Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
ahojte zienky ako sa dari?
Mne sa to uz krati,v piatok uz budem doma aj sa tesim hlavne na manzelika,aj ked domaca kuchyna mi bude chybat :-D
V tej besenovej sme nakoniec neboli,bohuzial mamina bola chora aj ja som bola trochu soplava,tak sme to neriskovali.Ale bola som v BA pozret sintiu bolo super,a este som si uzila aj vo Zvolene,ved aj so srdieckom sme si super pokecali ;-)
A vy ako?CO MATE NOVE? :-)
No asi to stretko padne. Musíme dať nejakú vhodnú náhradu, hmm? x-)
Sunny, tak som rada, že sa Ti na SK páčilo, aj keď si vlastne doma :-D . Ale manželík Ti musí chýbať riadne a hlavne Ty jemu, však?
A malému sa ako páči? ;-)
ahojte krásky.Je to smola ale asi to budeme musieť fakt presunúť o týžden.Nedá sa ani mne,každý deň musím chodiť za manželíkom do nemocnice a Nicole - jednoducho to nestihnem. :-(
A čo poviete na budúci týždeň v piatok? Komu sa dá a komu nedá? Ale ja hlasujem pre Zvolen :-D . Tak hlasujte aj ostatní. ;-)
Adka a čo Tvoj mužíček? Ako je na tom?
Ahojte.Tak mne by vyhovoval budúci piatok aj štvrtok to je jedno ale určite pre mna miesto Detva. ;-)
Monika manžel musí ležať a nesmie sa ani pohnúť ani na WC nemôže chodiť :-( A takto bude 3 týždne v nemocnici a potom 4 tyždne doma s dákym korzetom.Takže nič moc.
A už som aj vypátrala s kade pochádzajú tvoji svokrovci :-D a dokonca som si ešte raz pozrela tvoj album a zbadala som že na tvojej svadbe bol aj môj bratranec :-) A ja prečo nie? :-D
Tak príd sa ku mne zohriať na teplý čajík alebo cafe. :-D Je to na skok.
Môj bratranec je Robo Michalik je na tej fotke v kostole a stojí vedľa jeho svokry (Krajčová) Má okuliare.Manželka sa mu volá Maja a majú malého Maťka má 2 roky.
Ano su sestry,ja som to tiež nevedela,vysvetlil mi to len otec. Novidíš,tak ahoj vzdialená rodinka :-D
Novidíš a Robova starka a môj otec sú súrodenci,tak asi tak
Ahojte :-) . Zatiaľ to tak vyzerá, že o týždeň v piatok nemám nič. Mne by to tiež lepšie vyhovovalo v DT, no ale čo pre Vás neurobím? :-D
Adka, Monika a Vy dve na čo ešte neprídete? :-N
Ahojte :-) ,
Janka, Jarda na hokeji zranili, teda narazil na mantinel tak, že má zlomený stavec :-| . Takže musí ležať najmenej 6 týždňov :-| . Adka, mohla som odpovedať?
Babenky, musím sa Vám pochváliť. Dnes som robila v LC a vošla som aj do salónu, lebo mi volali, že majú novú kolekciu. Tak som si vymenila šiatky. Jááj, taká som šťastná, sú krásne. Tie prvé asi neboli to ono, čo by som chcela, lebo som nemala taký skvelý pocit aký mám teraz x-) x-) .
Janka, nehnevaj sa, že som Ťa nezobrala, ale ja som bola v rámci práce :-x :-D .
Prajem Vám krásny víkend :-)
Ahojte,
dufam, ze sa mozem pridat, sledujem vasu diskusiu uz dlhsie a vidim, ze prebieha velmi intenzivne :-)
Ja om rodena Zvolencanka, ale byvame s muzom v BA, aj ked doma vo ZV som teraz uz aj s malym kazdu chvilu. A hlavne, brali sme sa 24.4.2004, sobas sme mali v Sielnickom kostole a hostinu v rekreacnom centre pri zvolenskej priehrade.
Bolo to tam super, strava ako od babky, a nakolko sme mali vela cezpolnych, bolo to aj s ubytkom. Boli sme velmi spokojni, aj ked sme to tam zarezervovali asi len mesiac pred svadbou.
Povodne sme chceli mat hostinu na Strazach, ale tam by sme museli byt v dvoch miestnostiach a nemali tam tolko izieb na ubytko, kolko sme potrebovali, potom v Bieni, v tom polovnickom htl., ale tiez by to muselo byt v dvoch salach a nakoniec nam znama poradila tu priehradu a nelutovali sme. Aj ked som pocula, ze to tam vraj uz teraz nefunguje, resp. sa tam zmenil majitel ci co.
Aj ked vy uz diskutujete uplne o inom :-) , ale chcela som sa nejako pridat.
Teraz uz mame ine starosti, lebo mame 8-mesacneho Mirka, ktory nam uz dava zabrat :-)
ahoj mirko. tak mi možes porozpravať ako sa ti vo zvolenskej porodnici pacilo, lebo aj ja sa tam chystam v apríli rodiť. teším sa na tvoje postrehy. :-)
ivka a mas aj foto tých nových siat? :-N
Mirko, vitaj medzi nami. My sme len radi, že sa rozrastáme ;-) .
Lucka, mám ale len v mobile a odtiaľ ich neviem dostať :-D . Na nete nie sú ešte, je to kolekcia 2007 x-) .
Lucka, v poslednej dobe na Zv pôrodnicu počúvam samé chvály.
Ano Lucka aj ja som tam išla s obavou a aj som rozmýšľala tuho nad Lučencom,no nakoniec som bola fakt spokojná,bola tam len jedna jediná sestrička taká bleeee ale ostatných asi 7 bolo strašne strašne milých a od vtedy to aj vylepšili.
ja som bola so zv porodnicou velmi spokojna.
po porode som lezala aj na tej nadstand. izbe, dobre, len hluk, lebo z druhej strany bol vytah a izba je hned na kraji chodby.
inak personal strasne mili, ked budem rodit este raz, tak zase v zv :-)
akurat ta nemocnicna strava... ale ta je taka "dobra" a v takych "hojnych" porciach vsade :-(