Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
dakujeme krasne :-)
Saty boli z Ellen, boli to jedine svadobne saty, ktore som zatial mala v zivote na sebe. pani mi ich ponukla, boli skvele, tak som to uz potom ani neriesila.
v den nasej svadby bolo dost pod mrakom,tak sme sa s Gabikou dohodli na atelier, ale potom sme mali este cas, tak sme este isli fotit na zamok.
Vsak sa s nou uplne skvele foti ? :-)
Makeup aj vlasy mi robila ta ista osoba, vobec to nebolo podla mojich predstav aj som si svoje odrevala, ale vidim ze na fotkach to ozaj vyzeralo super.
ja som to chcela takym stylom-bolo to podla jednej baby odtialto myslim ze sa volala Adela plus nejake cislo, ale ona ma uplne odflakla, bolo mi vidiet sponky vzadu a mala som to strapate. lebo mala vecer predtym nejaku akciu a bola uplne mimo. ale tak si neberiem na sobotu nevestu ked mam den predtym akciu.
ale uz je to za mnou, len teraz si hladam novu kadernicku, asi skusim v CSOB
Ešte ma to drží, ale už je lepšie. Luci, ty si dávaj na seba pozor a muža vyhoď spať do kuchyne :-D
Arim, to kaderníctvo kde sa chystáš - odporúčam. Ja som s mojou kaderníčkou veľmi spokojná.
ahoj monika23, ja len tak mimo temy, ze som videla tvoje fotky u nas v BB v jednom fotolabe a hned som manzelovi vravela: "poznam, poznam zo stranky" :)))) Naozaj krasne fotecky 8-)
aj ja som tam moniku videla! :-D No proste monika je slávna. :-D Rada by som muža vyhodila do kuchyne a tam je len kuchynská linka a tam by mu bolo asi zle. :-D
ked ides autom od centrumu k nemocnici, tak ked zahnes na kruhovom objazde po lavej strane je velka administrativna budova a tam je na druhom poschodi na lavo na konci chodby