Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
jasné prádlo nik neuvidí či je nové alebo staršie. a ty nebudeš mať korunku? ja mam naušnicky a nahrdelník z mojej svadby tak ak niečo daj vedieť. ;-) ale niesu perličkové ale štrasové.
Odpovedať
Profilova fotka
Mas pravdu,prdlo ti velmi netreba,ja som ale musela mat podrsenku,aby mi stal dobre korzet,inak nic vynimocne.Aj samodrzky som musela vyhodit,lebo ked som tancovala bosa,roztrhli sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ja som moje svad. samodržky využila aj tento víkend na svadbe. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kočky! Tak konečne máme piatok. Teraz cez víkend je toľko akcií, že ani neviem, čo skôr si vybrať: výstup na Pusťák, staré mašinky na stanici, Radvanský jarmok a ešte v Očovej nejaký letecký cirkus.. Čo sa chystáte robkať vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeeeeeej aj ja by som niekam chcela ist,ale som tu :-( mne by to bolo jedno.No co uz :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Mocarabia, ty si teraz "vonku"? Ty si tiež hneď po svadbe musela /dobrovolne - nasilu/ pokračovať v pracovných povinnostiach, že?
Odpovedať
Profilova fotka
no do soboty sme boli doma a potom uz robit :-| ,tak este tyzden sme mali volno
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak trošku relaxujem a čítam to tu všetko a cítiť to tu takou riadnou predsvadobnou náladou. ;-) Zunka tak Ty už doťahuješ len detaily a ten pocit keď sa chlapi prizerajú poznám tiež, ale zvážme baby narovinu, chceli by ste, aby sa do toho Tí naši chlapi nejak prehnane angažovali? :-) Mne sa zaangažoval trochu a všetko mi prevrátil na ruby. Mocarabia: pozrela som si Tvoj svadobný album a sú fakt vydarené fotočky. x-) Radosť pozerať. Ste pekný pár. Kde ste to mali hostinu? Pekne to bolo pripravené. Monika: práve sme boli na klobásu na Radvanskom, lebo to tu mám rovno fakt pod nosom, ešte mi tu varia guláš pod oknom :-S asi sme mali aj my postaviť náš stan. Mali sme byť služobne aj na Pustom hrade aj na vláčikoch a nútili nás, aby sme prišli aj do Očovej, tak som zrušila všetko a idem relaxovať na Liptov- čisto babský víkend. ;-) Moja polovička má zase čisto chlapský na Borovom.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja nemám žiadne plány len spať. :-N ja pomaly padám domov, dufam že tu cestu zvladnem. :-S Pekný víkend všetkým.
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, tak pekný spiaci víkendík! Leni...hmm...tak klobásku - to by som si dala.. To už bude rozlúčka so slobodou cez?
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte nebude rozlúčka teraz potrebujem len zrelaxovať. Rozlúčka bude 23. sept. to ideme všetky babizne na kurz afrických tancov v L. Hrádku tak to potom roztočíme. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne :-) Lenka my sme mali hostinu v jedalni na drevarskej priemyslovke,su tam velmi mile pani kucharky,vydu vo vsetkom v ustrety ;-) .A ty ides mat kde hostinu?
Odpovedať
babule,tak to tu citam,a nestiham ani pisat :-D zunka,co sa zatazovat spodnym pradlom,ved chod nadivoko aj tak by slo dole nadranom :-D ;-) lucka ono zachvilu tie nevolnosti prejdu,ak ti nechuti jedlo nejedz,aspon ovocie a vela tekutin ved zachvilu ti zachuti aj za 2 :-) lenka tie afro tanco zneju dobre,bude urcite sranda,tak sa zabavte monika ty toho mas,aspon sa nenudis,hned by som menila a mala trochu fun ;-) ja nic extra,vcera sme boli von na tie moje narodky,len na drink v Stamforde,celkom pohoda,ale stale ma bolel chrbat,tak som bola na tabletkach,takze som mala len nealko ]-( dnes su moje narodky oficialne ,tak som dostala krasne ruze,otvarame flasu vina a sedame pred telku.........hmmm relaxacny vecer :-) Prajem vam pekny vikend ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ;-) , Zunka, tak Ti prajem, aby si si "užila" posledné svadobné prípravy, ale hlavne všetko s mierou, aby si bola vo svoj deň svieža a oddýchnutá ;-) . Ak niečo budeš potrebovať, s čím by som Ti vedela pomôcť, daj mi vedieť :-) . Lucka, Ty oddychuješ? Všetko ok? Monika, my sme tiež plánovali ísť do Očovej zajtra, ale neviem ešte isto, lebo môj ide hrať tenis a taký čas, že ani ani :-| . No možno sa stretneme :-) . Včera sme boli v Ikei, tak som sa vytešovala a cestou sme sa stavili v NR na autosalóne. Jááj, tie autíčka, vedela by som si vybrať :-D . Tak Vám všetkým prajem pekný víkend, aj keď 1/2 je už za nami :-( .
Odpovedať
iwus aj tebe pekny vikend, 8-) ake je u nas pocasie?Uz v stredu ideme domkov tam mam trochu dilemu,ake veci nabrat aj sebe aj drobcovi,hlavne jemu,lebo ja mam este plno veci doma.Nechce sa mi trepat cely zimny a letny satnik :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,neviete nahodou daky pekny text do dakovnych kariet???Alebo kde by som to mohla najst? Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bré ránko. moca dakovné kerty boli v niektorých albumoch. tak skus pohladať. Inak ja som mala strasny vikend. bolo mi tak zle ze som sa ani z postele nepostavila. hruza. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak som po víkende zrelaxovaná na Liptove bolo prekrásne počasie. Mocarabia hostina bude na železničnom učilišti v jedálni ako sa ide na Zlatý potok. Tiež je tam jedna zlatá pani. Akurát sa vytešujem, že už aj zákusky si môžme doniesť rovno z výrobne ku nim do chladiacich boxov a nemusíme to skladovať doma. Tam sa to aj rozdelí do krabíc na výslužky. Ozaj ako ste to robili s výslužkami? Komu všetkému ste dávali koláče a koľko asi?
Odpovedať
Profilova fotka
Lenka,viem kde to je ja som na zlataku vyrastala,aj ja som to robila tak,ze som kolace priniesla tam v piatok a tam sme robili vysluzky,davali sme asi tak po 25ks :-) :-) do jednej aj podla toho ci ve vacssia rodina alebo mensia,toto je taky priemer.DAvali sme aj kucharkam,starejsiemu,fotografke,kameraman,hudbe,farar,organista,kadernicka,......uz si viac nepamatam.My sme tie vysluzky aj v piatok roznasali,tym co byvaju vo Zvolene. x-)
Odpovedať
caute babenky,lucka moizes mi napisat aj meno tej kadernicky,aby som vedela koho si mam pytat ked zavolam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Sunny, tak momentálne je na SKK pekné počasie, dnes svieti príjemné slniečko, dokonca ešte aj teraz :-) . Ale zrejme to už dlho trvať nebude, má sa ochladiť :-( , tak pre istotu zober veci aj také ako mikiny, svetríky, tepláčiky a tak ;-) . Lucka, prajem Ti, nech si čím skôr užívaš tehotenstvo a nech Ťa tie "stavy" netrápia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pánečku baby ja po dlhej dobe ráno normálne ranajkujem a možem existovať. dufam že mi to vydrží aspon doobeda. =-) sunny vola sa Katka a pýtaj si majitelku. ;-) veru poobede je krásne teplúcko ale rano a vecer riadna kosa.
Odpovedať
Profilova fotka
inak včera som bala na sone a videla si svoj pokladík. má 5 mm. to je ale velkost!? :-D sme v 7 týždni. nič viac mi nepovedal. takže už k nemu asi nepojdem a zaplatím si toho sukromného, čo k nemu chodí monika. ten bude hadam zhovorčivejsí. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ale Luci,co ti mal povedat n take malinke zlaticko,vies oni to beu profesionalne,ked budes v 25t tak ti budu o tom rozpravat,ze uvidis a u koho si bola? ;-)
Odpovedať
jee lucka tak uz si ho videla?no a je to chlap ci baba? :-D Ja som mala prve sono okolo 12 tyzdna a potom uz len jeden okolo 30 tyzdna,ty mas vyhodu,ze ich budes moct mat viac, ;-) Tie nevolnosti prejdu,a po 3 mesiacoch budes mat super obdobie a konecna faza je dost narocna,kvoli kopancom v noci,nepohodliu,bolesti chrbta,ale vsetko zvladnutelne a na kazdeho to vplyva inak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny ti uz zajtra ides domkov???? :-) na kolko budes doma?
Odpovedať
moca hej zajtra x-) ideme na 2 tyzdne,sa neviem dockat,len ta cesta z drobcom,to bude hruzaaa 8-( sme sa rozhodli ,ze ideme vlakom na letisko,lebo nas nema kto odviest a auto nechat na letisku bude drahe :-. potom cakat na letisku hod.pred,potom let okolo 2 hodin a cesta z BA do ZV,prideme domov okolo 11.30 8-( no ale co clovek nespravi pre domov? :-) inak ako su u nas tie jarmoky,sa mi zda,ze mama mi hovorila,ze zacinaju vo stvrtok a su aj cez vikend?
Odpovedať
Profilova fotka
bola som u galada. ja som necakala ze sa tam bude rozplývať ale aspon že mi povie či je všetko v poriadku. ale zajtra idem do poradne tak sa popýtam. ;-) sunny tak stastnú cestu prajem. a jarmok by mal byt aj cez víkend. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka,Galad je vyborny gynekolog,nemusis sa bat.Ale este je miminko velmi malicke by ti k tomu nieco povedal.V poradni ti tiez povedia co a ako,teraz sa este staraju hlavne o teba a neskor aj o malicke ;-)
Odpovedať
aj ja som bola u Galada,mamina ho pozna,ozaj mozno budes rodit u mojej maminy :-) .Kedy ti vypocital termin? Moca vy snazilkujete?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?