Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
Janka, no ale zle Ti je asi z bábätka, nie?
Adka, chlapi sú zaujímavé stvorenia. Ja som sa ešte včera smiala z tých ich poznámok, v sprche
.
Janka, on vie tancovať celkom dobre, ale keď každú nedeľu musí somnou pozerať Let´s Dance, tak to chytilo aj jehoa už včera keď prišiel z roboty, tak prvá otázka bola, či som to zistila
. Ja ho normálne nepoznávam
.
Jééj Ježiško, to boli časy. Aj ja sa vrátim do nich s naším malým/malou
5. dec 2006- Sponzor fóra
Dobre rano kocky,
iwus dodatocne vsetko naj naj naj,ani som nevedela,si sa mala pochvalit
janka ze by uz zabralo?
aj mojho muza chyta zas nadcha,tak sa uz tesim ako to maly dostane a samozrejme potom nakoniec ja ako ceresnicku na torte,ked uz budu vsetci zdravi-darmo mama slovenka vydrzi najdlksie bojovat
maly mi akurat papa hrusku,tak som rada,lebo predtym jedol len pomixovane ovocie a teraz ma kus
fuuu vonku je taky vetrisko,vsetko sa ozyva,a ja chcem robit zemlovku,ale nechce sa mi ist kupit bagetu a hrozienka do toho necasu
ozaj ,mam dat navrch zemlovky penu z bielok-robite to?a ako?5. dec 2006- Sponzor fóra
jeee ,vazne chutila,aj mne,aj maly ju riadne hltal a muz si nevedel vynachvalit
,takze ju budem robit castejsie
skoda,ze tu nemame tvaroh,ten mam rada,aj na palacinky,jooo aj tie som uz dlhooo nerobila,vlastne odkedy som v UK,co uz su vyse 3 roky,nechce sa mi verit,ze som tu uz tak dlho
5. dec 2006No ty máš dobrého kolegu
Tak malá hneď bežala do obyvačky na okno lebo tam sme včera spolu dali umyté čižmičky a kričí mami pozri poď sem pozri mikuláš čo doniesol.Tak sa tešila vysmiata od ucha k uchu.Zlatá.Hneď všetko porozbaľovala a zase kričala jeeeej lentilky,mama cukiky a potom otvor.Tak ich teraz už papá no ešte sme neraňajkovali ale nevadí veď Mikuláša je len raz.6. dec 2006ahojte mikulasovky,to ja jedina som asi nist nedostala,ale mne stacia rozziarene ocka mojho drobca a pusa od cokolady,dala som mu kinderko,viac by nemohol,este je maly
aj muzovi som dala do baganzi,tak sa urcite rano potesil,neviem spala som som,jemu som aj kartu napisala,ze od mikulasa,taraz je vystavena na krbe....tak mozno ku mne pride poobede
ked tu v UK sa to neoslavuje,len slovaci a cesi..
jajus,hej isla som sem za pracou,ale viza som mala len nastivit rodinu,ale po pol roku ich aj tak zrusili,takze tak....
lucka drzime palceky6. dec 2006Ahojte
, ako sa máte v tento Mikulášky deň? Ja som si ráno tiež našla Mikuláša v čižjavascript:addEmoticon('
','vBody'
javascript:addEmoticon('','vBody'
me
, téda ani som nečakala. Teraz som prišla z obchodu, musela som napraviť zabudnutého Mikuláša
, tak môj si ho nájde v papučiach
.
Lucka, ako si dopadla?
Adka, Nicolku si viem presne predstaviť, zlatá
.
Janka a do domu detí chodia aj veľkí?6. dec 2006Ahojko Ivka mne sa dalo až teraz kooooooopec práce
mám
Nič si z toho nerob ja som nestihla kúpiť mikulášsky darček
No a ten dom detí vyskúšajte máte to za rohom a potom šup ku nám na návštevu máte to po ceste
(inač to je čo za hieroglif čižjavascript:addEmoticon nerozumiem) to nemdopadne dobre6. dec 2006tak babulky povinne hlasim že nie sme o nič mudrejší.
to malé je riadne zataté a ani za nič neodhali svoju identitu. rukami rozhadzovalo ako najaté ale nohami ani nepohlo. no čo už. dalsiu sancu máme 18.12. to ideme na ten 3D uzv. a inak nám zistili btachykardiu. čiže nám pomalšie bije srdiečko.
6. dec 2006lucka to ma mrzi,ze mate trosku problem,ale to sa este upravi,neboj sa mysli pozitivne,a davaj si na seba pozor.
Hadam sa este pred vianocami dozvies ci je to boy or girl
Dnes sme zas trochu nakupovali tak som segre kupila krasne hodinky,sice draksie ako som planovala,ale neodolala soma kupila som sisky,vyzeraju ako prave a zavesia sa na stromcek-krasne
6. dec 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ivka ide sa Stanči učiť tancovať?
. Monika unavená som z toho že mi bolo v noci zle a tak som nemohla zaspať. 
Ježiško to boli ale časy ked sme verili v ježiška