Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko juliata vitaj, lucka ako sa máš. To stretko čo Ivka spomenula by sme mohli spáchať ked tu bude aj sunny, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka vieš že ja možem skoro stale. tak sa len dohodnite tie ktoré mate nabitejší program a ja sa prisposobím. ;-)
Odpovedať
Ahojte zienky. tak som vcera bola na sono, male je riadne zive, ma uz 21 cm a 300 g, vytacalo sa a hybalo cele sono, ale svoj poklad neukazalo :-N tak sme troska z toho smutni, ale sme radi, ze je vsetko v najlepsom poriadku. aj ja som za dalsie stretko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
arim tak to je škoda. ale ako vravíš hlavne že je drobec v poriadku. chystáš sa aj na ten 3D uzv?
Odpovedať
uvazujeme nad tym,len sa bojim aby sme nieco zbytocne nesilili. ved aj prekvapko pri porode moze mat svoje caro :-)
Odpovedať
Profilova fotka
arim som rada že je všetko v poriadku, chcete počkať s prekvapením pri pôrode? Ja by som to asi nevydržala :-D . No moja teta ( ale už pred11 rokmi) bola na sono lekári tvrdili že to bude chlapec hrozne sa tešila lebo už mali 2 dievčata a chcela prekvapť manžela tak mu povedala že čakajú dalšiu dievku :-D Tak sa prekvapila ona ked porodila manžel ten bol už zmierený s dievkou. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
svoje čaro to určite ma ale ja by som asi pukla od zvedavosti. :-D ja obdivujem tých čo to vydržia až do porodu. :-D nezistila si niečo o tom cvičení?
Odpovedať
ahojte :-) boze dnes mame zas 2 injekcie-ockovanie....tak sa uz desim,ako bude moje sidlo reagovat :-| ,a popritom je to nieco nove,lebo segrin maly tuto injekciu nemal,....tak som to necakala :-( popritom jer prechoreny,kasle....takze super,inak ja som do polnoci presedela na zachode,muz hned za mnou,nasi nic-vecera vsetci to iste -kuracie wrapy,salsa,smotana,zeleninka,mnam :-p ,asi nasi viac vydrzia :-D arimzv-dajte si prekvapko,tu v UK nehovorili co je to,tak sa nedalo zistit,iba ak si za to riadne zacvakas,co som radsej za tu sumu kupila kocik ;-) takze maj otvorene moznosti,ci uz z menami,zariadenim,vecickami.....mi sme kupili sedo oranzovy kocik co sa hodi aj aj,detska ma neutralne farby,hlavne sa tes ze mas zdravunke babetko x-)
Odpovedať
no zvedava som, to riadne, takeho zvedaveho cloveka ako som ja asi ani nepoznam :-) ja som za to 3D, len muzika este spracuvavam :-)
Odpovedať
ohladne veciciek pre male som aj tak planovala, ze budem kupovat veci vo farbach pouzitelnych aj pre Martinka aj pre Natalku :-) , ale aj keby som mala dievku v modrom kociku, tak by mi to nevadilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
arim nezistila si niečo o tom cvičení?
Odpovedať
jaj, zatial nie. a Ty si uz cvicila podla toho DVD, ja si to len planujem a planujem, ale chodim taka unavena z prace, ze sa mi vobec nic nechce uz len palcom hybat na ovladaci :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
veru ešte som necvičila. ale ked vidím v zrkadle tu moju celulitídu tak ma triafa šlak. :-N ale naordinovala som si každý den povinnu prechádzku s mužíkom. tak aspon to. :-D
Odpovedať
tak injekciu mame za sebou,celkom sme to zvladli,to bola posledna,dalsia bude az ked bude mat 3 roky |-| Teraz maly spinka,a ja varim a asi ideme davat dole stromcek...najprv som to chcela nechat na muza,ze ked odidem nech to porobi,ale potom na rok si asi nic nenajdem :-D ,takze radsej si to urobim sama :-) Nechce sa mi verit ze vianoce su za nami,tak strasne to rychlo leti,zachvilu je tu leto 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mate teraz na dlhšie pokoj od injekcii. :-) ja sa stromček dole davať ešte nechystam. ešte si ho chcem trochu užiť.
Odpovedať
ved aj by som si,ale budeme mat zasa cez vikend zhon z balenim,tak nech je pokoj,lebo v utorok rano uz ideme,a v nedelu este ku svokre....takze zase zhony :-S lucka uz mate aj kocik kupeny pre lukina?
