Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Zacinam stresovat, ci si dobre pamatame cas obradu.
Neviem, mozno ze nas poslu von, ze nas tam bude moc. Len aby neprsalo.
Ako pokracuje hladanie prace?
Urcite si pamatas dobre, nemusis stresovat. Nebude prsat, nemoze ;-)
Teraz nehladam, iba tak stagnujem. Cakam, kedy mi daju vypoved, alebo ako vlastne skoncime vo firme..
Vcera som si konecne zajednala aj kadernicku. Tak som sa spoliehala na tu moju, co ma strihava, ale vymyslela si, ze nebude v tom case na Slovensku... hlavne, ze je tiez pozvana na svadbu.. no ale nech :-S
mam :-) nasla som v jednom albume tu... vcera som jej to zobrala, ze take nieco podobne chcem... pridam to do albumu
ale ma nahovorila, aby som si dala melir pred svadbou, ze mi tak uces viac vynikne... nechcela som si farbit, kym nezacnem sediviet :-D , ale co uz.... uz som si asi 2 roky nefarbila, normalne som to vydrzala, no ale nech :-)
tak to ano... aj ked teraz je trend sa rozvadzat :-D ja to nechapem, urcite su nejake stavy v manzelstve, ktore sa po istom case uz tazko riesia, ale kym sa da, treba vsetko vydebatovat, ved ked si niekoho beries, tak ti na nom zalezi a vies, preco si ho beries...
mozno len mudrujem, ja to takto vidim teraz... ale buducnost moze priniest nieco necakane, ktovie... :-(