1.9.2007 Máte svadbu v rovnaký deň? Ako prípravy?
- Sponzor fóra
Remenova - to len ja som varila perkelt
, dojdi aj Ty ochutnat, z Pariza to nemas daleko
Inak ten Pariz, to je parada
Pariz, a Francuzsko vobec mam velmi rada, hned po Slovensku
Ako sa tam zije? My sme tam s manzelom, vtedy este priatelom, stravili minule leto tri tyzdne a doteraz na to spominame ako na nadhernu dovolenku
Kde tam byvate, v akej casti ?
3. nov 2007- Sponzor fóra
Marya, my nebydlime primo v Parizi, ale 30?km od Parize ve Vernouillet, na mape bys urcite nasla Orgeval, ale je jinak i od nas videt, teda pouze La Defanse. Ja ji take miluju, kdyz dostal Roamn nabidku pracovat tady nebo v Turynu, hned jsem jecela, ze tady
Kde vy jste byli v Parizi na dovolene?
A co je to perkelt? Ja uz se desne tesim na Slovensko, je tam krasne, a Romca tam ma uzasnou segru s rodinou. Akorat nevim, kdy bude cas tam zaletet3. nov 2007anitko, jdu se kouknout na fotky a pokud se chystate ve february, tak blahopreji, to jsou tady zrovna slevy
, maji dvakrat do roka statem narizene slevy, a to na UPLNE vse, takse, pokud si potrpis, odtahnes si i kousek od Armaniho za laciny peniz...a stretko muzeme klido dat, manzilek bude jiste rad za SK...kde bydlite?
3. nov 2007Anit - pozrela som fotky, su krasne, bola si naozaj nadherna navesta, blahozelam este raz a nech ste spolu vzdy stastni
A tu svadobnu cestu do Pariza zavidim
Poriadne si to uzite
Remenova - tak to mate super tak blizko pri PariziMy sme boli priamo v Parizi v trinastom, chodili sme odtial peso na Eiffelovku a do Notre Dame
Sme sa nachodili
3. nov 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Marya aj ja robim pri avione cez cestu v nemenovanej IT firme