O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Otázka:Ako vytlačiť mená na menovky ?
Mám kúpene kartičky - menovky ale bez mien . Ako by som na ne vytlačila mená cez tlačiareň? Sú to k…
mina17
Pred 10 rokmi
12
Svadba v reštaurácii Rubín v Ke
Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať či mala niektorá z Vás svadbu v reštaurácii Rubín v Košic…
stentelse
Pred 10 rokmi
7
Rozdielne priezvisko s dcérkou
S dcérkou z prvého manželstva máme rovnaké priezvisko. Teraz sa chcem ale zosobášiť s priateľom no …
ansoma
Pred 10 rokmi
13
Momentálna situácia na Ukrajine?
Ahojte nevestičky, neviete ako je to momentálne na Ukrajine?či v pohode prejdeme cez hranice alebo …
mrsmk
Pred 10 rokmi
14
Kaly - cena
Prosím Vás, neviete mi niekto povedať, ako sa pohybuje cena za 1 ks kvetu "kala"? Ďakujem
amelly_e
Pred 10 rokmi
1
Kameramn VT do cca 500 e
ahojte, vedeli by ste mi poradiť kameramana na 1.10.2016? cenovo cca do 500 e, nakoľko fotografa už…
weja146
Pred 10 rokmi
19
Pomoc pri vybere starešinu na svadbu...
Ahojte kocky, poprosim o pomoc pri vybere staresinu. Chceli sme Maťa Kminiaka, žiaľ nemôže. Ako n…
svadbadad
Pred 10 rokmi
1
AHOJTE, veľká prosba..... máte niekto skúsenosti so starejším Stano ( DJ MirDo ) firma FUTURE BASS
Ahojte, poprosila by som o pomoc pri vybere Starejsieho. Chceli sme Martina Kminiaka, žiaľ nemôže. …
svadbadad
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
RVS Studene
ahojte :) mali ste niektora svadbu v RVS Studene? boli ste spokojne? suhlasila cena aspon podla odh…
simkarta
Pred 10 rokmi
3
Musia svadobné pierka ladiť z výzdobou sály?
Napr.nám sa páči tyrkysová farba,a mala by takto byť vyzdobená sála, tyrkysovo-biela,ale čo sme bol…
fiancee19
Pred 10 rokmi
4
Aký program na rozlúčku?
Ahojte dnes mi kamoška hovorila že bola na rozlúčke zo slobodou a všetky tie tradície sa jej páčili…
stripter_hector
Pred 7 rokmi
4
Je mozny obrad v kostole, aj ked nie som veriaca?
ahojte, potrebovala by som poradit. planujeme svadbu v buducom roku a zvazujeme rozne moznosti, ci …
anshelia
Pred 10 rokmi
15
DJ-čadca-žilina okolie
zdravim vas poradte mi prosim vas nejakeho DJ ak by sa dalo tak do300e....
kapelafantom
Pred 10 rokmi
4
Nahá torta
Aký máte názor na nahú tortu? Chceli by ste ju mať na svadbe? Mne sa to veľmi páči, len kto mi ju u…
petkajojko
Pred 10 rokmi
12
Svadba v Rimavskej Sobote
Ahojte, Viete mi poradiť vhodné miesto na svadbu v Rimavskej Sobote? Potrebujem aj ubytovanie pre s…
sandral
Pred 10 rokmi
4
Voľný kameraman na 10.10.2015 Vychodne Slovensko
Hľada sa kameraman z Východneho Slovenska za priatelnu cenu.Píšte prosím do IP
presovcanobcan
Pred 10 rokmi
3
Učes
Ahojte žienky zhanam nieco taketo do vlasov...hladala som na ali ale nic dokopy som take nenasla...…
jakubkovafrajda
Pred 10 rokmi
2
Znáňame fotografa na 4.7.2016 v Košeci (Ilava).
Dobrý deň, zháňame fotografa na 4.7.2016. Vedeli by ste poradiť? Poprípade ozvite sa aj s ukážkami …
branislav_stefanik_fotoatelier
Pred 9 rokmi
19
Klasické svadobné šaty
Ahoj, žienky. Budeme mať iba sobáš v kostole a potom hostinu bez tanca. Môžem sa vydávať v klasick…
snubenka75
Pred 10 rokmi
14
Nohavičky s nápisom JUST MARRIED
Ahojte kočky! :) Neviete mi niektorá z Vás poradiť, kde by som zohnala takéto nohavičky s nápiso…
roamers
Pred 10 rokmi
4
Ako reagovali buduci svokrovci na zasnubenie?
Ostala som sklamana, ked nebola ziadna reakcia, ked sme im to oznamili... Iba, "vieme, Janka (priat…
iam24
Pred 9 rokmi
1
2
36
Svadba - Garden party s vlastným cateringom Košice a okolie - viete o nejakom priestore?
Ahojte, hľadám priestor v Košiciach a okolí, kde by sme mohli zorganizovať menej formálnu svadobnú …
matulka285
Pred 8 rokmi
2
Ako prist ku kostolu? s manzelom si bez?
ahojte dievcata, mam jednu otazku ohladom tradicii a mam preto veeelku dilemu. Moja rodina ma…
viasi
Pred 10 rokmi
15
Poradte ktory uces
Mam tyzden pred svadbou a ja neviemktory uces sa viac hodi k satom.
segga
Pred 10 rokmi
17
Fotograf a kameraman na 1.10.2016
Hľadáme šikovného fotografa a kameramana v okolí Martina na 1.10.2016. Prosím poraďte. Ďakujeme.
peterduchovic
Pred 10 rokmi
16
Oblek pre chlapca na svadbu
Zhanam oblek pre chlapca velkost 146, neviete ci sa da v svadobkach poziciat aj oblek pre chlapca? …
traffic
Pred 10 rokmi
1
Kto pozná www.spolecensky-salon.cz ????
Ahojte milé nevestičky a už manželky. Prosím vás mate niektorá z vás skusenosti s výberom svadobnýc…
majkakk
Pred 10 rokmi
2
Aby som niečo na svadbu nezabudla :)
Ahojte milé nevestičky,alebo aj tie,ktoré to už máte za sebou. Prosím vás moc poradte a napíste mi …
novalienka
Pred 10 rokmi
13
Šaty Carolina Gastigliano - mali ste niekto požičané v Košiciach?
Hľadám nejakú nevestu, ktorá mala minulý rok požičané šaty Carolina Gastigliano v Košiciach a okolí…
mariannav
Pred 10 rokmi
1
Ktore saty?
ahojte babulky, som zufala zo svadobnych siat :-( paci sa mi asi 5 siat, kt. som skusala a vsetky s…
petrana01
Pred 10 rokmi
25
1
2
…
736
737
738
739
740
…