Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
jáááj, no dobre tak spravím dve. Jednu pre vás, na tej sa to naučím a tu druhú pre manžela. :-D Ale skolaudovať by sme mohli len spálňu. :-D Ale tak koncom leta alebo po zunkinej svadbe vás budem očakávať. a neberiem žiadne výhovorky. :-)
Monika: bola som s Luckou asi do 22:15 (ak sa Lucka mýlim oprav ma). My sme potom ešte išli na chatu, ale v noci sme išli spať domov. Na pretekoch neviem koľký skončil, ale došiel do cieľa. Bol v prvej 20-tke, no pokazili sa mu brzdy, tak v zjazdoch musel ísť trochu pomenej.
Ja už asi padám domov - teda isto nie asi ;-)
Ahááá. Ja už som rozmýšľala, že kde na nete som si dávala svoje priezvisko..
Nie, nie je mi to nič - na nešťastie - veľmi som ho mala rada - ako herca, samozrejme.
Aj ja chcéém ísť domov - je mi teplo.
Kto tu? Nikto? =-)
Dobre Lucka, neboj sa, my sa vyhovárať nebudeme. Na takú akciu sa pripravíme, ale hlavne sa priprav Ty, ok? :-D. To sa proste vyhovoriť nedá. No ale prvá by mohla niečo zorganizovať Janka, no nie? Keby vedela, že oraganizujem za ňu :-D , by mi dala.
mala by si mať len zásnubný ale už na pravej ruke a tam kde býval zásnubný, čiže ľavá ruka, ide obrúčka. ;-)
Ivka ved dúfam že sa nebudete vyhovárať. A janka by bola určite rada že za ňu takto organizuješ. :-D
ja a pracovať, ty si odkiaľ spadla?
akurát som si čítala tému "plávajúca alebo dlažba", neviem sa rozhodnúť čo do kuchyne, keďže bude spojená s obývačkou, tak som chcela všade rovnaké. Ale neviem, či môže ísť plávajúca do kuchyne :-( , či sa mi to nevyduje, keď sa na to niečo vyleje. Vy budete mať čo?
ja som to vyriešila tak, že okolo linky bude dlažka a od barového pultu pôjde plávajúca. Už som to tak videla a je to pekné. Da sa tam len taká prechodová lista čo to oddelí. Tiež by som sa bála mať plávajúcu okolo linky.
ahojte 8-)
vcera som vobec nemohla ist na internet,lebo sa mi nedal otvorit ]-( ;-(
uz to manzel spravil,ale ten abstak :-D ale nie,cudovala,som sa,ze ma to ani ne tak nenahnevalo,po dlhom case som si kukla telku-nejaky smiesny horor o kpkylkach,bolo to dobre,ale nie ako horor,taky katastroficky-boze ako dlhe slovo :-.
Inak tu je chladno,brrr,vyzera ze neni,ale vyndes von a vetrisko :-|
Zunka fotky su supis,velmi sa mi pacili,si sikula.Urcite mala jajus radost z darcekov,mne sa najviac pacil vencek-mnam :-p
doma máme presne tak ako píšeš ty medzi linkou a barovým je dlažba a inde sú parkety. No som rozmýšľala, či by sa nedala dať plavajúca všade, no asi nie :-( . A akú dlažbu si kúpila, ak si teda už kúpila?
Aaaaaale zunka čo si to o mne myslíš. Ja predsa kupujem všetko na poslednú chvílu. Už to vidím že budem mať linku a až potom sa rozhýbem a začne zháňať dlažbu. :-N :-D . A potom to dopadne ako s umývadlom. Mám 2 mesiace po svadbe ale umývadlo ešte nemám. :-D Ja poznám ludí čo majú plávajúcu všade ale ja som radšej za dlažbu. ;-)
sunny horor ... bŕŕŕ. :-S Už len to slovo ma desí. :-D Tu bude zase riadny hic.
tak ja horor vôbec nemôžem a to žiadny :-S blééé
a ten venček sa aj mne veľmi páčil a janka bola v ňom veľmi zlatá
Lucka: však môžte dlažbu klásť aj keď bude kuchyňa v prevádzke :-D
nemáš niekde odfotené tvoje menovky? To si z výkresu robila, však?