Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
inak ja mam novinku. od 1.11 nastupujem do práce. Nejak sa z toho netesim ale okolnosti ma donutili. dostala som taku ponuku co by uz nikdy nemusela prist + uzasný plat a prac. dobu. ale aj tak sa mi este nechce. uz som mala doma svoje pohodlie. :-D ale co uz. ked koli pizzerke sa majo zamestnat nemoze a z 5300 sk sa zit neda. 8-( tak snad to zvladnem a aj malý. a nebudem to lutovat.
Lucka a kam nastupuješ? Čo je to za práca?
Zase potrebujem poradiť. Kojenecké fľašky. Chcem si kúpiť aspoň po 1ks - 250ml a 125ml od Aventu. Tu väčšiu už teda mám. Len ma doma zaskočilo, že nie je sklenená? Nemusí byť pre také malé babo sklenená fľaštička? Avent sa mi zdá dobrá a aj celkom drahá firma, tak som sa čudovala, lebo som myslela, že je to určite sklenené. A aj tá menšia je vraj umelá. A treba mi vôbec nejaké fľaše, ak budem kojiť? =-) Už vopred ďakujem za rady.
Zuzi myslim, ze v tom kufriku co dostanes v porodnici je aj aventka 125, takze jednu budes mat urcite. ja by som to asi tak nenahlila, treba verit ze budes kojit :-) a ak nie do obchodu alebo lekarne sa da zbehnut kedykolvek, vargova v mave ma stale aventky a uz aj v deemku su stale v ponuke. myslim, ze nevadi ze nie su sklenene, ved avent je co sa tyka veci pre deticky TOP, tak asi vedia preco nie su skleneni :-)
Lucka aj ja som zvedava, napis viacej, a Luky bude doma s muzikom?
Mirka a umelú flašu možem vyvariť vo vode - normálne na šporáku v hrnci?
Máš pravdu, veď ich dostať už skoro všade, ....stačí aj potom.
Ozaj Lucka a malý bude s kým?
zuzi ja som kupila celu sadu od aventu. oplatilo sa to cenovo. aj na MMB pokukaj. tam ich je tiez spusta. ja som to sterilizovala v sterilizatore Avent nie v hrnci. ale od takých 10 mes. vobec nesterilizujem len umyjem jarou.
ano malý bude s majom. a na jar ked sa spusti pizzerka budem musiet vybavit nejaku skolku alebo opatrovatelku. Budem mat na starosti celý obchod, obj, faktury, planovanie financii a tak. proste vsetko co sa týka obchodu. a nastupujem od 1.11.
Zuzulik ja som si kupila poporodne vlozky v lekarni, ale na predpriprave nam odporucala aj Lidie a tieto obycajske vlozky, ze tie su najlepsie. Flasticky som dostala aj so sterilizatorom do mikrovlnky aventacke a jednu väcsiu flasticku som si kupila aj Lovi, ale to je v podstate to iste co avent, k tej sade so sterilizatorom mam aj odsavacku, tak som happy... to bol dar z UK od svokrovcov... velmi prakticke som za to rada velmi, len dufam, ze to nebudem vyuzivat casto a budem kojit co mozno najviac :-)
ahojteeeeeeeeee lucka tak to budete mať poriadne perné už ste začali stavať? A pracovať budeš vo ZV.
Zuzka ja som vložky kupova v lekárni a flašky mám avent som max. spokojna a tiež od nejakeho 10 mes. ich len umývam jarovou vodou. ;-)
jani nie stavat sa zacne az na jar. ale samotna stavba je otazkou 2-3 týzdnou. bude to drevodom takze preto tak rýchlo. este sa vybavuju papiere a mam pocit ze je to nekonecný pribeh. ale vsak to asi poznas. ]-( na grc mi je z týchto nasich uradov.
aha na krivaň to ta nova firma čo vzala tu budovu ( to je tušim stojárska firma) nakoniec z teba bude aj strojárka :-D
To máš teda pravdu ohladom tých uradov smešne namiesto toho aby mladým rodinam pomohli tak ich len odradia. Radšej nič nebudem hovoriť :-x
babenky viete mi poradiť kde vo Zvolene, BB, Lučenci by som našla nejaký obchod s tapetami ( len nie papiernictvo kde budu mať len 2 druhy tapiet) nejake take vačšie a lepšie nevadí ked aj drahšie. Potrebujem na stenu do spálne tak asi 4-5 štvorcov.
janka nie ta firma. zaoberaju sa nakupom a predajom pohonných hmot okrem ineho. a s tými tapetami ti neporadim. ja viem lenjednu uzasnu www stranku na tapety.
Ahojte všetky ;-) ,
odskočila som si od malého, potrebovala som si niečo popozerať na nete :-) . A vidím tu aj novinku, Lucka teda super x-) , že si dostala takú výhodnú ponuku x-) . Určite si rýchlo zvyknete aj Ty aj Lukáško a samozrejme aj Majo :-D .
Zunka už som Ti poslala aj IP ;-) .
Mirka, ja som tiež čakala, že budem mať v balíku Avent fľašku, no nebola tam :-D . Ale mám ich kúpené aj ja, aj keď zatiaľ veľmi nepotrebujem :-) . Akurát malú na vodičku :-) .
Zunka, ja preváram iba v hrnci, ako sa to robievalo kedysi a bez problémov ;-)
Lucka, niekedy sa Ti ozvem za šaty, aby som Ti ich vrátila, ale teraz sa nám nejako hrnú návštevy :-) . Ale už teraz Ti vopred ďakujem, dobre poslúžili x-)
janka http://www.e-color.cz/page/shop.php ;-)
ivka to nenahli aj tak sa niekam na svadbu alebo plesat nechystam :-D no snad si zvyknem. ale strasne sa mi nechce tam ist. no co uz.
janka dakujem. :-)
zuzi uplne stacia. vsak ak by aj nie jednu posles mužovi operie a donesie. :-D netreba zbytocne vela kupovat. ja som dokonca nemala ani take s tými otvormi a v pohode. dokonca tam baby mali aj obycajne tricka a teplaky.
Lucka, veď ak náhodou by ste išli na svadbu skôr, ako prídeme my, ozvi sa :-D .
Zunka, mali by Ti stačiť, ja som mala tri, aj som ich využila ale to bolo leto - teplo :-) . A ak náhodou by Ti pochybeli, tak manžel Ti donesie, no nie? ;-)
Takže mám 2 budú musieť stačiť!
A dúfam, že sa na mne nebude personal baviť, lebo mam jednu žltú so sloníkmi - to je tá s tými otvormi a jednofarebnú som nikde nevedela zohnať. :-D
zuzi to isto nie. tam islo o to ze dotycna isla rodit a ona sa nasukala do satenovej sexi kosielky. :-D ja som tiez mala jednu so zirafou. :-)
ivka jasne v tom pripade budem volat. :-D :-D :-D
Boze zajtra mam 1. pracovny den. uz teraz mam z toho stresy ako to moj krpanik zvladne bez maminky. :-N ako viem ze to zvladne v pohode len neviem preco samu seba snazim presvedcit ze som prenho nenahraditelna :-D
To vážne baby? Ja som tiež mala so žirafkou :-D . Škoda, že sme sa tam nestretli :-D .
Lucka, neboj sa, určite to Lukáško zvládne ;-)
Idem kuk Lucka ;-)