Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- PRO
Lucka a kam nastupuješ? Čo je to za práca?
Zase potrebujem poradiť. Kojenecké fľašky. Chcem si kúpiť aspoň po 1ks - 250ml a 125ml od Aventu. Tu väčšiu už teda mám. Len ma doma zaskočilo, že nie je sklenená? Nemusí byť pre také malé babo sklenená fľaštička? Avent sa mi zdá dobrá a aj celkom drahá firma, tak som sa čudovala, lebo som myslela, že je to určite sklenené. A aj tá menšia je vraj umelá. A treba mi vôbec nejaké fľaše, ak budem kojiť?Už vopred ďakujem za rady.
28. okt 2008 Zuzi myslim, ze v tom kufriku co dostanes v porodnici je aj aventka 125, takze jednu budes mat urcite. ja by som to asi tak nenahlila, treba verit ze budes kojit
a ak nie do obchodu alebo lekarne sa da zbehnut kedykolvek, vargova v mave ma stale aventky a uz aj v deemku su stale v ponuke. myslim, ze nevadi ze nie su sklenene, ved avent je co sa tyka veci pre deticky TOP, tak asi vedia preco nie su skleneni
Lucka aj ja som zvedava, napis viacej, a Luky bude doma s muzikom?28. okt 2008- Sponzor fóra
zuzi ja som kupila celu sadu od aventu. oplatilo sa to cenovo. aj na MMB pokukaj. tam ich je tiez spusta. ja som to sterilizovala v sterilizatore Avent nie v hrnci. ale od takých 10 mes. vobec nesterilizujem len umyjem jarou.
ano malý bude s majom. a na jar ked sa spusti pizzerka budem musiet vybavit nejaku skolku alebo opatrovatelku. Budem mat na starosti celý obchod, obj, faktury, planovanie financii a tak. proste vsetko co sa týka obchodu. a nastupujem od 1.11.28. okt 2008Zuzulik ja som si kupila poporodne vlozky v lekarni, ale na predpriprave nam odporucala aj Lidie a tieto obycajske vlozky, ze tie su najlepsie. Flasticky som dostala aj so sterilizatorom do mikrovlnky aventacke a jednu väcsiu flasticku som si kupila aj Lovi, ale to je v podstate to iste co avent, k tej sade so sterilizatorom mam aj odsavacku, tak som happy... to bol dar z UK od svokrovcov... velmi prakticke som za to rada velmi, len dufam, ze to nebudem vyuzivat casto a budem kojit co mozno najviac
28. okt 2008- Sponzor fóra
Ahojte všetky
,
odskočila som si od malého, potrebovala som si niečo popozerať na nete. A vidím tu aj novinku, Lucka teda super
, že si dostala takú výhodnú ponuku
. Určite si rýchlo zvyknete aj Ty aj Lukáško a samozrejme aj Majo
.
Zunka už som Ti poslala aj IP.
Mirka, ja som tiež čakala, že budem mať v balíku Avent fľašku, no nebola tam. Ale mám ich kúpené aj ja, aj keď zatiaľ veľmi nepotrebujem
. Akurát malú na vodičku
.
Zunka, ja preváram iba v hrnci, ako sa to robievalo kedysi a bez problémov
Lucka, niekedy sa Ti ozvem za šaty, aby som Ti ich vrátila, ale teraz sa nám nejako hrnú návštevy. Ale už teraz Ti vopred ďakujem, dobre poslúžili
29. okt 2008janka http://www.e-color.cz/page/shop.php
ivka to nenahli aj tak sa niekam na svadbu alebo plesat nechystamno snad si zvyknem. ale strasne sa mi nechce tam ist. no co uz.
30. okt 2008zuzi to isto nie. tam islo o to ze dotycna isla rodit a ona sa nasukala do satenovej sexi kosielky.
ja som tiez mala jednu so zirafou.
ivka jasne v tom pripade budem volat.
Boze zajtra mam 1. pracovny den. uz teraz mam z toho stresy ako to moj krpanik zvladne bez maminky.ako viem ze to zvladne v pohode len neviem preco samu seba snazim presvedcit ze som prenho nenahraditelna
2. nov 2008inak potrebovala by som poradit. krotý marec sa vam viac paci do kalendara. http://www.facebook.com/album.php?aid=2005738&l=b4b6b&id=1492748471
2. nov 2008
inak ja mam novinku. od 1.11 nastupujem do práce. Nejak sa z toho netesim ale okolnosti ma donutili. dostala som taku ponuku co by uz nikdy nemusela prist + uzasný plat a prac. dobu. ale aj tak sa mi este nechce. uz som mala doma svoje pohodlie.
ale co uz. ked koli pizzerke sa majo zamestnat nemoze a z 5300 sk sa zit neda.
tak snad to zvladnem a aj malý. a nebudem to lutovat.