Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Ahojte ;-) ,
Suzit, nie nemám veľa práce, len včera som išla do práce neskôr, tak som aj neskôr prišla domov. Potom prišla na návštevu Adka8 a potom som išla ešte k susede na návštevu a tam som sa zdržala do polnoci :-. , tak som na nete ani riadne nebola. Ale vo štvrtok by som tu mala byť aj doobeda, tak dúfam, že tu budete, aby sme mohli pokecať online :-D .
Mirko, myslím, že klzisko funguje.
Tak to ste mali teda perné sviatky :-S , keď boli s chorobou. To nieje bohviečo :-| . Ale hlavné je, že je už všetko ok, no nie? x-)
Pekný večer Vám prajem, ja idem do sprchy a idem si ľahnúť, keďže som včera ponocovala |-| .
Ahojte monika ja neviem nič ani čo je s Luckou a ani čo je so Zunkou ale dúfam že sú obe v poriadku. Včera som nič nestíhala toľko som mala práce. preto odpovedám až teraz.
Suzit my sme s manželom študovali na technickej univerzite ( strojárina).
Ivka a vo štvrtok máš voľno v práci ked tu budeš aj doobeda či to flákneš :-D
ahojte. ja sa už 2 dni trapim s teplotami. do piatku som na PN tak dufam že mi to prejde. to mam za to že som si tie prvé teploty nevyležala a hrnula sa do práce.dufam že to už nejak tento mesiac dobojujem a potom sup na matersku.
inak zunka mala mať včera ten zakrok. dufam že je v poriadku a čoskoro sa zotavi. držím jej palceky.
Dobré ránko, že by som tu dnes bola prvá :-) . Ako sa máte?
Janka, no voľno ako voľno, o druhej idem do BA a teraz musím robiť meačné výkazy ešte, takže voľno to celkom nieje :-| .
Zunku mali operovať v utorok, ale ešte neozvala, aj keď sľúbila, že keď sa preberie, tak sa ozve :-S . Tak neviem čo je s ňou.
zdravim hoolky,
iwus ale aspon nie si v praci ;-)
zunka zelam skore uzdravenie a tiez pre lucku a lukaska :-)
Ja nic nove,ako vzdy len s krpcom,akurat sa cez vikend chcem ist zahlasit na detske plavenie,a chceme z muzom plavat kazdy piatok a nedelu,pocasie sa tiez lepsi,takze zdolavame 2 hodinove trate v kociku,...ked uz cvicit sa mi nechce,aspon choddza pomaha 8-)
to znamena ze uz sa citis lepsie lucka nie?
treba to vylezat |-|
iwusss zatial sa dari,naucila som sa pit na ranajky zeleny kokteil,a mat lahky obed,a vecera je ok,muz robi az strasne nudne jedlo,ja robim pochutky ale o trochu viac kalorickejsie takze sme na striedacku, :-D
Ked chceme daky snack,mame organicku 100% cokoladu,ale kesu oriesky taktiez organicke,alebo plno ovocia x-)
len neviem ci to vydrzim do juna,takato dieta je ok na mesiac,ale potom je to uz dost nudne a sem tam zatuzime po burgeri,hranolkach,a cine :-p
Ahoj Janka, no že sa aj ukážeš :-D .
Janka, vieš, že máš dobrý nápad ;-) ? Ja by som aj mohla, len neviem, či sa nám to podarí dať znovu dokopy :-| , lebo nejak sa nevieme zosumarizovať :-D .
Ako sa máš? Sme dááávno spolu neboli ;-(
no mam sa už lepšie. len dufam že sa mi to znovu nevrati pri tej mojej užastnej práci s tými vyvrhelmi spoločnosti. :-N :-D
ja som za buduci piatok. a dufam že tentoraz može väčšina. :-D
tak napíšte všetky či vám to vyhovuje aby sme sa stretli skôr ako Lucka porodí :-D
Ivka nové nemám nič a mám sa tak ako tak žijem to je hlavné :-N práve odišiel šéf tak sa poflakujem po nete :-N
ešte neviem ako dlho robím. chcem si totiž vybaviť aby som mohla isť na MD už 8 týzdnou pred porodom. bud. týžden mam uzavierku a potom by som rada čo najjskor vypadla kým tam zase nechytím nejaku pliagu.
no aj ja dufam že to stretko do apríla stihneme. :-D
Janka, ja by som aj chcela album, ale musela by som to vedieť. Mám totižto veľké foto a neviem ich zmenšiť. Ale idem to aspoň skúsiť :-D .
Ja v piatok zatiaľ môžem, ak nebudem v nemocnici. Neviem ešte kedy idem na operáciu, ale každú chvíľu už.
Ahojte baby. Tak som zasa raz presvihla debatu, ale skor sa mi nedalo.
Jajus- ja by som aj bud. piatok na stretko snad mohla a je mi jedno, ci v dt alebo vo zv.....
Iwuska, stastnu cestu Ti prajem. A Lucke skore vyliecenie......mam pocit,ze vsetci okolo mna maju chripku.... :-) Adka tu uz tiež davno nebola...
Ahojte, tak fakt ešte na skok ;-) . Ďakujem Vám za prianie na cestu x-) , ste zlatučké ;-) .
Suzit, Adka je u svokrovcov a tam nemá net, tak preto tu nieje.