Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Dnes doobeda, ked som pracovala, tak som na to nemyslela, ale vcara poobede, lebo od kameramana sme prisla az po 20-tej. Ale ked mam volno, tak na to myslim a len sa stresujem.
ahojte kvakalky, ja vas len pozdravim a padam do prace
vcera to vhodne padlo, ze? a vecer som mala strasny abstak :-S
bob mi pisal, ze nespristupni stranku aj na cz a ma pravdu, takze dnes som len na ip a modrom konikovi |-|
ahojte...
preco som ta nalakala, kaprik? :-)
ja co som bola na sobasi na MsU, tak sme gratulovali az vonku... aj ti, co boli hostia, aj ti, co prisli len gratulovat.. ale asi je to individualne