Odpovedať
Profilova fotka
nie kočík ešte namám. mam vybratý značku Chicco, je to trojkolka ale stojí 21 000 a manžel to stale nejde nejak prehltnuť. musím napísať kamoške do talianska nech mi ho tam pozrie či nevyjde lacnejšie. :-N
Odpovedať
tie kociky su strasne drahe :-o ale z mojej skusenosti,nekupuj drahy,vyuzijes to len do tych 2 rokov,a aj tak ked mal maly 6 mesiacov,kupili sme len taku malu buginu,co sa lahko vsade dostaneme a ide dobre do kufra ;-) Mnam akurat som po obede,teraz idem odychovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Čítam len tak narýchlo a som rada, že samé dobré správy :-) . Ja mám teraz v práci zhon - účtovníci a začiatok roka to je "ťažká kombinácia". Teraz by som chcela zaspať na dlhýý zimný spánok a zobudiť sa vo februári keď bude po všetkom :-( . Lucka, Arim - nepôjdete sa dať odfotiť ku Gabike s bruškami? Ja sa raz určite pôjdem, už sa teraz na to teším :-D . Juliata - mám pocit, že som Ťa sledovala z okna ako vchádzate do kostola. Ty si zo Západu? Aj ja som, ale asi Ťa nepoznám..
Odpovedať
Ahoj Monika, tak ja nad tym dost uvazujem urobit drahemu taketo prekvapko :-) ja tiez teraz chystam podklady pre uctovnikov, tak viem o com hovoris :-)
Odpovedať
monika -o akej Gabike hovoris?Nejake prof.fotky? Lebo drahy ma narodky vo februari,tak som rozmyslala nad dakou prof.fotkou mna a krpca...ako darcek :-)
Odpovedať
Sunny MOnika hovori o tej nasej Gabike Halajovej, co nas vsetky fotila :-)
Odpovedať
Sunny aj ja rozmyšľam že sa pôjdeme odfotiť z malou ale aj ocinom.My sme boli keď mala Nicole 9 mesiacou ale na zámku,ešte som nevedela o Gabike.No teraz uvažujem nad ňou. Lucka a Arimzv ja som vôbec nechcela vedieť čo budeme mať.Chcela som prekvapko,no nakoniec ma manžel tak prosíkal že som mu nekoniec vyhovela aj to len v 30tt.Ale keď budem druhý krát tehuľka tak to bude po mojom a necháme sa prekvapiť. Lucka drahý kočík sa ti neoplatí tak ako už spomínala Sunny aj my sme keď mala Nicole 8 mesiacou kupovali malú šikovnú buginu,s ktorou sa všade zmestíš a hlavne sa ľahko zloží do auta.
Odpovedať
Monika23 ano som zo zapadu. isla som do kostola pesi lebo to mam len kusok tak je mozne ze si nas sprievod videla. Inac si mi velmi znama z fotky.
Odpovedať
adka a kolko to stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj moni. aj ja som rozmýšlala nad tým že sa pojdem dať odfotiť. no uvidím ako nam to vyjde finančne kedže nam treba pre lukaska ešte spustu veci a zijeme z jedneho platu. adka ale tento kočík je super v tom že po určitej dobe nebudem musieť kupovať dalšiu buginu. je lahučký a spratný. a da sa man prikliknuť aj autosedačka namiesto vaničky. no je skvelý, len ta cena. ]-(
Odpovedať
Lucka, tak ty už vieš, že to bude chlapec? ;-) Lukáško je pekné meno :-)
Odpovedať
Lucka tak to je potom super.Ano máš pravdu,že cena je hrozná,ale zase zober si my sme kupili kočík za 5500,-v Poľsku potom buginu za 3500,- autosedačku 2500,- takže je to tiež dosť.Musíte sa dohodnúť z manželíkom v takomto sa radiť nedá. Sunny my sme platili dosť.Bolo to okolo 1900,-Sk ale má album z 20 fotkami.3 sme si dali zväčšiť na A3 a A2 a ešte sme dali rozmnožiť jednym starkovcom a druhým asi tam po 7 fotiek.Ale zase na druhej strane má krásnu pamiatku a tie fotky sú krásne.
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka ako sa Ti darí? Sunny, áno hovorím o tej našej fotografke. Cena jednej foto je 100Sk. Fotí digitálom a ty si vyberieš, ktoré fotky chceš. Malo by ich byť minimálne desať. Boli sme u nej minule s malou krstnou, čiže fotí aj detičky. Takže s malým sa môžeš ísť dať pofotiť. To by bol veľmi pekný darček.
Odpovedať
Ivka niesi tu náhodou? Ako sa ti dnes vodilo?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?