Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • krize ma bolia, konecne sa hybem po mesiacoch a tak mi to chrbtica dava najavo, nevydrzim dlho stat, sa tesim na piatkovy hodinovy maratom, sa budem lamat niekde 😃

• rychlo to prejde, neboj

• 😐 idem prat tak asi nie, prave som pofotila kravatku 😵 , tak o chvilu pridam, sa tesim, aj ked to nie je ta prava 😐

• Sponzor fóra
  • bude mat dve kravaty? aj koselu si bude prezliekat?

• no zhodli sme sa, ze popolnocne nove nekupujeme, ja mam cervene promocne saty (v albume) a drahy ma bordovu koselu s kravatou ...
    svadobnu mu chcem mrknut este jednu a tuto mozem v obchode vymenit, v sali mali krasnu za 630, to odmietol zaplatit a teraz booom toto

• tak teraz neviem, ci som dobre pochopila, kupili ste tu za 1100?

• nie nie, kupili sme inu, taku viac ladiacu k mojim satam do marhulkova za 350 ale v dalsom obchode mali taku viac do zlta, co uplne ladila do kosele a ta stala tolko

• tvojho bavi chodit po obchodoch? 🙂

• ako kedy, dnes ma prekvapil, presli sme cely polus a teraz vecer avion ... asi si zobral k srdcu, co som mu vcera vycitala

• paci sa mi ta kravata... keby som nakoniec fakt mala kremove saty, tak by sa nam hodila ... ale teraz mam pocit, ze chcem radsej biele
    som ako aprilove pocasie

• neboj aj ja to mam za sebou a teraz som stastna, aj ked mohli byt krajsie
    hlavne sa rozhodni podla seba, co sa tebe paci

• budem musiet
    uz si ani nevystavim tie saty sem 🙂

• pre dnesok koncim, tak pekny vecer zabka
    ahoj

• nebojkaj ked ich stretnes, budes vediet ze su to oni, papa aj tebe pekny vecer

• Ahojte, dnes je take krasne uprsane rano, normalne som sa tomu potesila a aj ked som mala dazdnik tak som si ho vychutnala 😃

• Sponzor fóra
  • Ahoj, no u nas v Ga opat leje. 🙂

• a co dobre ste nakupili vcera?

• Kupila som som spodne pradlo a telove samodrzky.

• tak to sa oplatilo. 😉 , a nenasla si v tedy v TT?

• Pri cakani na vysledky som bola strasne nervozna, takze som ani po obchodoch nechodila. A po skuske som bola stastna a unavena a ponahlala sa domov.

• ahojte 😞 , skarede rano

• zabka, ake skarede, krasne, konecne je na vydrzanie, som mala vcera uz depku, som len vrcala na kazdeho

• ano ale ja som este bieeela a do zajtra uz zhnednut nestihnem 😒
    inak je krsne, to uznavam

• neboj, vynahradis si to na svadbu 😃

• 😐
    kaprik a kde si si kupila pradlo?

• Tam v tom obchode medzi anrdrea spohom a roki elektronikom.

• tam kde ja ... mne sa tam najviac pacilo

• To bol prvy obchod kde sme sli, a hned som si aj vybrala.

• super, tak co ti este chyba?

• pradlo k popolnocnym a alko a nealko, vy zdoba

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov