Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu
aveline: katka máš nádherné fotky. a páči sa mi že sa všade usmievaš, vypadáš na takú veselú kopu
myslim si že fotograf bol celkom šikovný? a kde sa nachadza ta zrucanina domu? skevly napad bola aj ta stanica a autobus. a moja mamina zistila že pozná tvojich rodičov, teda pokial bývajú v dedinke za nitrou začínajúcej na písmenko D....
16. máj 2009- Sponzor fóra
aveline: alkohol si tam môžeme priniesť a možnože aj trošku nealka ale to sa uvidi. dôležitý je ten alkohol lebo to by vyšlo velmi draho. vybaviť mi asi už nič nechýba len na auto potrebujem tú nenšiu zelenu organzovu stuhu a obehať skúšky - salon, make-up,....
my asi svadobnu cestu ani dovolenku mat nebudeme lebo v auguste ma čakaju štatnice, možno nejaký predlženy vikend v tatrach ale to je ešte daleko19. máj 2009ahojte. tak mna chytaju už tiež riadne stresy ale hlavne zo školy. svadbu mam za 2 týždne a dovtedy ma čakaju 4 skušky. navyše nemam narok na volno a už na 2 som sa vypytala horko-ťažko od šefky a teraz mi pribudla dalšia. fakt neviem ako jej to mam oznamiť. je mi až zle od žaludka. a navyše nemôžem zohnať správny odtien stuhy na kyticu aby sa hodil k šatám. ja viem , je to kravina ale trápi ma to.
21. máj 2009- Sponzor fóra
heppy: nezoženú, resp.zoženú ale nie moc vhodnú. lebo nevedia akej farby sú šaty
aveline: zohnala som 7 odtieňov zlatohnedej - ak nebude pasovať ani jeden tak to vzdavam a vyberiem hociktorýuž mi je to jedno. len nech to už je za mnou
aby som sa potom mohla sústrediť na štátnice a dorobenie skúšok a začať sa sťahovať k drahému
včera sme s kamoškou dokončili ozdoby na výslužky a výzdobu svietnikov a malo by to už byť zhruba všetko hotové.
a vy ostatné ako ste na tom?
heppy: fotky zo svadby neukážeš???23. máj 2009Ahoj, skus Ranc DD na konci Chrenovej www.rancdd.com jazdila som tam, majitel je svojrazny kovboj, no do pohody, aj my tam budeme mat svadbu v septembri, alebo Nitrianske kniezatstvo na Kyneku
24. máj 2009
lucik, lucinka: oki, nájdem si čas. okrem stredy nemám problém