O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kde kúpim svadobné topánky v Prievidzi?
dievčatá, prosím Vás poraďte mi kde kúpim v PD svadobné topánky nemusia byť svadobné len aby boli…
dzinni
Pred 13 rokmi
3
Kde kúpim drevené štipce ako súčasť výzdoby?
Nevestičky, vedeli by ste mi poradiť, kde by som mohla pozháňať drevené štipce? Na veľkosti mi až t…
riana12
Pred 13 rokmi
7
Viezli ste sa na motorke so šatami s kruhom?
Dostali sme s priateľom takýto nápad, lebo máme veľmi radi motorky, ale bojím sa, či to prežijem a …
lienka1601
Pred 13 rokmi
6
Svadba v RVS Studené
mali ste alebo budete mat tu svadbu? aké máte skúsenosti, my sme si salu zajednali no počúvam že sa…
karinenka
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
66
Skúsenosti s Dj Kali
Ahojte chcem sa opýtať na vaše skúsenosti ohľadom tohoto dj-ja. Viem, že sú tu podobné témy, kde sú…
misulik15
Pred 13 rokmi
1
Som tu nová s nickom julijuli
Ahojte ;) Takze som tu uplne nova ;) Svadbu planujem buduci rok (v teplych mesiacoch ;) Kedze vsak …
julijuli
Pred 13 rokmi
1
Som tu nová s nickom wollinka
Ahojte, v lete sme sa zasnubili a teraz planujeme svadbu. Chceli by sme sa zobrat v Rime v nasom ob…
wollinka
Pred 13 rokmi
1
Som tu nová s nickom zoborcanka
Ahojky, sice sa registrujem neskor, ale svadba ma caka uz tento piatok. Nabrala som tu vela inspira…
mucinkaa
Pred 13 rokmi
2
sponzor fóra
Svadba 13.7.2013
Ahojte dievčatá, nakoľko sa tu strácam a už ani neviem kto všetko má svadbu v ten istý deň ako aj m…
asha300
Pred 11 rokmi
1
2
42
Sari Csarda Dunakiliti
Mali ste tu niekto svadbu??? Ako ste boli spokojne? Za kazdu info budem vdacna :-)
motylik_127
Pred 7 rokmi
1
2
33
Pomoc pri výskume na diplomovku
Ahojte, studujem psychologiu a 18 rokov sa venujem tancu. Pisem diplomovu pracu o technikach , ktor…
jelsulka
Pred 13 rokmi
2
Poradíte vhodnú sálu pre 140 ľudí v Košiciach?
Prosim Vas nevesty, hladam nejaku vhodnu salu pre cca 140 ludi v Kosiciach, viete mi prosim poradit…
gabikaf
Pred 13 rokmi
7
Kde zoženiem svetelnú stenu?
kočky prosim radte zhanam surne na svadbu svetelnu stenu na 08.09.2012 na juvi je obsadena dakujem
cialucia
Pred 13 rokmi
2
Dj Mirdo a starejší Miro
Som rada,že môžem založiť túto tému. Dj Mirdo a starejší Miro nás sprevádzali naším najkrajším dňom…
kastielmosovce
Pred 13 rokmi
3
Výzdoba na svadbu na jeseň
ahojte kočky, pravdepodobne budeme mať so snúbencom svadbu na jeseň budúci rok :-) .... chcela by s…
cappucinko
Pred 13 rokmi
26
Skupina Integria
poznate skupinu Integria?....ako hrajú na svadbách ? prosim poradte....videla som ich vystupovat le…
katkaverna
Pred 13 rokmi
10
Som tu nová s nickom denalli
Takže, začíname plánovať svadbu a tak dúfam, že tu nájdem množstvo inšpirácií, ktoré budem môcť vyu…
dankaszabo
Pred 13 rokmi
2
Hľadá sa oravský Dj
ahojte, hladame nejakého svadobného DJ , ktorý by nám hral na svadbe. ak by niekto mal nejaké fajn …
andulka222
Pred 13 rokmi
3
Ako zvládnuť spodnicu s piatimi kruhmi?
Obraciam sa hlavne na tie z vas, ktore maju svadobny den za sebou a mali pod satami kruhovu spodnic…
curlyjanka
Pred 13 rokmi
5
Svadobné auto Tatra 603 veterán
Tak čo hovoríte na takéto svadobné auto? =-) Jedinečné na Slovensku x-) http://www.mojevideo.sk…
ronyk
Pred 13 rokmi
4
Som tu nová s nickom maximirka
ahojte, volam sa Mirka, mam 19 rokov a som z Vranova nad Toplou :-) prehlásila som sa sem preto, le…
maximirka
Pred 13 rokmi
1
Ako vyrobiť magnetky?
Veľmi rada, by som si vyrobila magnetky také maličké ako darčeky pre hostí, bud v tvare srdiečka al…
nanatko2
Pred 11 rokmi
11
Obrad v Prešove alebo v Bardejove
ahojte baby potrebovala by som poradiť. Nežijem v okolí a preto by som potrebovala poradiť kde spra…
barbora1987
Pred 13 rokmi
1
Akú výzdobu k bordovému kobercu?
Mozno zbytocna otazka,ale zacina ma trapit. Nemame vybratu definitivne salu, ale v dvoch sa nachadz…
jelsulka
Pred 13 rokmi
9
Súťaž: Vaša svadobná fotka na titulke facebooku Mojasvadba.sk
Pozývame všetky nevesty do súťaženia v treťom kole, Súťaží sa o titulku na našej facebookovej s…
martinjasen
Pred 13 rokmi
1
2
50
Poraďte šikovnú krajčírku z Prešova a okolia
Viete mi odporučiť naozaj šikovnú krajčírku alebo salón v Prešove alebo okolí, v ktorom by mi vedel…
martinkatutti
Pred 13 rokmi
2
Kde začať ďalšiu fázu príprav?
Ahojte dievčatá... Ocitla som sa v takej zvláštnej fáze príprav na svadbu. Vydávam sa v apríli 201…
petronellynka
Pred 13 rokmi
9
3D mihalnice v Topoľčanoch
Kočky uvažujem o tom že si dám urobiť 3D mihalnice alebo si len dať napustiť svoje aby som sa nemus…
newesticka12
Pred 11 rokmi
6
Sendreiovci z Hostišoviec
Ahojte nevestičky! Nemáte náááhodou skúsenosť s hudobným zoskupením Sendreiovcov z Hostišoviec???? …
monika_tomi
Pred 13 rokmi
3
Naša svadba a výročie svadby rodičov v jeden deň
Baby, súrne potrebujem poradiť. Sestra sa v sobotu vydáva a práve v ten deň budú mať naši rodičia 2…
ckatka
Pred 13 rokmi
4
1
2
…
1374
1375
1376
1377
1378
…