Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
- Sponzor fóra
ahojte a este raz diky, tak my uz makame v blave, na inraku uz nemame net, ak nebudem moct zavislacit
ocino bol omrknut byt a asi sa pustime buduci tyzden do toho, snad
kaprik, emkaa ste na rade
a kaprik mas pravdu, ma zlatuckeho muzika, fotky mame nejake, snad od fotografa budu v stvrtok, sa tesim18. júl 2006- Sponzor fóra
Boli ste obaja zlatucki.
Ja sa mam dobre. Postupne sa pripravujeme na den D. Peto ked uvedel ten medovnik, hned sa spytal ci aj my budeme mat take. Ja by som aj chcela, ale len hosti bude cca. 100, takze sa s tym urcite nebudem hrat. Ale nie je to zly napad. My hostom dodatocne narobime dakovne karty a to budu mat ako darcek + 1 fotku a hotovo.18. júl 2006Jasne kaprik, je to piplacka, ti evelke este usli ale tych malych bolo 60! a balili sme ich v piatok o desiatej
vzhladom na ans maly pocet aj my posleme dakovne karty a dame asi aj fotky vyvolat, kde pozuju, nech sa aj oni tesia
a uz mate cca vsetko? satocky si si nerozmslela? a co bizu paci sa ti?18. júl 2006No personal bol fajn, bol na nas len jeden casnik, stacil, aj tak vsetko robil drahy, este aj vino otvaral
(vsetko chcel mat pod kontrolou
), ale papanicko bolo tiez super, najma bravcove na prirodno s hribikmi, to bolo supis a jeme to este aj dnes na obed, tolko toho zostalo
, vsetko nam pekne pobalili, co ostalo (len fornetti sa stratili
, ale cert to ber!) ... zo zakuskov sa nezjedlo nic a isiel hlvne ovocny salat
no a chody boli po sebe a ludia sa stazovali, ze su prepchati
zabaval bola fajn, ale mohlo byt aj lepsie
a co sa tyka restiky, super nam to veuca aj pripravila, stoly, stuhu, vyzdobu, ja som len trvala na tom, ze si sama dohliadnem na detaily (o druhej sme boli robit misky s kvetinkami a baloniky)
a hlavne aj ucet v retike bol v norme (15 litrov), sa nepilo vela mineralky, co som bola prekvapena, iba 10 velkych flias
takze co sa tyka restiky maximalna spokojnost a odporucam!18. júl 2006iba peniazky
, nastastie a sice aj nejaku tu vybavu od babky a vcera uteraky od starej krsnej
som rada, aspon si nakupime sami, aj ked z tych penazi vela nezostane, ked sa do bytu pustime
chcem si vecer sadnut k rozpoctu a vsetko pekne vycislit, kolko nas ta sranda stala, najma posledne dni s akupovalo vela veci, ktore sme ovodne nechceli ... takze urcite sa svadba predrazila18. júl 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Tak este raz Vam gratulujem a tesim sa na fotky.