Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
iwka ta ma teraz na prázdninách malu Nikolku takže je zaneprázdnená. No my asi pôjdeme k mojim rodičom na návštevu na silvestra alebo ak ich prehovoríme tak do Zvolena do jedného baru aj so svokrovcami. A vy sunny čo plánujete?
nase plany su značne obmedzené mojim stavom. :-D takže kamarati pridu k nam a spravíme si pohodový večer. :-) žiadne zafajčené priestory, vydýchaný vzduch a ani hlučná hudba. a hlavne kopec jedla. :-D
no jasne lucka pohodicka s prskavkami :-)
jajus silvester zo svokrovcami-to znie dobre 8-)
Mi pojdeme von na james bond party,kedze tu budu nasi,budu z detmi a mi zo segrou mozme zurovat :-) ,tesim sa na to,lebo som vacsinou travila silvestra pracovne,potom tu bol maly,tak doma a teraz po dlhom case niekam pojdem a zabavim sa x-)
Inak ja som bola asi v 8 mesiaci ked som isla do disco baru,to boli moje a segrine narodky,ale len na hodinku kedze ma chytalo do spania :-D
Tu v UK je bezne ze vidis baby ist na discu,alebo do baru z bruskom,a tiez tancuju [nic narocne,len tak z nohy na nohu, :-D ,je to fajn,ze sa aj tak vedia zabavit,ine je ked vidim tehulku teraz v zime,v kratkom kabatiku a brusko cele hole,az ma strasie :-(
sunny ani ja by som sa nebránila ist niekam do baru. ale v miestnostiach kde je vydýchaný a zafajčený vzduch mi nie je dobre a hlavne mi teraz vadí hlučná hudba. tak vy si to pekne uzijete a rodičia postrazia drobca. dobre ste si to vymysleli. :-D
No nieje to silvester podlľa môjho priania ja by som bola najradšej doma alebo u mojich rodičov to nieje tak daleko ako trepať sa do Zvolena. Neviem som v poslednom čase unavená a nemám chuť sa isť niekam zabávať ale čo neurobím pre manželíka ten sa teší 8-)
ahoj dorka,tak sa uz tesis,co?
akurat chovam maleho a rozmyslam,ze si zoberem bus a pojdeme do mesta,este som totiz autobusom z malym nesla =-) ale uz by bolo nacase :-D a poobede by nas muz vyzdvihol okolo 4.30 pm
sisa mi pisala,ze je teraz 13+3 tyzdna,cize zacina 4 mesiac-boze to leti :-o ,vravela ze ju velmi chrbat boli,chuda,som jej pisala nech zacne s jogou :-)
no jasne, ze sa tesim, len ma nebavi toto balenie?dneska by mali prist vasi,co?uz sa aj ty tesis?veru, uz by si mala previest maleho autobusom, len ked teraz je vsade tolko vela ludi,mna uz nebavi chodit nikde, este zajtra musim ist s drahym do banky...uz teraz sa mi nechce.. no tak som dobre vravela, ze sisa ide do 4.mesiaca, dobre som to pochopila, uz som si myslela, ze som uplne tupa...sisku chrbat bolieval este predtym ako otehotnela, takze jej to teraz vobec nezavidim, ale dufajme, ze budem v ba a s cim jej budem moct pomoct, s tym jej pomozem...
no nasi pridu az 29.12 takze az po vianocich,teraz sme prisli z mesta,riadna kosa...som zakotvila v aszde a cakala kena pol hodinu,co sa mi nikde nechcelo ist brrr :-S
Aspon som kupila bagetu,chcem robit zapekanku zajtra,teraz idem robit spagety bolognese,mnam uz som riadne hladna... :-p
ty si co varkala?
sunny manžel mi kupil knihu o tehu joge a mam aj kazetu mamičky cvičia. strasne ma bolieva chrbát, večer sa ani neviem postaviť z gauča. nad umývadlo sa ani nezohnem. takže medzi sviatkami začnem s tou jogou a uvidím či sa to zlepší.
-ja som povedala,ze este ak budem v tehu,hned od zaciatku chodim na jogu,lebo ja som mala hrozne problemy,a tahalo sa to este aj po porode,teraz sa to trosku zlepsilo,ale aj tak.,aj teraz sa chcem prihlasit na jogu,aspon mi ty aj cas vyplni ;-)
fuu vonku je taka kosa,riadne mrzna brrr :-S
ahojte. zunka mne to nerobili. takže ti neviem povedať. ale zdá sa mi že to robili kolegyninej dcére tak sa idem popýtať. ako sa inak máš? ci sa blbo pýtam.
janka ja ešte zajtra a potom týždeň volno. jupííí. x-)
ahojte baby,
ako sa mate?lucka moj muz ma dnes posledny den,zajtra len robi pripravy na vecierok,tiez rozmyslam ci idem s nim,ale bude tam dost takych ,,cudnych,, ludi :-N z charity,vela starych,...uvidim
ahoj zunka,neviem ti v tomto poradit,nemam sajnu......dufam,ze ti sa mas lepsie,myslim na teba :-)
jajus to uz akoze nebudem kukat na MS,ty nas takto opustas? :-o
Sunny ale budem na Vás myslieť a budeme mi smutno :-( ale po novom roku 3 už budem na MS určite ;-)
Zuzka ani ja neviem nič o laparoskopii ale tušim niekde na MK som to čítala tak skús popozerať tam, určite sa nájdeš babu krorá má skúsenosti.
aj ja Vám všetkým želám krásne Vianočné sviatky hlavne veľa zdravia, štastia, lásky, pohody, peňazí (tých neni nikdy dosť :-D )....a všetko čo si len budete priať.A štastný krok do nového roka papa