Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ejha, zeleninový tanier :-D . Tak potom mi povieš, ako si to zvládla, ok? Ak to bude v pohode, dám sa na to aj ja x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre moje, idem trošku poupratovať, cez slávnosti som to zanedbala a treba trošku pouhadzovať :-D . Majte sa krásne, cmuk :-N
Odpovedať
Lucka, tak tortičky sa Ti zažiadalo? aj ja by som si s nej dala. mňam. Baby, nepôjdeme v stredu kolaudovať k Lucke - bude aj torta x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jáááj, no dobre tak spravím dve. Jednu pre vás, na tej sa to naučím a tu druhú pre manžela. :-D Ale skolaudovať by sme mohli len spálňu. :-D Ale tak koncom leta alebo po zunkinej svadbe vás budem očakávať. a neberiem žiadne výhovorky. :-)
Odpovedať
Iwka: pá Lucka: tak teda dobre - nacvič si to na mangelovi -nejaké príznaky sa do septembra ukážu a ak nie, tak urobíš aj nám
Odpovedať
Profilova fotka
no ako chcete, ja som vás chcela pozvať na tortu. :-D Ale ked nechcete ... ivka pa a neprežen to s tým riadením. ;-)
Odpovedať
dnes mi to tak rýchlo prešlo, hurá a už idem o chvíľočku domov :-) . O 18:00 budem musieť ešte prísť na 2 hodky, ale aspoň nebude tak teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
veru celkom to dnes ide. No desím sa toho že budem musieť nastúpiť do auta, ktoré je od rána na slnku. Už je tam hadam 200 stupnov. Bŕŕŕ :-S
Odpovedať
ako vieš, že je na slnku? pamätáš si? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ha-ha-ha. niekto mal na obed vtipnú kašu. ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Luci, mohla by si prosím Ťa znovu zbehnúť dolu? Nehnevaj sa, že Ťa tak preháňam..
Odpovedať
Lucka: utekaj dole a už aj!! (ináč vtipnú minerálku som mala)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Monika, Tebe nie je rodina jeden herec, ktorý hral v divadle JGT - Mojžiš? Taký starší pán.
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka do koľkej si bola na slávnostiach? Prišiel drahý pre Teba? A koľký skončil? A vládal ešte aj hovoriť po takom náročnom dni?
Odpovedať
Profilova fotka
A ty z kadiaľ vieš, že ako sa volám na druhé meno?
Odpovedať
Monika: bola som s Luckou asi do 22:15 (ak sa Lucka mýlim oprav ma). My sme potom ešte išli na chatu, ale v noci sme išli spať domov. Na pretekoch neviem koľký skončil, ale došiel do cieľa. Bol v prvej 20-tke, no pokazili sa mu brzdy, tak v zjazdoch musel ísť trochu pomenej. Ja už asi padám domov - teda isto nie asi ;-)
Odpovedať
Monika: na oznamku - v albume a aj na slávnostiach si ho mala
Odpovedať
Profilova fotka
Ahááá. Ja už som rozmýšľala, že kde na nete som si dávala svoje priezvisko.. Nie, nie je mi to nič - na nešťastie - veľmi som ho mala rada - ako herca, samozrejme. Aj ja chcéém ísť domov - je mi teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
zunka ahoooj. ano boli sme tak do 22:15, nemýliš sa zunka. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kto tu? Nikto? =-) Dobre Lucka, neboj sa, my sa vyhovárať nebudeme. Na takú akciu sa pripravíme, ale hlavne sa priprav Ty, ok? :-D. To sa proste vyhovoriť nedá. No ale prvá by mohla niečo zorganizovať Janka, no nie? Keby vedela, že oraganizujem za ňu :-D , by mi dala.
Odpovedať
Baby, na sobáši máte už snubný na prste a iba obrúčky sa dávajú, však?
Odpovedať
Profilova fotka
mala by si mať len zásnubný ale už na pravej ruke a tam kde býval zásnubný, čiže ľavá ruka, ide obrúčka. ;-) Ivka ved dúfam že sa nebudete vyhovárať. A janka by bola určite rada že za ňu takto organizuješ. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Haloooo baby to tu dnes nikto nie je a všetky pracujete??? ]-( :-D
Odpovedať
ja a pracovať, ty si odkiaľ spadla? akurát som si čítala tému "plávajúca alebo dlažba", neviem sa rozhodnúť čo do kuchyne, keďže bude spojená s obývačkou, tak som chcela všade rovnaké. Ale neviem, či môže ísť plávajúca do kuchyne :-( , či sa mi to nevyduje, keď sa na to niečo vyleje. Vy budete mať čo?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to vyriešila tak, že okolo linky bude dlažka a od barového pultu pôjde plávajúca. Už som to tak videla a je to pekné. Da sa tam len taká prechodová lista čo to oddelí. Tiež by som sa bála mať plávajúcu okolo linky.
Odpovedať
ahojte 8-) vcera som vobec nemohla ist na internet,lebo sa mi nedal otvorit ]-( ;-( uz to manzel spravil,ale ten abstak :-D ale nie,cudovala,som sa,ze ma to ani ne tak nenahnevalo,po dlhom case som si kukla telku-nejaky smiesny horor o kpkylkach,bolo to dobre,ale nie ako horor,taky katastroficky-boze ako dlhe slovo :-. Inak tu je chladno,brrr,vyzera ze neni,ale vyndes von a vetrisko :-| Zunka fotky su supis,velmi sa mi pacili,si sikula.Urcite mala jajus radost z darcekov,mne sa najviac pacil vencek-mnam :-p
Odpovedať
doma máme presne tak ako píšeš ty medzi linkou a barovým je dlažba a inde sú parkety. No som rozmýšľala, či by sa nedala dať plavajúca všade, no asi nie :-( . A akú dlažbu si kúpila, ak si teda už kúpila?
Odpovedať
oprava-kobylkach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aaaaaale zunka čo si to o mne myslíš. Ja predsa kupujem všetko na poslednú chvílu. Už to vidím že budem mať linku a až potom sa rozhýbem a začne zháňať dlažbu. :-N :-D . A potom to dopadne ako s umývadlom. Mám 2 mesiace po svadbe ale umývadlo ešte nemám. :-D Ja poznám ludí čo majú plávajúcu všade ale ja som radšej za dlažbu. ;-) sunny horor ... bŕŕŕ. :-S Už len to slovo ma desí. :-D Tu bude zase riadny hic.
Odpovedať
tak ja horor vôbec nemôžem a to žiadny :-S blééé a ten venček sa aj mne veľmi páčil a janka bola v ňom veľmi zlatá Lucka: však môžte dlažbu klásť aj keď bude kuchyňa v prevádzke :-D nemáš niekde odfotené tvoje menovky? To si z výkresu robila, však?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?