Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Sunny, dopadla som dobre x-) . Topky ešte nemám odfotené, nemám doma digifoťák a neviem, či si idem robiť album, lebo som do toho antitalent ;-( .
Ako takú predstavu už aj mám x-) , ale či sa mi také aj hodia...no uvidím :-)
ja som tiez nebola daky expert,ale aspon zaklady uz ovladam...treba stale len tukat do toho pocitaca a skusat,nastastie muz mi pomaha :-)
ake mame pocasie?tu prsi..brr
ahoj adka,
ano uz som jej aj fotky poslala,tak mi urobi ten 13 stranovy kalendar z menami,na kazdej strane ina rodinna fotka,napriklad na maj svadobna,na vianoce vianocna atd....stoji to 270,-sk plus 46,-sk je postovne-cizr super cena.Len neviem ako to mam zaplatit.Ona na dobierku nerobi,ze prevodom z uctu,ale moju anglicku debitku nechcem pouzit,ani neviem ci sa da na SK,...Asi sa to bude dat,ze pojdem do banky,a dam peniaze rovno na jej ucet,ale nemam zaruku....tak len dufam,ze sa jej da verit :-N
Neboj na tejto stránke to tak všetky robia,že chcú peniaze na účet,ja som už pár krát malej objednávala oblečenie a nikdy ma neoklamali.A dá sa to aj tak ze pojdeš do banky.Tak to je super suprová cena.Ja som dala teraz na vianoce urobiť kalendár z 2 fotkami jednostranový a zaplatila som zaň 125,- .Chcela som aj ja tento 13 stranový no stál 580,- a to sa mi zdalo dosť.Mne to robila iná ženská túto som našla len predvčerom.Škoda.Dufam,že s tým budeš spokojná.
Jej aj pohľadnice,tak to ti terz ďakujem ja.Mala nespinká ako si sa jej nechce ale začína byť už umrnčaná,ale už to dáko do 18,00 vydržím a dám ju spať už na noc.Lebo keby som ju dala ešte teraz tak potom bude hore do 23,00 a chcem si večer pozrieť film.Má už 2 roky a skoro 2 mesiace.Strašne to letí,veď sa mi len včera narodila a už dnes mi tu papuľuje. :-D
Ty čo robkáš? Dnes sú Traja králi tak je sviatok a asi príde ku mne Iwus na klebety.Musím ju vyspovedať ohľadom topánok,šiat a svadbe :-D
tak to uz mas velku slecnu :-)
to je super ze ju das uz tak skoro spat a vydrzi do rana x-) ,nas maluy spava len raz denne asi od 10 mesiacov,a to dakedy hodinu,ale vacsinou 2,5 hodiny max.3-co je super,lebo si pekne odychnem a daco porobim.
V noci tiez pekne spi,sem tam sa zobudi ked je chorucky,alebo nahodou pre cumel,inak je dobre dieta od narodenia :-) .
Teraz cakam na kamosku,je slovenka a tiez byva v tom istom meste kde je,ma 3,5 rocneho syna,tak ma prist na kafco.Potom idem na nakup potravin a vecer sa zastavit k segre,rodiacia su teraz pri nej az do zajtra.
Potom to este chceme vyuzit a ist zajtra z muzom na drink,lebo budeme dllllho bez seba :-(
Tebe je tam aj segra,tak super aspon niekoho blízkeho tam máš pri sebe.Ja mám v Uk aj švagrinu a aj švagra.A ozaj keď teraz príde tá kamoška slovenka k tebe tak ako sa rozprávate :-D A učíš malého aj po slovensky.Ja sa malú snažím po anglicky a celkom dosť slovíčok už vie.Ako napr.pes,mačka,slnko,ako sa máš,vstávaj hore,dovidenia,chlapec.Učí sa celkom rýchlo tak asi idem na nu pritlačiť.Jazyk je v dnešnej dobe dôležitý.
Zato moje dieťa bolo od narodenia planá a strašne.
ahoj adka,
trochu neskoro,lebo mi hned na to prisla ta kamoska :-D ,kecame vacsinou po slovensky,ale dnes bol pri nas na chvilu mangel tak sa snazila hovorit po anglicky aby rozumel,co ja som ignorovala a mlela po slovenksy :-D
Na maleho sa snazim po slovenksy,zda sa to cudne,ale nie vzdy sa mi dari-vyzary ako come on,give to mummy,good boy....stale idu z pusy :-| ale teraz je to lepsie ,ked su tu nasi,to len po slovensky melem :-)
Je dobre ze malu uz teraz ucis jazyk,bude to mat laksie v buducnosti,fakt super ;-)
Tak tvoja je plana? :-D neverim,..... :-p :-D
Ahoj Sunny,
my ešte stále kecáme s iwuskouuu, čakáme kým sa vrátia naši chlapi zo zápasu. Už sme popozerali všetky možné stránky. Malá už spinká od 19tej, ale zavše musím k nej odbehnúť. Si ešte tu, alebo...?
