahraničí
Ahojte. Kupovali ste si niektorá svadobné šaty v zahraničí? Nemyslím cez internet ale osobne v obch…
hricka86
Pred 12 rokmi
10
sponzor fóra
Interiér na fotenie v prípade zlého počasia v okolí Brezna
Milé nevesty, nevedela by niektorá z Vás o peknom interéri v okolí Brezna, kde by sa dalo fotiť ešt…
janka_vranka
Pred 13 rokmi
1
Aký svadobný dar máme kúpiť?
ahojte . Za necele tri tyzne sme pozvany bratrancovi na svadbu a ja neviem aky dar?chcem v si vypoc…
curlyjanka
Pred 13 rokmi
5
Kozmetička Vera Pribišová a váš názor na ňu
Chcela by som Vas poprosit aku mate skusenost s kozmetičkou a kaderničkou Verou Pribišovou.
akinoma
Pred 13 rokmi
3
Hľadám stratenú fotku šiat
Pravdepodobne zaciatkom roku 2006, tu niekto dal link/forku na svadobne saty, ktore sa mi velmi pac…
luciaw
Pred 13 rokmi
1
Hľadám kameramana - Piešťany, Topoľčany, Trnava a okolie
Ahojte :-) Viete mi prosim poradit kameramana na svadbu v Piestanoch? Pripadne kameraman zapadne sl…
ooo
Pred 13 rokmi
5
Mám blond vlasy a modré oči. Poraďte líčenie
Ahojte. Poradíte mi prosím Vás nejaké (svadobné) líčenie ktoré by sa mi hodilo?? Mám blond vlasy a …
stockholm
Pred 13 rokmi
6
Chateau Mignon Dubnica nad Váhom
Ahojte, chcela by som mať svadobnú hostinu aj obrad v chateau mignon v dca. Prosím Vás máte nejaké …
andrejkaladvinka
Pred 13 rokmi
9
Poraďte svadobnú agentúru v Bratislave
Ahojte, viete niektora poradit (najlepsie z vlastnych skusenosti) nejaku osvedcenu a profesionalnu …
zuzka38
Pred 13 rokmi
5
Art Hotel Kaštieľ v Tomášove
Ahojte nevesticky, chcela by som sa opytat, ci tu ma niektora skusenosti so svadbou v Art hoteli Ka…
shafston
Pred 13 rokmi
24
Relax reštaurácia - Biznis Centrum Trnava
Ahojte baby. Aky mate nazor na restauraciu Relax na Piestanskej pri Tescu?Nemate nahodou niekto sku…
murinko60
Pred 13 rokmi
11
Poradíte fotografa z okolia Prievidze?
ahojte baby prosím Vás poraďte dobrého fotografa/fotografku z okolia Prievidza dik :-)
svadobnypribeh
Pred 12 rokmi
18
Miesto obradu a hostiny je od seba vzdialené 45 kilometrov
Ahojte. Obrad a hostinu máme vzdialenú cca 45 km od seba.Mali ste to niekto tak? Či už trochu menši…
aymee
Pred 13 rokmi
8
Mali ste popolnočné šaty?
Ahojte nevestičky. Chcem sa Vás opýtať, či ste mali resp. nemali šaty popolnoci? Je tu nejaká, ktor…
zuzulka86
Pred 13 rokmi
19
Starejší Milan Šnirc
Ahojte, mate prosim vas referencie a skusenosti so starejsim Milanom Snircom? Dakujem pekne ;-)
divozienka26
Pred 13 rokmi
2
Dávali ste si robiť svadobné čokoládky?
Ak mate skusenosti nejakou internetovou strankou alebo osobne dajte mi vediet najlepšie Košice a K…
zoy3
Pred 11 rokmi
16
Čo ste dávali hosťom na redový?
Myslim pri tancovani napr niekto dava tortu a niekto darcek? Torty su drahe tak som rozmyšlala na …
anjelivka
Pred 13 rokmi
12
Poradíte dobrého Dj z Levíc?
Ahojte, viete mi niekto poradiť dobrého DJ z Levíc???
djsladecek
Pred 13 rokmi
2
Držali ste ,,javorovú očistu"?
ak ste to drzali. ake ste mali pocity?da sa to zvladnut? mali ste tie priznaky ake isu, ze mozu byt…
dominika147
Pred 11 rokmi
5
Súrne zháňam vínko
Babenky, nevesticky, manzelky!!! Prosim, poradte, kde sa oplati zajednat dobre vinko??? vase skusen…
vinomaravilla
Pred 11 rokmi
5
Svadobný salón Lili v Hurbanove
Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti so šatami zo svadobného salonu lili v hurbanove. Ja som…
katusssik
Pred 13 rokmi
1
Kde v Trnave kúpim svadobnú výzdobu?
Ahojte baby, poradte mi prosim kde sa da v Trnave nakupit organza ,saten a podobne vyzdoby na svadb…
petuska86
Pred 13 rokmi
8
Kde zoženiem pánske fialové ponožky?
Ahojte nevestičky nevedeli by ste mi poradiť kde by som zohnala pánske tmavo fialové ponožky???
barbra6
Pred 12 rokmi
4
1
2
…
1369
1370
1371
1372
1373
…