Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu
- Sponzor fóra
Ahojte, neviete nieco o fotografovi Erikovi Stranaiovi??? neake referencie...
A objednavali ste si niektora cez internet vyzdobu z vyzdoby.sk?
Dakujem moc3. mar 2010- Sponzor fóra
http://www.svadobnetopanky.sk/sk/Druhy/index.htm
poznáš túto stránku?
nie, nepamätám, bohužial, len viem, že tam vychádzali okolo 35 eur....
takže ten obchod je hned pri mlynoch?4. mar 2010Caute
Ja som si kupila topanky v Humanicu.........take biele, s okruhlou spickou a s opatkom priblizne 3cm za 25 eur. Opatok sice nie je biely ani podrazka, ale neriesim to, skor ich vynosim ako keby si kupim nejake vyslovene svadobne.........a pod satami ich aj tak nebude vidiet
Viem ze aj v svadobnych salonoch maju na predaj svadobne topanky, napr. v Diamonde maju tiez celkom pekne, ale tie stoja az okolo 50 eur.
A este mozete skusit obuv v Maxe, myslim ze Massimo (je na poschodi). Videla som tam take pekne sandalky, satenove biele, ale aj klasicke biele svadobne topanky.4. mar 2010ďakujem baby...dnes som skúšala celkom pekné topánočky v deichmane v tescu. len mala som presne ten problém, že menšie tlačili a väčšie vyzúvali.....myslíte, že by tie vložky pomohli? nebudú sa mi potom vyzúvať? sú to tieto ale v bielom, a maju krkový opatok....
http://www.deichmann-obuv.sk/site/sk/catalog.php?brand=2&category=0140157100000599&product=959345
Videla som tam aj krásne poltopánky s otvorenou špičkou, kombinácia bielej látky, uplne ideálne na svadbu - 3 cm opätok ( aspon pre mna), ale ten opätok.....bleee...plný orkový zužujúci sa opätok...katastrofa....skúsim ešte tam pri tých Mlynoch...
adulka, čo je to Paladium?5. mar 2010janka - paladium je restauracia pri mlynoch - je to jedina budova na tom "ostrovceku", co ju nechali stat a nezburali pri stavani mlynov... je to hned ako je zastavka autobusu... a tam je ta obuv, co ju vsetci spominame
inak ten isty majitel ma aj obuv na mostnej, maju tam v podstate to iste, ale mozu sa najst ine cisla
5. mar 2010Ahojte, tak ohladom salonu nicole v NR. Ja mam velmi dobru skusenost...ako s pani tam , tak so satami....pacili sa mi tam najviac..Samozrejme aj v inych salonoch v Nitre. Ale ako do posledneho som prisla do Nicole a tie satky proste su nadherne, aspon mna velmi oslovili.... (mala som vybrate saty v inom salone), tak ma zaujal aj pristup, ochota....citila som sa tam naozaj velmi dobre.
Friends cafe, je to velmi pekny priestor, znama tam mala svadbu, myslim,ze nemali problem s nicim...boli spokojni. Ale davnejsie, treba si vsetko vyzistit...8. mar 2010mariynka...ahoj aj ja mam rezervovane saty z diamondu, ich pristup je skvely, na jednotku, bola som v roznych salonoch, ale u mna diamond vyhrava
a nicole...dat za saty 18000 za novu kolekciu sa mi zda viac ako prehnane, cer to ber tu sumu, ale mne kvalitou na tie peniasky nevypadaju a saty tam o bielej ani nechyruju
mne sa ich pristup nepacil uz na svadbe mojej sestry, ktorej chceli ramienka povysivane kamienkami zastrcit dovnutra, to by mala asi krvave prsia uz na foteni
ja som si satky zajednala tuto sobotu a tento tyzden mi maju prist popolnocky na skusanie, takze uvidim
8. mar 2010
moni, my mame DJ a jeho zena robi kameramanku, od hostiny, dovtedy toci DJ
super cena, super ludia, ak by si chcela, IPni mi
a aj fotografku ti viem poradit, my budeme mat Ditku Fiebigovu
aby si vsetci mohli aj pripit

luci, moj napad