Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
tak to nemáte bohvie čo. ja viem o čom hovorím lebo som bola 5 rokov s už manželom len raz do mesiaca. a bolo to o držku. uplne to ničilo vzťah. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si zase vzacnejsi,my sme mali krizu,ked sme spolu zacali byvat co bolo pred 2rokmi,este pred svadbou.Ale teraz je to super,no nie je to co by to malo byt,kedze nie sme spolu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som už nedokázala mať vztah na dialku. my sme si už vzácni neboli, lebo ked po mesiaci prišiel na víkend tak som sa nanho na jednej strane velmi tešila ale na druhej ma dokázali nahnevať aj uplné banálnosti. proste to už nebolo ono. ale teraz je to opäť o.k.
Odpovedať
Profilova fotka
to je hlavne,my sme to mali zo zaciatku take iste,par dni nam trvalo kym sme si na seba zvykli.horor to bol x-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne stale si znovu a znovu na seba zvykať. Bŕŕŕ našťastie to už mame za sebou a dufam že nikdy nebudeme v takej situácii že bude nutený ist za prácou von. teraz je tiež v taliansku ale zajtra už príde. bol len na 3 dni na skolenie.
Odpovedať
Profilova fotka
a co teraz robi manzel?
Odpovedať
Profilova fotka
prave teraz zacina na slovensku fungovať jedna firma a on by ju mal mať na starosti. zaoberá sa čistiacou technikov pre firmy a on by mal byť konatelom, riaditelom a obchodným zastupcam v jednom. :-D No a teraz sa skoli v taliansku.
Odpovedať
Profilova fotka
super,ale asi bude mat toho dost vela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) , Moca, prepáč, že odpisujem len teraz na Tvoju otázočku, ale nestíham. Termín svadby ešte zatiaľ nemáme, dúfam, že to nebude už dlho trvať :-) . Ja mám zatiaľ jeden tajný, drahý o ňom vie, tak ešte prediskutujeme :-D . Lucka, tak to budete mať super, teda Tvoj manžel. Nebude potrebovať nejakú silu, napr. mňa? :-D Zunka, ja by som aj vedela, kto pečie koláče, ale neviem, či nieje neskoro. Koľko to chceš? ;-)
Odpovedať
Iwka: ja by som potrebovala 2 kartóny
Odpovedať
Profilova fotka
zunka pytala som sa svokry a že netuší preco nedvíha. ona by mala byť stále doma. skúšala si to aj večer?
Odpovedať
lucka: včera som aj večer volala. Dnes budeme mať v robote pizzu :-p . Najlepšie jedlo na svete. Lucka, pizzu by si zjedla, alebo ani tá Ti nechutí?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte,a nemohlo sa tej pani nieco stat zeby bola v nemocnici?Alebo isla k detom na navstevu na par dni??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka tak potom už neviem. :-( Pizzu teraz ani cítiť. vlasne ja teraz nemožem citit nic. Ja som taká unavená až strach. Booože nech už prejde toto obdobie a možem sa vytešovať z maličkého. moca ahoj.
Odpovedať
No nič, ak ju nedovolám, tak si dáv v DT v cukrárni, tam stačí aj v stredu pred svadbou nahlásiť. o cca 45 min príde pizza x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Luci,neboj pride cas ked budes papat a vytesovat sa ako rastie brusko :-) ,tesim sa na pondelok co ti povedia na sone :-) :-) :-) ,dufam ze nam napises x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasné dam vedieť. dnes mi je fakt blbo. aj by som sla dovom len neviem ako si to zvladnem odšoferovať. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak chvilku pockaj a ked bude lepsie utekaj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moca tak to by som tu bola do vecera. je mi zle od rana a vobec to neprechadza. :-( dako to musim vydržať.
Odpovedať
Baby, ja mám budúci týždeň dovolenku a ešte aj v pondelok po svadbe, tak sa uvidíme zriedkavejšie. Ale myslite na mňa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zunka budem na teba velmi velmi velmi myslieť. ale určite sa ozvi ako to prežívaš. a čo tie tvoje saty? a inak už všetko mas?
Odpovedať
zhruba všetko už je - aj keď ku všetkému treba ešte nejaká maličkosť a tie maličkosti sú najhoršie. Šaty už skoro sú hotové, včera som ich mala na sebe - mne sa veľmi páčia, neviem ako ostatným, ale to mi úplne jedno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a nejake foto nebude? určite su krásne. x-) veru tie malickosti su najhorsie. a ako to prežíva tvoj nastavajuci.
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka a kde ty vlastne pracujes? ;-)
Odpovedať
Lucka: on to prežíva, tak ako ja - pohodička (zatiaľ =-) ). A teraz ešte búra a prerába, takže tak. Moci: ja som zamestnaná, ale už dlhší čas tu nič nerobím :-| . A čoskoro to tu končí a ja budem bez práce. V takej veľkej špinavej továrni smerom na LC.
Odpovedať
Profilova fotka
no ak pisete o tom ako to preziva nastavajuci,tak moj bol tiz v pohode vseko som vybavovala sama,s mobilom pri uchu-skoro tam prirastol ;-) a potom moj drahy posladny tyzden,zacal sa na vsetko vypytovat,pritom som mu vsetko hovorila,co,ako,kde a tak.Skoro ma vtedy siblo.Ale bol zlaty x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mate fakt pohodičku. a ako to vyzera s byvaním? mne včera konečne dokoncili kuchynu a zapojili spotrebiče. takže sláva možem sa realizovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka a co ti este chyba???Ak by si nieco potrebovala povedz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
taký su proste chlapi. nikdy ich nič nezaujíma a potom zrazu prepne a chcu všetko vedieť.
Odpovedať
neviem, ale myslím že všetko by malo byť. Ešte neviem čo na krk. Na ruke budem mať také biele-perleťové perličky (podobné ako cestovateľka), v ušiach tiež iba malá biela gulička a neviem či aj niečo na krk. Ale to možno ešte všetko zmením x-) a ešte nemám spodné prádlo, ale z tým sa nezaťažujem, ak ho nekúpim tak si dám normálne čo mám doma, nie?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?