Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
lebo ja uz teraz si nie som ista nicim
napr. nemame svadobne pohare a co ja viem, mozno si ani nekupime... je to nutne?
a potom dalsia vec, chcela som celenku do vlasov (nie korunku) a zospodu zavoj a uz neviem, ci to tak chcem.. ale ked nie tak, tak tiez neviem, ako inak... uz aby bol september...
pohare nie su nutne, my sme tiez nemali a to mam strednu sklarsku :-D
s ucesom sa skus rozhodnut podla siat, skus si saty s vypnutymi a rozpustenymi a tiez so zavojom aj bez, najlepsie to uvidis nazivo, nadarmu tu budes pozerat obrazky lebo kazdemu pasuje nieco ine...ale ako inspiracia to nie je zla.
Ahoj Csikike, ja tu som tiez ale nejako tu je ticho dnes vecer. Tak ty sikulka zavaras a aj varis?
Mne dnes robil manzel palacinky na veceru, tak som sa napraskala. :-p
v15 u olgy na pohotovostnom, ale tvrdila, ze mi lak urcite vydrzi do soboty ]-( , no dnes som si to musela urobit odznova tak mam aj ine zdobenie, snad mi to vydrzi (a musim sa pochvalit som sikulka, zvladla som to sama s jemnou pomocou muzika)
a dakujem
ahojte, tak dnes nas caka fotenie a ja sa vobec netesim :-( , vcera sa mi podarilo jedno velke faux pa a tak som stratila akukolvek chut na svadbu a uz nech je po vsetkom .. len neviem ako sa budem musiet premoct aby som sa v kostole usmievala :-(
jaaj zelam vam pekny dnicek a ja sa uz asi neozvem, budu zmatky u nas
zabka, zladnes to super, dnes som zistila, ze baba s ktorou cestujem je Ivanova priatelka (Ivan by ti mal byt bratranec) :-D
dostala som smsku, ale precitala som si ju az okolo 23. tak uz som nechcela otravovat.
Dufam, ze sa ti vsetko podari ako si prajes ;-)
Dakujem krasne tak my sme sa vratili z fotenia, boli to prijemne tri hodiny a snad vysledok bude stat za to!
Dakujem za podporu, naozaj mi bolo vcera smutno a plakala som, snad uz na to mysliet nebudem
csikike no vidi :-D , myslis majku ;-)
ahoj zab_ka. Mame sa fajn a sme v DE.... Dufam, ze sa zajtra nebudete stresovat lebo inak si to poriadne neuzijete. Treba nechat vsetko pekne plynut a vsetko si naplno vychutnat :)
Zab_ka, tak ta musim pochvalit - bola si krasna a aj tvoj manzel bol fesny. Myslim si, ze aj pocasie sa vam vydarilo, len ten vetrik ti pofukoval zavoj, ale to nic.
Tak si to uz asi naplno vychutnavas. Napis cim skor ako bolo.
Dakujem dakujem za nas oboch, bolo krasne a sme radi, ze je po tom ;-) , prave som pozerala fotky narychlo, tak zajtra nieco ukazem, ak bude cas.
Som statsna, ze ste prisli a dakujem aj a ryzu (mile prekvcapenie, potesilo). Hostina bola fajn, aj ked zo zaciatku boli mensie problemy, ale to je uz jedno.