O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Povzbudenie pre tie, ktorým nie všetko vychádza
Rozhodla som sa prispiet malym prispevkom na povzbudenie. Som buduca nevesticka, ktora ma o 2 a pol…
kaktusik
Pred 13 rokmi
10
Koľko chodov jedál odporúčate?
nevieme sa rozhodnúť koľko chodov jedál je ideálne... môžete mi poradiť? dakujem
fiffinkaa
Pred 13 rokmi
6
Ako sa kamerovať?
Ahojte, máme problém, ktorý nevieme ako vyriešiť. Nebudeme mať odobierku a neviem ako s kamerou leb…
lienkalenka457
Pred 13 rokmi
6
Recept na svadobné perníčky
Ahojte baby, chcela by som vas poprosit o osvedceny recept na svadobne pernicky.. chcela by som si…
kittykittyke
Pred 13 rokmi
1
Ako zorganizovať fotenie?
ahoj baby, planujeme svadbu a mam vaznu dilemu.ako ste si zorganizovali fotenie ? kedy bolo a kde z…
olliviaa
Pred 13 rokmi
12
Matrika v Košiciach a voľné termíny
Zienky,bola som v KE-zapad na matrike sa popytat na volny datum svadby,tetuska mi oznamila,ze su vo…
anike1
Pred 12 rokmi
4
Svadobné šaty maslovej farby
Ahoj, má niektorá z Vás svadobné šaty maslovej farby? Ak áno, podľa čoho ste si ich vybrali?
mironka
Pred 13 rokmi
17
Akú dĺžku šiat pri výške 174 centimetrov?
Poradte mi prosim. Som dost vysoka a este ked pocitam opatky...Dlzka siat sa pocita od prs nadol al…
cathy83
Pred 13 rokmi
2
sponzor fóra
Poradíte kameramana z Košíc, Trebišova či Sečoviec?
Svadobný kameraman z Košíc, alebo Trebišova, či Sečoviec? Poradíte mi niekoho dobrého s kým máte do…
michalmajcher
Pred 13 rokmi
8
Som tu nová s nickom lenkalienocka
Ahoj volám sa Lenka som z KE a svadba bude pravdepodobne budúci rok...a tak som tu aby som zistila …
lenkalienocka
Pred 13 rokmi
1
Miesto na fotenie v okolí Senca v prípade zlého počasia
Ahoj!Prosim kto by mi vedel poradit kde sa da fotit v okoli Senca v pripade dazda?len keby nieco, a…
renushka1
Pred 13 rokmi
3
Poradíte kaderníčku, vizážistku a manikúrku v Poprade?
Ahojte, budem rada, ak mi odporucite kadernicku, vizazistku, manikurku v Poprade. Mame stredne dl…
ivetanovakova
Pred 13 rokmi
1
Hľadám miesto na fotenie v okrese Sabinov
Ahojte kočky, vedeli by ste mi poradiť nejaké pekné miesto v exteriéri aj interiéri (keďže svadbičk…
princess86
Pred 13 rokmi
1
Poradíte kaderníčku zo Žiliny a okolia?
Mate niekto prosim kontakt na takuto osobku? pripadne moze byt aj kozmeticka v jednom :) mam rada v…
evinqua
Pred 13 rokmi
1
Bagley Mischka topánky
Ahojte nevesty, velmi prevelmi sa mi topanky tejto znacky pacia, ale nemam ponatia, kde ich zohnat,…
swarovski
Pred 13 rokmi
6
Farbenie vlasov z tmavých na svetlé
V piatok som bola u kadernicky,mala som svoju povodnu spinavu blond a do toho melir,chcela som aby …
galioska
Pred 12 rokmi
5
Poraďte cukrárku, ktorá mi upečie tortu v Košiciach
Viete poradit dobru cukrarku, ktora robi aj pekne aj chutne svadobne torty v kosiciach?
monika76
Pred 13 rokmi
3
Som tu nová s nickom katarinka71
Ahojte slecny :-) ... zaregistrovala som sa tu, lebo dufam, ze tu najdem weeeela inspiracii, dobryc…
katarinka71
Pred 13 rokmi
1
Fotenie v Bratislave v prípade zlého počasia
Ahojte, mate nejake tipy na svadobne fotenie v interieri v Bratislave? Potrebujem to ako Plan B v p…
marcelhudecek
Pred 13 rokmi
20
Obrad v cudzom jazyku
Ahojte. Moja svadba sa má konať v Španielsku. Viac hostí na svadbe bude pravdepodobne španielov, al…
fruitloop
Pred 11 rokmi
23
Kde kúpim veľký svadobný album?
ahojte baby, poradte mi kde zozeniem niejaky velky svadobny album, najlepsie nieco netradicne, aleb…
ewinecka
Pred 13 rokmi
1
Som tu nová s nickom lsoc
Ahojte hľadám tu topánočky popolnočné budem mať zelené, dlhé, padavé šaty tak by som chcela čierne…
lsoc
Pred 13 rokmi
1
Sestričky v zdravotníctve a umelé nechty
Dievčata ak ste sestričky davali ste si na svadbu robiť nechtty či už umele , predlžene alebo prost…
karakula
Pred 13 rokmi
4
Pierka pre hostí
Ahojte nevesty. Chcem sa spýtať, či musí byť nejaký rozdiel medzi pierkami družbu, otcov, krstných…
kittykittyke
Pred 13 rokmi
6
Risk so Španielom
Ahojte v auguste máme náš veľký deň :) Idem to risknúť so španielom aj keď moja rodina má obavy :-)…
saintovci
Pred 12 rokmi
21
Aké miesto na fotenie vo Vranove nad Topľou?
Kočky potebujem poradiť miesto na fotenie v okolí vranova alebo vo vranove....ďakujem
ma_bakova
Pred 13 rokmi
3
Hľadám sálu pre 100 ľudi v Bratislave a v okolí
Ahojte, prosím vás o pomoc. Padla nám miestnost na svadobnu hostinu, a velmi rýchlo potrebujem zoh…
surykata
Pred 10 rokmi
15
Nechcené opálenie
ahojte dievčatá...za dva a týždne sa vydávam a v sobotu mi dosť pripálilo ruky podľa krátkeho rukav…
katrinka8
Pred 13 rokmi
4
Ponuka práce v Bratislave v salóne
hladate niekto pracu v ba - predavacka/krajcirka ?
7lenuska3
Pred 12 rokmi
5
Lampióny a ich rozdávanie svadobčanom
JA rozmyslam ci dat ako par alebo dat každemu lampion , budeme mať 70 ludi tak neviem teraz sa rozh…
anjelivka
Pred 13 rokmi
9
1
2
…
1428
1429
1430
1431
1432
…