Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • a navyse ty mas jednoduche saty, nemas dve latky na sebe tak neboj!

inak teraz ma napadlo, ako som uz sedela na hostine, som zacala citit droty aj na drieku o ktorych som nevedela, ze su tam 😃

• ja vobec, mala som ich az na fotni a nastastie bolo vsetko ok a boli velmi prijemne

• Ozaj a usili ti do toho korzetu stuhu, alebo si tam mala snurku.

• Sponzor fóra
  • nie nepytala som si ju, mala som kupenu taku uzku stuhu, ze tu tam navlecieme, ale nakolko to bolo pod zavojom, tk som si nechala ich snurku a v tom zhon, co som sa obliekala ...

• No kedze sa fotime v den sobasa, vyzera to tak, ze ja budem dost dlho vo svadobnch. O jednej mame fotenie a o 16:30 obrad.

• to je dobre, aspon ta poriadne vystroja, na mna otec nahukal, ako to, ze este nie som, druzicky sa hore viazali navzajom a ja som cakala, kto sa ma ujme a zasnuruje, ani som sa nevidela a uz sme leteli a v piatok to bolo podobne, meskali sme na fotenie, takze ma docesala, sup do siat, zistili sme, ze su zle, vyzliect, mamina zasila obliekli ma a islo sa, bojim sa velmi ako dopadne to fotenie ...

• a uz vies, kam sa pojdete fotit?

• No my len do parku pri kostole.

• tak to mate blizko, sa na vas tesim veeelmi 😵 , vidis, musim si zrusit sluzbu sobotnu, som sa dnes zapisovala! este ze som si spomenula

• Teraz letim, neco som vykonala v praci, tak to musim riesti.

• uz som tu zase
    dakujem vam za povzbudenie 🙂

• tak papa kaprik a vitaj emkaa

• som dnes nekomunikativna... 😠

• vidim, ale to nevadi, hlavne sa zbav tej depky, viem, ze sa mi to lahko hovori ... ale naozaj ak mozme pomoct povedz

• to ani nie je tak depka zo svadby, ako zo vsetkeho celkovo
    a dozvedela som sa, ze si mozem hladat novu pracu, co prave teraz neprislo velmi vhod, ale nejako bude

• Sponzor fóra
  • coze 😕 , teda a preco? nasli si inu?

• nie, ale nastali nejake organizacne zmeny uz pred par mesiacmi, mozno pred rokom a odvtedy to ide dost dolu vodou .. a teraz to vyzera tak, ze nema zmysel udrziavat firmu, ked nepodporuju zo zahranicia.. asi tak v skratke..
    ale to nevadi, ono to nikdy nie je take strasne, ako sa na prvy pohlad zda, pracu si urcite najdem, len v tom je to blbe, ze uz som po svadbe planovala zostat tehotna a to bude nefer voci novemu zamestnavatelovi ... ak si nejakeho najdem 🙂

• hej tak to nie ... a teda uz vies kam by si sla? inak to potesi pred svadbou ...

• este nie, iba dnes mi to sef povedal, ale uz som to tusila nejaky cas ..

• aha a chces ostat v blave?

• najradsej nie, ale asi inu moznost nebudem mat .. iba kvoli platu

• Vy kedy budete mat hotove fotky?

• hej hej, zase ale bolo by fajn, necestovat kazdy den ...
    snaaaad (uprimne dufam, ze sa v stvrtok ozve fotograf a pojdeme po ne, ako povedal, snad), ale dobre viem ako dlho mu to trva, tak sa este netesim, uvidi sa

• ale len sa tes.. vsak ked bude aj o den neskor, hlavne, ze budu 😉

• hej hej, ja viem
    tak ja sa lucim, uz 7 min som tu nemala byt 😐 , ideme pozriet veci do bytiku (umyvadla, vane a taaaak)
    ozvem sa v stvrtok 😉

• tak dobre vyberte 🙂
    pekny den

• Emka, je mi to fakt luto.

• este som tu 😠

• kaprik, dakujem.. ale je to v pohodicke..
    teraz sa desim uz len pohovorov, to som nikdy nemala rada 🙂

zabka, preco?

• aaale striedanie neprislo, sa jej pokazilo auto
    emkaaa si sikovna, neboj sa pohovorov, zvladnes to!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov