Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
- PRO
Iwka: dnes som Ťa videla. Išla som v DT v aute. Bola som u Danky v solárku, u Janky na nechty a u Maji farbiť hlavu a ešte skúšať kroj. A teraz som bola zdobiť sálu vo Vígľaši. Najprv som bola trochu sklamaná, lebo ten pás, čo som mala na stred stola je nermálne zelený, ale pri tom ich svetle bol krikľavo žltý
. Plus k tomu návleky s inou zelenou a ešte servítky -katastofa. Aspoň servítky musím ešte zajtra zmeniť. No čo - zlý začiatok dobrý koniecc nie
?
ináč sa strašne píše s týmito nechtiskami.
a máme už doma koláče -mňama aj nejaké dary už mám, ale to Vám popíšem neskôr.
ahojte14. sep 2006 - Sponzor fóra
Ja budem mat trosku komplikovaniejsiu svadbu, kvoli hostom z viacerich krajin. Som z BB a neviem sa rozhodnut kde by bola najlepsia svadba, vo Svajci, Istanbule, alebo na Slovensku. Na Slovensku je to najlacnejsie, len tie sluby su najhorsie, vo Svajci je to najdrahsie, ale tie sluzby su naj a ten Istanbul je tak v strede. Ja budem potrebovat asi tak 50 ludi ubytovat a ked tak citam vase prispevky, tak to nieje bohvie co. Ak viete o niecom dobrom tak napiste a poculi ste nieco o Kaskadach?
18. sep 2006Miska,osobne skusenosti s Kaskadami nemam,ale svagrina tam mala stuzkovu a museli skoncit okolo 02:00.lebo ze oni maju zajtra(dnes)aj ine akcie
a bolo to tam aj dost drahe,takze neviem ci by ta to tam vyslo tak lacno.My sme nad ty tiez rozmyslali a toto nas odradilo,lebo nepoviem niekomu co sa zabava,sorry ale uz je koniec.
18. sep 2006- PRO
Ahojte. Už som v práci
. Ťažko je si zvykať zase vstávať o 04:30
. No už to nebude dlho trvať.....ale to tvrdím už pol roka
.
Lucka: fotky od Gabiky pridám do albumu, keď ich budem mať, ale to len na nejaký čas a potom to asi zmažem. Vy ste mali kedy fotky hotové.Ja som sa jej to ani neopýtala.19. sep 2006
nevadi,mam v rezerve jednu,ale ta ma zobere az na poslednu chvilu,tak este idem skusit zyvolat jednej zo zypadu,ak nie mozno ma ucese segra

papa idem na trhy