Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
V zime budeme mat klzisko :-D :-D :-D
Ale nie...dame asi len tu foliu a vraj s acez zimu ma nechat do polovice voda a nejake plastove nadoby,aby lad neposkodil bazen alebo co... Drahy mi to aj vysvetloval,ale uz presne neviem..
:-D kaprik, no co si si objednala mas! aaaale nie, sa to zlepsi uvidis
inak teraz som si pozerala fotky zo svadby od dalsieho fotografa a mam tam aj teba ;-) aj csikike
uz som pisala, este hodinka volna a potom povinne nudenie v praci :-S , asi budem zhanat stranky z nabytkom, neviete nejake poradit?
varim si tvarohove gulky s jahodami, mnaaaam a potom pojdem cez polus, tak dovtedy musi prestat ]-(