Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
Ahojte monika ja neviem nič ani čo je s Luckou a ani čo je so Zunkou ale dúfam že sú obe v poriadku. Včera som nič nestíhala toľko som mala práce. preto odpovedám až teraz.
Suzit my sme s manželom študovali na technickej univerzite ( strojárina).
Ivka a vo štvrtok máš voľno v práci ked tu budeš aj doobeda či to flákneš31. jan 2007- Sponzor fóra
ahojte. ja sa už 2 dni trapim s teplotami. do piatku som na PN tak dufam že mi to prejde. to mam za to že som si tie prvé teploty nevyležala a hrnula sa do práce.dufam že to už nejak tento mesiac dobojujem a potom sup na matersku.
inak zunka mala mať včera ten zakrok. dufam že je v poriadku a čoskoro sa zotavi. držím jej palceky.31. jan 2007Dobré ránko, že by som tu dnes bola prvá
. Ako sa máte?
Janka, no voľno ako voľno, o druhej idem do BA a teraz musím robiť meačné výkazy ešte, takže voľno to celkom nieje.
Zunku mali operovať v utorok, ale ešte neozvala, aj keď sľúbila, že keď sa preberie, tak sa ozve. Tak neviem čo je s ňou.
1. feb 2007zdravim hoolky,
iwus ale aspon nie si v praci
zunka zelam skore uzdravenie a tiez pre lucku a lukaska
Ja nic nove,ako vzdy len s krpcom,akurat sa cez vikend chcem ist zahlasit na detske plavenie,a chceme z muzom plavat kazdy piatok a nedelu,pocasie sa tiez lepsi,takze zdolavame 2 hodinove trate v kociku,...ked uz cvicit sa mi nechce,aspon choddza pomaha1. feb 2007to znamena ze uz sa citis lepsie lucka nie?
treba to vylezat
iwusss zatial sa dari,naucila som sa pit na ranajky zeleny kokteil,a mat lahky obed,a vecera je ok,muz robi az strasne nudne jedlo,ja robim pochutky ale o trochu viac kalorickejsie takze sme na striedacku,
Ked chceme daky snack,mame organicku 100% cokoladu,ale kesu oriesky taktiez organicke,alebo plno ovocia
len neviem ci to vydrzim do juna,takato dieta je ok na mesiac,ale potom je to uz dost nudne a sem tam zatuzime po burgeri,hranolkach,a cine1. feb 2007- Sponzor fóra
Ahojte baby. Tak som zasa raz presvihla debatu, ale skor sa mi nedalo.
Jajus- ja by som aj bud. piatok na stretko snad mohla a je mi jedno, ci v dt alebo vo zv.....
Iwuska, stastnu cestu Ti prajem. A Lucke skore vyliecenie......mam pocit,ze vsetci okolo mna maju chripku....Adka tu uz tiež davno nebola...
1. feb 2007
Ahojte
,
, tak som na nete ani riadne nebola. Ale vo štvrtok by som tu mala byť aj doobeda, tak dúfam, že tu budete, aby sme mohli pokecať online
.
, keď boli s chorobou. To nieje bohviečo
. Ale hlavné je, že je už všetko ok, no nie?
.
Suzit, nie nemám veľa práce, len včera som išla do práce neskôr, tak som aj neskôr prišla domov. Potom prišla na návštevu Adka8 a potom som išla ešte k susede na návštevu a tam som sa zdržala do polnoci
Mirko, myslím, že klzisko funguje.
Tak to ste mali teda perné sviatky
Pekný večer Vám prajem, ja idem do sprchy a idem si ľahnúť, keďže som včera ponocovala