Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
v nijakom, momentalne, ale som hodne vycerpana a bojim sa nech v den d neodpadnem
Odpovedať
csikike on si vyberal, ale zase ma pravdu nemoze vidiet, aky bude oblek, ked vidi latku, no na nikoho to zvalit nemoze a nech je rad, zenit sa moze aj v starom ciernom
Odpovedať
no ved ak sa paci tebe, tak niet co dodat ;-) Neboj, neodpadnes :-D
Odpovedať
bojim ubuda sil ;-) , inak dnes si musim zohnat samodrzky! asi budem nutena ist do draheho beponu ]-( , nikde som nenasla fajn telove a o maslovych alebo kremovych nehovoriac!
Odpovedať
v Tescu maju tiez, ale neviem, ake farby.. raz som si tam kupila... a boli dost lacne, lebo to bola nejaka tesco znacka... mam ich doteraz, takze nie su asi az take strasne o nicom... ak sa nemylim, stali do 200 Sk
Odpovedať
myslis v salskom? ja som ich ani len nenasla a viem ze v ba som objavila jemmne telove tesco samodrzky, ale v sali som silonky nenasla, asi ich mali niekde schovane :-(
Odpovedať
smotanove maju pri 35.- v meste, kde je teraz zastavka, maju aj v tej vesne, ale neviem akej farby a aj v tej rohovej nedaleko DMky
Odpovedať
hej, v salskom... su tam vzadu (ak este teda su) jeden regal pred panskym oblecenim.... zhruba...
Odpovedať
csikike ty si mala za kolko?
Odpovedať
tak asi tam pojdem opat, ale az neskor, pojdem chytat posledny bronz (cerven 8-) ) csikike som zo sale ale o com hovoris netusim :-.
Odpovedať
emkaa prave tie osm videla aj ja v ba! supis!
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... teda tuto asi, ako mala alin, ruze s freziami (radsej rozkvitnute), trocha zeleneho
Odpovedať
Článok sa načítava...
vedla 35 ky, kde su stuhy, klobuky, kosele, zipsy...pri kobercoch kde je teraz zastavka autobusu, ved vies kde, tam maju smotanove...alebo kremove...no proste nie cisto biele a cena cca 205.- a v tej obuvi novej, ako sa ide do dvore kde je hore aj odev, kde som si kupila popolnocne saty, tam maju biele okolo 160- a maju aj vo vesne, kde ste kupovali stuhy
Odpovedať
videla som aj v tej predajni, kde si si kupovala podprsenku, ale tam to bude asi drahe, predpokladam
Odpovedať
no takze 38 (pocuje prvy krat) je tam vedla tych ludoviek ta galanterka? do obuvi nejdem, tam eee a vesna? som blba sorry
Odpovedať
je to na rohu kde ides smerom do podchodu, kde sa kupuju latky a koberce
Odpovedať
dobre tak to je to co som myslela, ale ked som tam bola tak nemali, skusim teda dnes dakujem a musim ist von, drahy chce hudbu mixovat ]-(
Odpovedať
ahojte, tak nasla som ich dakujem , mam uz aj na nozky pancuchy! x-)
Odpovedať
kde si ich nakoniec kupila? Take nieco som mala aj ja
Odpovedať
tam v galanterke pri zelenom
Odpovedať
tak potom mas tie iste, vidis vsetko sa dari...sa pamatam ako sme v piatok nahanali drahemu opasok :-D
Odpovedať
ahojte zase tak ja som sa prave dozvedela z kvetinarstva, ze bude velmi velky problem zohnat v septembri tulipany... :-( hlavne, ze mi na zaciatku povedali, ze ked vcas poviem, tak to bude ok takze teraz si idem hladat ruzickovu kyticku....
Odpovedať
emkaa, ja idem dnes do velkoskladu a opytam sa ak chces
Odpovedať
jeeej som happy uz len podvazok mi snad chyba, zenich je komplet, fuj vydychla som ze som nesla do beponu a nedala za pancuchy 350! inak boli sme v tescu a nenasli sme tu tabulu na auto :-| , ale kupili sme apson ovocie
Odpovedať
vraj by to malo byt niekde pri pohladniciach...ani ja som to nenasla, mozno som len slepa :-o
Odpovedať
csikike, dakujem, si zlata zabka, kolko stali v tej galanterii?
Odpovedať
tak uz nist (sice ocinovi som to este nehovorila, ze mu chcem spz prelepit) :-D musim ist, drahy ma nahana, papa
Odpovedať
emkaa a aku farbu? Kde si bola, ak sa smiem spytat?
Odpovedať
biele tulipany kyticu mi maju robit v Rhapise v BA
Odpovedať
hups, tak to ti asi nepomozem, ale pre istotu sa opytam
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?