Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
ahojky babenky, zaial som v pohode, ziadne stresy, a chvilu ideme po kolace. Inak je vsetko OK, len sa ucim pisat z gelovymi nechtami ;-)
Zo stretkom aj ja suhlasim, moze byt aj v DT, aj ked ZV by mi viac vyhovoval.Ved sa potom dohodneme. Tak zatial Papa, po svadbe sa ozvem 8-)
P.S. hlavne ze sveti sliecko
Ahojte tak dadi užívaj si to najviac ako sa dá , nestresuj lebo tne deň hrozne rýchlo ubehne a už to nevrátiš x-) x-)
Určite budete mať pekne hlásia slnečno potom šup foto som zvedavá.
Stretko určite prídem aj ja najlepšie by bola DT dátum mne je jedno prispôdobím sa, tešíííííííím sa
Lucka a veľmi to má uškrabnuté , môj drobček to sa mu ako stalo, no tých urazov bude teraz asi viac :-S
My máme ohradku a nejak som pozabudla že podložka je drevo obtiahnuté gumou, síce tam je látková podložka s hniezdom no je to dosť tvrdé drobec sedel a nejak sa zapotácal a spadol trošku sa udrel na hlavičku to bolo plaču ale asi sa viac zľakol ako udrel, lebo ked som si ho vzala na ruky a poľulkala všetko bolo dobre. Ale ja som hrozná hneť som volala mamine či sa mu nemohlo niečo stať s hlavičkou :-N hrozná čo. A to ked bude behať a udrie sa vážnejšie neviem čo budem robiť.
Mirka mne to vyhovuje potom daj vedieť teším sa na Vás x-)
Dadi, uži si to, ako píše Janka, ubehne to veľmi rýchlo všetko ani sa nenazdáš ;-) . Počasie Vám praje, čo iné si môžete priať? :-)
Tak teda už treba určiť len dátum stretka a vypadá to celkom reálne. Ako vždy :-D . Takže ja si na dátum netrúfnem, tak sem s ponukami :-) ...no dobre, čo tak 7. alebo 9. mája? ;-)
Lucka, dohodli :-D . Bude to v DT :-D ...
Toho 7 nieje zlý termín, 8 je sviatok, takže pohodička :-) .
Tak teda sa vyjadrite aj ostatné ;-) .
Dadi no ako dopadla svadba? Myslela som na Teba, počasie vyšlo, slniečko svietilo ;-) . Teším sa na fotky x-)
aj mne vyhovuje toho 7. a teda aj ta detva. a o kolkej asi by sme sa mohli zist aby som si nasla niekoho kto postarzi zatial krpca ak majo este nebude doma.
dadi tak ako? dufamn ze coskoro pridas foto. x-)
Jeej a to bude mat Monika akurat meninky x-) , ta dufam, ze sa isto zucastni ;-) ... uz sme sa daaavno nestretli, bolo by o com klabosit :-D Idem kuknut ako idu autobusy, tak aby slo aj tam aj spät good a pokusim sa o nejaku ponuklu casovu... :-D momentik!
No, tak som zistila, ze do DT a spät idu lepsie busy ako ZV-BB takze parada! Pozerala som od tej 15:00, ale to bude asi este skoro, ze? bo budete v praci daktore, len ja neviem kedy koncite, takze napiste casy asi predsa len vy :-N len nech to nie je zase prilis neskoro, bo na polhodku by som sa asi netrepala tolku cestu :-D , a vecer uz mam zase hlupo spoje zo stanice na Podborku a na pesobus som moooc leniva :-D ale sa uz tesiiim, dufam, ze mi do toho nic nepride ako Iwuske minule, sa tesila tesila skoro mesiac a nakoniec nedosla... :-S ale intenzivne sme vtedy na teba mysleli Iwi... ckalo sa? :-D No dobre... kraaasky... uz trepem, idem radsej robit nieco uzitocne... tak sa majte ako xcete... ahooooj! ;-)
No mne by to vyhovovalo cca o tej 17tej :-) Domov chodím o 15.45, tak nech si zregenerujem sily a potom môžeme kecať a kecať :-D .
Takže zatiaľ to vychádza 7. mája 2008 o 17tej :-)
Kto sa pridá?
ahojte.
pridavam sa aj ja, presunuli sme pobyt v DT z toho vikendu na nasledujuci kvoli stretku :-)
bol by problem, keby som dosla aj s Natkou? lebo muz bude mozno v tom case v praci, svokra je chora, ak tak ju mozno necham so svagrom. ak by sa mi vsak nedalo, bol by problemos?
a ozaj, uz sa na vas tesim :-)
ahojte, som tu len na skok, ani folto zatial nepridam, dufam ze zajtra uz ano, ku Gabike ideme asi zajtra, ale vraj uz davno nezazila takych blaznov na foteni :-D
P.S. aspon 1 ridam, nech necakate
Ja :-D
Mirka, tak mne to vadiť nebude absolutne ;-) . Už sa veeeľmi teším, dávno sme spolu neboli. Idem napísať aj Zunke IP :-) .
Takže zatiaľ sme: ja, Lucka, Mirka, Peti
Dnes by som mala byť aj s Jankou, tak jej poviem, ak sem nenazrie dovtedy :-) . Myslím, že príde aj ona - teda dúfam...
dadi gratulujeme k stavu manzelkemiu a prajem ti aby ste boli velmi velmi stastní. ;-)
mne pisala davnejsie suzit ze ak bude stretko mam jej dat vediet a pride aj ona. tak jej napisem.
dnes sme boli prvý krát u kadernicky s lukaskom tak je znova ako clovek. :-D som sa bala ako to zvladne ale pekne sa drzal a sledoval sa v zrkadle. len odmietol tu plachtu na seba tal bol celý od vlasov. :-D
dadi aj ja gratulujem a prajem do manželstva všetko dobre a pevné nervy :-D (tie nervy bol žart) :-D
babenky tak pridem aj ja toho 7 a písala som s Gabikou tak zrejme dojde aj ona a kde si v DT pôjdeme sadnúť ?
Cawte... Dadka pridavam sa ku gratulantom... blahozelam ;-) ... ale uz si si asi precitala na karte :-)
Juuu... ta stretko vyzera zatial veeeelmi dobre... dufam, ze sa nas vela sklepne 8-)
no Gabika mala z nasho fotenia dost, ze taky blaznivy parik sialencov uz davno nemala. Fotky ako "uz manzel" visi za ruky zo stromu a podobne hovoria hadam sami za seba . . . uz sa na ne strasne tesim 8-)
Lucka, dolná pizzerka vyhovuje aj mne najviac :-) . Ale to som už písala aj vyššie, tak ma čítajte prosím Vás poriadne :-D
Zunke som napísala, zatiaľ sa neozvala.
Veruže to vyzerá nádejne x-)
Lucka, tak Ty robíš z Lukáška modela už od malička :-D
Prave som volala z Gabikou, je chora ako pes, tak fotky uvidim mozno zajtra :-|
Ja som uz v DT poriadne davno nebola, tak mne je to v podstate jedno. Peti, mi by sme sa mohli dohodnut ze pojdeme zo ZV spolu. Mangel by pre nas mozno aj vecer dosiel