Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
petulia suzit sa s nami ešte nestretla a vlastne ani adka. a ako votrelec sa určite citit nebudeš. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobré ránko. Petulia ja budem na stretku tiež nová ako ty a nebudem si pripadat ako votrelec. A som rada,ze budeme dve...aspon nebudem sama, kedže sa tu baby už navzájom poznajú :-) :-D
Odpovedať
suzit,pozor budeme tri ja som tiež ešte nebola na stretku :-) Ja len dúfam,že my to vyjde dostaviť sa :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj adka. Prepac, ak som ta vynechala, ale teba som ratala ako domacu, kedze dlhsie chodis na toto forum. :-) Len dufam, ze stretko aj bude..keďže je nás tu málo.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babulky. ja som rano musela zdrhnut z prace lebo mi prislo zle. a do teraz som spala. boli ma hlava a kazdý kusok tela. len dufam že nejdem byť chora. 8-( suzit ved nas už je 5. to zase nie je take zle.
Odpovedať
Profilova fotka
pardon 6.
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, mas pravdu. 6 bab je dost - takto som si to nezratala. A co Ti bolo? Zle od zaludka ( z toho ze si tehotna ) ci celkovo zle? Lebo je rozsirena momentalne aj normalna aj crevna chripka. Radsej ostat doma a nechodit medzi ludí....a toto hrozné pocasie vselijakým bacilom len praje. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, stihla som tu niekoho? Ak áno, kto pokecá? :-) Idem prečítať dnešné príspevky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super, dúfam, že to stretko sa koná, lebo ja som už naladená :-) . Je nás dosť, ozveme sa ešte Zunke a Monike aj cez sms, ale mám číslo len na Zunku. Lucka Ty máš na Moniku? Dnes je ale počasie, na čo sa kydá ten sneh??? :-( Suzit, máme toho, čo sme vždy chceli, p. Mitter - Hriňová ;-) Idem si prejsť aj IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Iwka, ja som tu dnes do stvrtej. To pocasie je otrassné. U nas husto sneží a predpokladám , ze sa to vsetko roztopí a bude velká clapkanica.... a vsetci budeme chorí z tolkých bacilov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Suzit, som rada, že aspoň niekto je tu :-) . Kde pracuješ, ak to nieje tajné? Práve som si prečítala Tvoju IP a idem Ti aj odpísať ale tu ak môžem, lebo mi ide pomaly net ]-( . Tá hudba to je super cena, keby som vedela, beriem ich aj ja, ale už nebudem meniť. No ja cez deň veľmi nemôžem, lebo robím v teréne, to len dnes sa mi podarilo prísť skôr, no včera som tiež bola už o 16doma, ale Vy ste tu už nie ;-( . Tak sa tešíš na šatičky, čoo? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Iwka, na tu skupinu som cenu nasla na ich stranke. Aj mne sa to zda malo na to, ze je to ziva hudba, ale videli sme so snubencom ich dvd-cko zo svadby a hned som im volala....bol zázrak, ze na september boli este volní. Tak po zajtrajsom stretnutí Ti poviem viac. Pocula som na nich len samé chvály. Ja pracujem na marketingovom odd. jednej firmy mimo zvolena ( názov nepísem verejne, lebo si to tu niekto od nich precíta ) do IP kludne napísem. Ty chodís asi dost casto na aute, vsak? Dali Ti služobné? Ja mam už roky vodičak, ale nejak to s tým mojím šoférovaním vyzerá blede.... ;-( Satičky pojdem skusat vo stvrtok - teraz mam dva dni dovolenku, tak budem písat pomenej. Ale na stretko, ak bude, rada prídem. :-) :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Suzit, no už tu asi nebudeš, ale ja som si robila ešte veci do práce, aby som mala večer pokoj :-) . Áno, mám služobné auto, ale už som sa celkom zabehla. Akurát dnes som prvý krát v živote jazdila na snehu, ale dalo sa to zvládnuť, aj keď som musela ísť veľmi pomaly. Pár áut som videla prevrátených :-| . Zajtra som mala ísť do Nového mesta, ale volal šéf, aby som nešla :-) . Celkom je zlatý :-D . Som zvedavá aké šiatky si vyberieš x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ránko tak už sa hlásim už som skončila mardovanie. Skoda domka bolo fajn :-D Lucka dúfam že to nebolo nič vážne len nevolnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj janka. včera som mala aj teplotu ale dnes rano už nie. tak dufam ze sa už nevrati. dnes som este preistotu ostala doma a budem pekne ležkať. dufam že prideš na streko.
Odpovedať
Ahojte zienky. Lucka dufam, ze sa Ti zdravicko uz zlepsuje :-) ozaj ako s tym stretkom? na to ze je uz streda sme nejako slabo dohodnute, nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirka zlepšuje dnes rano som už nemala teplotu. x-) Stretko by malo byť 26.1. v Detve ale ešte nevieme hodinu.
Odpovedať
ved ja viem, ze ma byt v piatok :-) len este sme nedohodli cas a miesto, neskusime Kobru? ci ostaneme verne Pizerke? :-) Ozaj Zunku som videla zdialky predvcerom pri Centrume, ako nastupovala do auta
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zunke písala IP či nepríde ale zatial neopovedala. a ešte nem chýba MONIKA. Monika Haloooo ozvi sa. :-D mne je jedno kde, hlavne aby tam nebolo velmi nafajčene. :-N
Odpovedať
Ahojte.Tak kto navrhne tú hodinu? Jajus už si zdravá,či sa doliečuješ v robotičke?
Odpovedať
Profilova fotka
ja piatky končím o 14:00 tak hodinu nech navrhnu tie ktoré pracuju dlhšie. :-) ja sa prisposobím. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Adka no doliečujem sa aha stretko tak to viem až teraz mne sa dá po 17 hod.
Odpovedať
Tak čo tak o 17,30 alebo 18,00 hod? Vyjadrite sa každá a potom sa rozhodne.
Odpovedať
Profilova fotka
adka mne vyhovuje aj to aj to. :-N
Odpovedať
Aj mne Lucka
Odpovedať
Profilova fotka
No ahojte, ako vidím, ja musím určiť aj hodinu :-D . Ešte že ma tu máte :-) . Ja robím v piatok Zvolen, takže doma budem skoro, ale o tej 17tej by to aj mohlo byť. A ja by som radšej išla do pizzky, v Kobre sa mi nechce dlho čakať na obsluhu. Teda to je môj názor ;-) Zunka neviem či by prišla, písala mi včera IP, že ju idú v utorok operovať :-( . Neviem či bude mať náladu. Gabika nieje takisto doma, ide do Rakúska, ale o stretku som jej nevrala, len ona mi mail písala. Janka, tak už zdravučká?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Mne sa určite nebude dať :-( . Tak sa pekne zabavte, potrkotajte. Nebude tam ani Zunka ani ja - čiže sa postarajte niektorá o foto. ;-) - aby som videla Luckine a Mirkine brušká
Odpovedať
Iwuskaaa a mna ani nepozves? Hrozne :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Katusska, už si pozvaná :-) . Kúp si letenku a LEŤ :-D :-D . Monika a kedy sa Ti bude dať? Tak keby sme to preložili o týždeň neskôr?
Odpovedať
Dik Iwusa tak pridem. Ale nie ved vies,ze si robim srandu. Iva a este si mi nepovedala ci to bude velka alebo mala svadba. Kolko ludi? :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?