Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Chcem, lebo nieco robit musim a to by sa mi hodilo. Ja sa vobec nevieh dohovorit a aj malo rozumiem. Clovek nikdy nevie, kedy to bude potrebovat.
A viem, ze ak budem chciet zmenit zamestnanie, urcite to bude podmienka.
ahojki
kaprik aj ja chcem vediet, pls co sa deje
o anglictinarovi nepomozem :-( ale ja som sa prave dozvedela, ze moja skuska z angliny bude lahisa (jednu cast nemusim absolvovat a som z toho cela happy x-) )
csiki budem doma na velku noc, tak by sme mohli dat nejake stretko ak sa zorganizujeme a vy nebudete mat vela prace okolo sviatkov (dufam, ze nam daju volno tak ako studakom a bude dobre pocko, moooc moc sa tesim)
ja sa tesim domov a keby osm mohla behat po dvore, to by bolo idealne, len ako vravi mamina, vzdy ked ideme do sale tak sa aj pocasie pokazi :-D (to preto bolo cez vikend tak skaredo 8-) )
Zab_ka, preposlala som ti to co som pisla csikike.
Mozno, ze aj na tu moju naladu vplyva to otrasne pocasie. Ja uz chem teplo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaprik aj to je mozne, ja uz asi tyzden citim ako padam do depky a pomohlo by slniecko, inak to bude so mnou v najblizsich dnoch naozaj tazke :-S
csikike no mozne to je, ale do BN musim, aj ked sa mi nechce ideme gratulovat
no, my sme boli len v meste, pozreli sme si nove domceky a zasnivali sme si, dali sme si zmrzku, isli sme pozriet garaz a byvale kupalisko a potom este chvilku, bola sranda, lebo nas bolo 5.
poslem ti IP