Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • Ejha, zeleninový tanier 😃 .
    Tak potom mi povieš, ako si to zvládla, ok? Ak to bude v pohode, dám sa na to aj ja 😵

• Dobre moje, idem trošku poupratovať, cez slávnosti som to zanedbala a treba trošku pouhadzovať 😃 . Majte sa krásne, cmuk 😬

• Lucka, tak tortičky sa Ti zažiadalo? aj ja by som si s nej dala. mňam. Baby, nepôjdeme v stredu kolaudovať k Lucke - bude aj torta 😵

• Sponzor fóra
  • jáááj, no dobre tak spravím dve. Jednu pre vás, na tej sa to naučím a tu druhú pre manžela. 😃 Ale skolaudovať by sme mohli len spálňu. 😃 Ale tak koncom leta alebo po zunkinej svadbe vás budem očakávať. a neberiem žiadne výhovorky. 🙂

• Iwka: pá
    Lucka: tak teda dobre - nacvič si to na mangelovi -nejaké príznaky sa do septembra ukážu a ak nie, tak urobíš aj nám

• no ako chcete, ja som vás chcela pozvať na tortu. 😃 Ale ked nechcete ...

ivka pa a neprežen to s tým riadením. 😉

• dnes mi to tak rýchlo prešlo, hurá a už idem o chvíľočku domov 🙂 . O 18:00 budem musieť ešte prísť na 2 hodky, ale aspoň nebude tak teplo.

• veru celkom to dnes ide. No desím sa toho že budem musieť nastúpiť do auta, ktoré je od rána na slnku. Už je tam hadam 200 stupnov. Bŕŕŕ 😒

• ako vieš, že je na slnku? pamätáš si? 😃

• Ha-ha-ha. niekto mal na obed vtipnú kašu. 😠 😃

• Luci, mohla by si prosím Ťa znovu zbehnúť dolu? Nehnevaj sa, že Ťa tak preháňam..

• Lucka: utekaj dole a už aj!!
    (ináč vtipnú minerálku som mala)

• Monika, Tebe nie je rodina jeden herec, ktorý hral v divadle JGT - Mojžiš? Taký starší pán.

• Zunka do koľkej si bola na slávnostiach? Prišiel drahý pre Teba? A koľký skončil? A vládal ešte aj hovoriť po takom náročnom dni?

• A ty z kadiaľ vieš, že ako sa volám na druhé meno?

• Sponzor fóra
  • Monika: bola som s Luckou asi do 22:15 (ak sa Lucka mýlim oprav ma). My sme potom ešte išli na chatu, ale v noci sme išli spať domov. Na pretekoch neviem koľký skončil, ale došiel do cieľa. Bol v prvej 20-tke, no pokazili sa mu brzdy, tak v zjazdoch musel ísť trochu pomenej.
    Ja už asi padám domov - teda isto nie asi 😉

• Monika: na oznamku - v albume a aj na slávnostiach si ho mala

• Ahááá. Ja už som rozmýšľala, že kde na nete som si dávala svoje priezvisko..
    Nie, nie je mi to nič - na nešťastie - veľmi som ho mala rada - ako herca, samozrejme.
    Aj ja chcéém ísť domov - je mi teplo.

• zunka ahoooj.

ano boli sme tak do 22:15, nemýliš sa zunka. 😉

• Kto tu? Nikto? 🤔
    Dobre Lucka, neboj sa, my sa vyhovárať nebudeme. Na takú akciu sa pripravíme, ale hlavne sa priprav Ty, ok? 😃. To sa proste vyhovoriť nedá. No ale prvá by mohla niečo zorganizovať Janka, no nie? Keby vedela, že oraganizujem za ňu 😃 , by mi dala.

• Baby, na sobáši máte už snubný na prste a iba obrúčky sa dávajú, však?

• mala by si mať len zásnubný ale už na pravej ruke a tam kde býval zásnubný, čiže ľavá ruka, ide obrúčka. 😉

Ivka ved dúfam že sa nebudete vyhovárať. A janka by bola určite rada že za ňu takto organizuješ. 😃

• Haloooo baby to tu dnes nikto nie je a všetky pracujete??? 😠 😃

• ja a pracovať, ty si odkiaľ spadla?
    akurát som si čítala tému "plávajúca alebo dlažba", neviem sa rozhodnúť čo do kuchyne, keďže bude spojená s obývačkou, tak som chcela všade rovnaké. Ale neviem, či môže ísť plávajúca do kuchyne 😞 , či sa mi to nevyduje, keď sa na to niečo vyleje. Vy budete mať čo?

• ja som to vyriešila tak, že okolo linky bude dlažka a od barového pultu pôjde plávajúca. Už som to tak videla a je to pekné. Da sa tam len taká prechodová lista čo to oddelí. Tiež by som sa bála mať plávajúcu okolo linky.

• ahojte 😎
    vcera som vobec nemohla ist na internet,lebo sa mi nedal otvorit 😠 😢
    uz to manzel spravil,ale ten abstak 😃 ale nie,cudovala,som sa,ze ma to ani ne tak nenahnevalo,po dlhom case som si kukla telku-nejaky smiesny horor o kpkylkach,bolo to dobre,ale nie ako horor,taky katastroficky-boze ako dlhe slovo 😕
    Inak tu je chladno,brrr,vyzera ze neni,ale vyndes von a vetrisko 😐
    Zunka fotky su supis,velmi sa mi pacili,si sikula.Urcite mala jajus radost z darcekov,mne sa najviac pacil vencek-mnam 😛

• doma máme presne tak ako píšeš ty medzi linkou a barovým je dlažba a inde sú parkety. No som rozmýšľala, či by sa nedala dať plavajúca všade, no asi nie 😞 . A akú dlažbu si kúpila, ak si teda už kúpila?

• oprava-kobylkach 😃

• Aaaaaale zunka čo si to o mne myslíš. Ja predsa kupujem všetko na poslednú chvílu. Už to vidím že budem mať linku a až potom sa rozhýbem a začne zháňať dlažbu. 😬 😃 . A potom to dopadne ako s umývadlom. Mám 2 mesiace po svadbe ale umývadlo ešte nemám. 😃 Ja poznám ludí čo majú plávajúcu všade ale ja som radšej za dlažbu. 😉

sunny horor ... bŕŕŕ. 😒 Už len to slovo ma desí. 😃 Tu bude zase riadny hic.

• tak ja horor vôbec nemôžem a to žiadny 😒 blééé
    a ten venček sa aj mne veľmi páčil a janka bola v ňom veľmi zlatá

Lucka: však môžte dlažbu klásť aj keď bude kuchyňa v prevádzke 😃
    nemáš niekde odfotené tvoje menovky? To si z výkresu robila, však?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov