Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
csikike on si vyberal, ale zase ma pravdu nemoze vidiet, aky bude oblek, ked vidi latku, no na nikoho to zvalit nemoze a nech je rad, zenit sa moze aj v starom ciernom
bojim ubuda sil ;-) , inak dnes si musim zohnat samodrzky! asi budem nutena ist do draheho beponu ]-( , nikde som nenasla fajn telove a o maslovych alebo kremovych nehovoriac!
v Tescu maju tiez, ale neviem, ake farby.. raz som si tam kupila... a boli dost lacne, lebo to bola nejaka tesco znacka... mam ich doteraz, takze nie su asi az take strasne o nicom... ak sa nemylim, stali do 200 Sk
myslis v salskom? ja som ich ani len nenasla a viem ze v ba som objavila jemmne telove tesco samodrzky, ale v sali som silonky nenasla, asi ich mali niekde schovane :-(
vedla 35 ky, kde su stuhy, klobuky, kosele, zipsy...pri kobercoch kde je teraz zastavka autobusu, ved vies kde, tam maju smotanove...alebo kremove...no proste nie cisto biele a cena cca 205.- a v tej obuvi novej, ako sa ide do dvore kde je hore aj odev, kde som si kupila popolnocne saty, tam maju biele okolo 160- a maju aj vo vesne, kde ste kupovali stuhy
ahojte zase
tak ja som sa prave dozvedela z kvetinarstva, ze bude velmi velky problem zohnat v septembri tulipany... :-( hlavne, ze mi na zaciatku povedali, ze ked vcas poviem, tak to bude ok
takze teraz si idem hladat ruzickovu kyticku....
jeeej som happy uz len podvazok mi snad chyba, zenich je komplet, fuj vydychla som ze som nesla do beponu a nedala za pancuchy 350! inak boli sme v tescu a nenasli sme tu tabulu na auto :-| , ale kupili sme apson ovocie