Teraz už planá nieje, to len prvých osem mesiacov nám dala zabrať :-D
ahojte,
adka tak ste si spravili damsku jazdu ;-) super,taka kamoska mi tu chyba,co pride na pokec aj na dlksie ako na hodinku :-)
so,kazde dieta je ine...ved vies,mas aj dobre a aj zle dni,tak aj ja...niekedy je ako anjelik......inokedy ho chcem zahodit do kosa :-D
co robkate v nedelu?
Moj stale spi,je to tak nefer.....viem ze cez tyzden robi,ale cez vikend by mohol tiez vstat skor aby sme boli spolu.A aj tak sa to nerata ked ho zobudim okolo 10,lebo je ako zombie,....to nech radsej este spi....vlastne ked nad tym rozmyslam,vzdy ked vstane trva mu hodinu kym sa da do poriadku a moze odpovedat na otazky 8-(
ahoj janka. no v pohode to nie je ale snažím sa aby to šlo mimo mna. :-N čo ma prísť príde.
petulia ja ti nepomožem, lebo o tom panovi som ani nepočula. :-N
ahojte zienky,
uz sa mi to blizi uz zajtra dychame ten isty vzduch :-D
sa tesim,odychnem si zajdem do BA,pojdeme do Polska,kupat sa do Besenovej.......
vy sa ako mate?
lucka nic nove v praci?
sunny zatial nič nové. juuuj tak to mas super program. x-) aj ja by som sa sla niekam kupať ale bojim sa infekcii. takže si radšej počkám po porode. :-D takže šťastnu cestu zajtra. ;-)
a fakt sunny mam na teba otazku. nemas nahodou skusenosti s dražbou cez e-bay?
Ahojte babenky,
Sunny aj ja Ti prajem šťastnú cestu ;-) .
Petullia s tým starejším Ti nepomôžem ani ja :-| , nepoznám ho.
Janka, už si sa pýtala za dovolenku? :-)
Ináč, písala mi Gabika, že Vás pozdravuje a do Nového roka Vám praje všetko len to NAJ a tým, čo ste jej poslali vianočné sms-ky taktiež ďakuje. Cez celé sviatky mala vypnutý mobil na požiadanie jej drahého, tak že sa nemáte hnevať :-) .
ahoj ivka. tak už mas konečne zmenený pas. x-) a je to oficialne. :-D inak 1.9.2007 sa vydavaš ty 8.9. jedna kamoška zo stožku a 22.9. marek zošiak. :-D no dosť nabitý mesiac. :-D
Lucka, Marek Zošiak sa žení? a v septembri? :-) No vieš ako september je dosť vyťažený, tak ja som preto začala skôr vybavovať. Hlavná vec, že v kostole sme sa ešte pýtať neboli :-D , a ostatné veci vybavujem :-N
ano konečne sa zeni. :-D ale zatial maju len salu a matriku. ale už som jeho drahu spracovala aby si sla vybrať aspon saty. a ja pojdem ako poradca. juuuj sa teším, si pripomeniem stare dobré časy ked som si vyberala saty ja. :-D
Lucka, myslíš matriku ako? Ja som tam ešte nebola, či oni nebudú mať sobáš v kostole? Či majú len tú žiadosť o uzavretie manželstva? Aby som niečo nezabudla :-D .
Ja sa tiež už teším, ideme v stredu na šaty x-) . Vy sa kedy chystáte?
no v stredu ma lucia dovolenku ale ide k lekarovi. tak ak sa vybaví skor tak tiež v stredu. x-)
ivka na matriku treba nahlasiť termím a odovzdať ziadosť o uzavretie manželstva. toť vše. a oni maju len na zamku a nie v kostole.
a už mas predbežnu predstavu o šatach?
A nevieš, kedy tam stačí ísť? Podľa mňa je ešte čas, Janka spomínala, že tiež boli asi mesiace - dva pred svadbou :-S , tak nie som si istá :-) .
Áno, predstava už ako taká je, ale chcem vyskúšať viac druhov a podľa toho sa rozhodnem x-) . Ak chceš vedieť, čo asi sa mi páči, tak pozri salón Judyt a šaty č. 77738 a 77742 ;-)