Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
my sme si zase vzacnejsi,my sme mali krizu,ked sme spolu zacali byvat co bolo pred 2rokmi,este pred svadbou.Ale teraz je to super,no nie je to co by to malo byt,kedze nie sme spolu :-|
ja by som už nedokázala mať vztah na dialku. my sme si už vzácni neboli, lebo ked po mesiaci prišiel na víkend tak som sa nanho na jednej strane velmi tešila ale na druhej ma dokázali nahnevať aj uplné banálnosti. proste to už nebolo ono. ale teraz je to opäť o.k.
presne stale si znovu a znovu na seba zvykať. Bŕŕŕ našťastie to už mame za sebou a dufam že nikdy nebudeme v takej situácii že bude nutený ist za prácou von. teraz je tiež v taliansku ale zajtra už príde. bol len na 3 dni na skolenie.
prave teraz zacina na slovensku fungovať jedna firma a on by ju mal mať na starosti. zaoberá sa čistiacou technikov pre firmy a on by mal byť konatelom, riaditelom a obchodným zastupcam v jednom. :-D No a teraz sa skoli v taliansku.
Ahojte :-) ,
Moca, prepáč, že odpisujem len teraz na Tvoju otázočku, ale nestíham. Termín svadby ešte zatiaľ nemáme, dúfam, že to nebude už dlho trvať :-) . Ja mám zatiaľ jeden tajný, drahý o ňom vie, tak ešte prediskutujeme :-D .
Lucka, tak to budete mať super, teda Tvoj manžel. Nebude potrebovať nejakú silu, napr. mňa? :-D
Zunka, ja by som aj vedela, kto pečie koláče, ale neviem, či nieje neskoro. Koľko to chceš? ;-)
Zunka tak potom už neviem. :-(
Pizzu teraz ani cítiť. vlasne ja teraz nemožem citit nic. Ja som taká unavená až strach. Booože nech už prejde toto obdobie a možem sa vytešovať z maličkého.
moca ahoj.
Ahoj Luci,neboj pride cas ked budes papat a vytesovat sa ako rastie brusko :-) ,tesim sa na pondelok co ti povedia na sone :-) :-) :-) ,dufam ze nam napises x-)
zhruba všetko už je - aj keď ku všetkému treba ešte nejaká maličkosť a tie maličkosti sú najhoršie. Šaty už skoro sú hotové, včera som ich mala na sebe - mne sa veľmi páčia, neviem ako ostatným, ale to mi úplne jedno ;-)
Lucka: on to prežíva, tak ako ja - pohodička (zatiaľ =-) ). A teraz ešte búra a prerába, takže tak.
Moci: ja som zamestnaná, ale už dlhší čas tu nič nerobím :-| . A čoskoro to tu končí a ja budem bez práce.
V takej veľkej špinavej továrni smerom na LC.
no ak pisete o tom ako to preziva nastavajuci,tak moj bol tiz v pohode vseko som vybavovala sama,s mobilom pri uchu-skoro tam prirastol ;-) a potom moj drahy posladny tyzden,zacal sa na vsetko vypytovat,pritom som mu vsetko hovorila,co,ako,kde a tak.Skoro ma vtedy siblo.Ale bol zlaty x-)
neviem, ale myslím že všetko by malo byť.
Ešte neviem čo na krk. Na ruke budem mať také biele-perleťové perličky (podobné ako cestovateľka), v ušiach tiež iba malá biela gulička a neviem či aj niečo na krk. Ale to možno ešte všetko zmením x-)
a ešte nemám spodné prádlo, ale z tým sa nezaťažujem, ak ho nekúpim tak si dám normálne čo mám doma, nie?