Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
mne je v podstate jedno kde. nech sa vyjadria aj ostatné baby. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ok, tak ja sa teda pripojím na to stretko v októbri, tento piatok sa mi nedá.
Odpovedať
Profilova fotka
monika ale v októbri s tebou ratame. tak potom žiadne výhovorky. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby to dnes vsetky tak tuho pracujete? :-. téééda. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, mne sa veľmi tento piatok tiež nedá, ale ak by stretko trvalo dlhšie, poponáhľala by som sa za Vami :-) , aby som sa stretla s Vami aspoň na chvíľku a hlavne s Mocou, lebo tú ešte nepoznám :-( . A čo keby sme teda stanovili presný októbrový dátum a tak by sme si to mohli každá dopredu zariadiť x-) . Ja Janke poviem, aj ona ešte fotky tají ]-( :-D Tak ja sa prispôsobujem Monike, teda 13. Október 2006 o ??? a kde???, kto sa pridá? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridávam. 13.október 06. už len dohodnúť kde. ;-) mne vyhovuje aj Zvolen aj Detva. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super, pomaličky sa zbierame, už sme tri: Lucka, Monika a ja :-) . Ešte sa vyjadrí Zunka, Janka, Moca, Arim a ...zabula som na niekoho? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moca asi toho 13-teho nepojde lebo už nie je doma. včera to písala. preto to chce stihnúť do tohto piatku.
Odpovedať
Profilova fotka
:-( , škoda, že tu nebude. Ja ešte fakt neviem ako bude zajtra, ale ak by som stihla, rada prídem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka a nepokročili ste náhodou s termínom svadby? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, nie :-o . Stále sú len návrhy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a tie návrhy sa orientuju skor na jar alebo jesen? 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jednoznačne jeseň ;-) , september je môj vysnívaný mesiac pre svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to más ešte dosť času. :-D a drahý čo vraví na september? My sme boli na svadbe 2.9. a super im vyslo počasie.
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka IP Ti píšem, pre istotu, lebo ani netušíme, kto nás tu číta :-( .
Odpovedať
Profilova fotka
ja tak trochu aj tušim. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, ja tiež mám pár tipov, ale o tých ostatných sa nám ani nesníva ]-(
Odpovedať
zienky ja sa tiez pripajam za 13.10.
Odpovedať
Profilova fotka
super takže už sme 4. ;-) arim ty takže budeš mať premiéru. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Supeeeeer Arim ;-) ;-) . Takže, znovu to zhrniem: LUCKA, MONIKA, ARIM, IWKA :-) . Ostáva: ZUNKA, JANKA, MOCA...a ostatné babenky, ktoré by ste radi prišli, ozvite sa, bude super x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Arim, foto nebudeme vidieť? =-)
Odpovedať
budete, na stretku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už sa neviem dočkať. To budeme len tri hodiny pozerať svadobné albumy x-)
Odpovedať
len ma tak napadlo zo srandy, ci nezavolame na stretko aj Gabiku Halajovu :-D ved nas aj tak skoro vsetky pozna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Arim, trefa do pravého. To je podľa mňa super nápad ;-) . Môžem jej zavolať a navrhnúť jej to, hmm? Čo na to ostatné baby? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že gabika je taká vyťažená že nie je šanca aby prišla. :-D ivka ty nezabudni oboznámiť janku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A kde teda? Zvolen alebo Detva?
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, rozkaz :-) Tak jej skúsim zavolať a uvidíme ako sa vyjadrí. Veď piatky asi nefotí a ku tomu večer určite nie. A určite oddychuje pred sobotou :-D . Jej plánujem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte by mohla Zunka (ak by mala niekedy čas a chuť) urobiť nejakú koláž, kde bude všetky, čo nás fotila Gabča a darovali by sme jej to... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja padám babulky aby som stihla bus. ;-) monika super nápad. ;-) zatial papa, o chvílu som doma.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?